De ce s-au despărțit Antonia și Cristian de la Mireasa, sezonul 9. El a înșelat-o: „Nu mă pot limita la o singură femeie. Sunt deschis cunoașterilor!”

 Matei Bianca
.

Cristian a vorbit despre adevăratul motiv care a dus la despărțirea de Antonia. Fostul concurent de la Mireasa, sezonul 9, a înșelat-o pe fosta lui parteneră de viață, iar din acest motiv au decis să pună punct relației lor. Cei doi nu s-au ascuns nicio secundă și au vorbit deschis despre separare, dar și despre căsătorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

La scurt timp după ce au plecat din emisiunea Mireasa de la Antena Stars, Cristian și Antonia s-au despărțit. Cei doi foști concurenți din sezonul 9 nu au vorbit până acum despre motivele care au dus la separare, însă acum el a ieșit în față și a declarat că nu se poate limita la o singură femeie.

mireasa1mireasa1

Citește și: Cine este Gabriel de la Mireasa, sezonul 10. Și-a părăsit fosta iubită din cauza prietenilor lui: „Toți se uitau la ea. N-am suportat și am lăsat tot'

Citește și: Cine este Andrada de la Mireasa, sezonul 10. Are 23 de ani și visează la o căsnicie ca cea a părinților ei: „Sunt de 30 de ani împreună. Vreau să le urmez exemplul'

Citește și: Cum arăta Cosmina Păsărin când a participat la Vara Ispitelor. Bruneta e neschimbată și la 42 de ani: „Am aceeași greutate ca la 18 ani”

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că are dovada că băieții ei și ai lui Gabi Bădălău vor să stea cu ea: „Câtă suferință! Un copil e sincer, s-a filmat singur, pe ascuns”

De ce s-au despărțit Antonia și Cristian de la Mireasa

Vestea că Antonia și Cristian s-au despărțit a luat cu asalt publicul de la Mireasa, sezonul 9. Ei bine, abia acum s-a aflat adevăratul motiv care a dus la separarea dintre cei doi foști concurenți ai emisiunii de la Antena Stars.

În cadrul unei emisiuni, Cristian a recunoscut că nu este pregătit să se limiteze la o singură relație și că își dorește să cunoască și alte femei. El a recunoscut că a înșelat-o pe fosta lui parteneră de viață.

„Sunt genul de bărbat la momentul și la vârsta la care vreau să cunosc. Nu mă pot, la momentul acesta, limita la o singură femeie, să o văd doar pe ea. Sunt deschis cunoașterilor. Pot să beau astăzi un suc cu o femeie, peste o săptămână cu două, chiar și cu trei. Acesta sunt eu! Poate să mă judece lumea, să mă vorbească, dar atât timp cât sunt asumat și vin în fața dumneavoastră și recunosc, nu cred că are nimeni ce să îmi reproșeze', a declarat el la „Viața fără filtru'.

Ce spune Antonia despre căsătoria cu Cristian, după ce el a înșelat-o

În cadrul emisiunii, Antonia a mai vorbit și despre căsătoria cu Cristian. Fosta concurentă de la Mireasa a mărturisit că fostul ei iubit a fost sincer cu ea de la bun început și i-a spus direct că nu-și dorește să-și întemeieze o familie cu ea.

„A fost sincer în legătură cu căsătoria. De la început a spus că nu e pregătit. Eu în emisiune mi-am dat seama că nu sunt pregătită. Dar, tot au fost niște lucruri care s-au întâmplat în emisiune, lucruri pe care el le-a făcut, pe care le-a trăit alături de mine. Am crezut că am trezit ceva în el', a precizat tânăra.

Cristian a fost cel care a anunțat despărțirea de Antonia

Cristian a fost cel care a anunțat despărțirea de Antonia. Fanii de pe rețelele lor de socializare au fost curioși să afle detalii despre relația lor și parcursul lor după emisiune, însă fostul concurent a transmis că nu mai formează o relație cu aceasta.

După anunțul tânărului, într-un live pe care l-a făcut pe platforma de socializare TikTok, Antonia a mărturisit că nu mai sunt împreună și nu crede că mai există șanse de împăcare între ei, deoarece au planuri de viitor și gândiri diferite.

„Nu mai suntem împreună. Dacă mai există vreo șansă de împăcare? Nu știu! Nu cred! Da, nu mai suntem împreună. Ne-am dorit lucruri diferite în viață. De-aia nu mai suntem împreună. Eu vreau ceva, el își dorește altceva și cam asta este. Cam ăsta este motivul! Relația mea cu Cristian merge excelent: Ne-am despărțit! De cât timp ne-am despărțit nu pot să vă spun. Oricum, nu de foarte mult timp', a spus ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton