De ce Silvia Lăuneanu locuiește în SUA, iar băiatul ei stă în București: „Nu vreau să îi ofer mașini și case, ci o educația sănătoasă...”

 Matei Bianca
.

Silvia Lăuneanu locuiește în Statele Unite ale Americii, iar băiatul ei stă în București. Cei doi stau la distanță unul de celălalt, deoarece fiul artistei are școala în România. „Fata cu vioara', fosta colegă de scenă a solistului Daniel Robu din trupa D la Vegas, a vorbit despre viața pe care o duce în SUA, dar și despre distanța de copilul și soțul ei.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Silvia Lăuneanu a dezvăluit detalii despre viața sa de familie, trăind la mii de kilometri distanță de cei dragi. Artista locuiește în prezent în Statele Unite ale Americii, în timp ce soțul și fiul ei au revenit în România. „Fata cu vioara', așa cum este cunoscută de public, a vorbit despre motivele pentru care stau separat.

silvia1silvia1

Citește și: Silvia Lăuneanu a primit o ofertă inedită: 15.000 de dolari ca să își vândă părul. Motivul dureros care se ascundea în spatele acestei povești: „Mi s-a părut o nebunie, ceva deplasat, excentric'

Citește și: Silvia Lăuneanu (De La Vegas), despre viața de familie, după 9 ani de căsnicie: „Nu pozăm deloc în familia fericită. Nu ne interesează deloc…” 

Citește și: Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a luat copiii cu Poliția de la el: „Mi-e și rușine de copii, de părinți… Nu am răpit pe nimeni'

Citește și: Irina Fodor, detalii spumoase din culisele Asia Express 2024. Cum gestionează conflictele dintre concurenți: „Eu am tot ‘biroul’ în mașină. Și la cazări apar surprize, chiar dacă noi nu batem din ușă în ușă…” Ce nu se vede la TV / EXCLUSIV

Silvia Lăuneanu locuiește în Statele Unite ale Americii, iar băiatul ei stă în București

Silvia Lăuneanu a mărturisit că ea locuiește în Statele Unite ale Americii, iar băiatul ei stă în București alături de soțul său. Artista a luat această decizie, deoarece fiul ei s-a acomodat în România și face școală aici, în timp ce ea are succes în SUA.

Deși recunoaște că dorul de familie este greu de suportat, „Fata cu vioara' rămâne optimistă și puternică, planificând deja o vizită în România în luna octombrie, la prima vacanță a fiului său.

„Momentan, tocmai ce m-am despărțit cu greu de băieții mei, de soț și de fiu, ei s-au întors în România. Copilul se pregătește să înceapă un nou an școlar, nu am vrut să îl rup de colegi. Nu vreau să îi ofer mașini și case, ci o educația sănătoasă, aleasă, ca să devină om. Suntem cu toții foarte puternici, rezistăm dorului, eu voi reveni în țară în octombrie, la prima lui vacanță. Pentru mine, familia este foarte importantă, ei sunt viața mea!', a explicat artista pentru click.ro.

Ce spune artista despre o posibilă revenire pe scenă

Silvia Lăuneanu a mai vorbit și despre o posibilă revenire pe scenă. Artista a mărturisit că se ocupă de cariera muzicală, dar nu în România, ci în străinătate, unde acum pregătește un proiect mare și important pentru ea.

„Sincer, nu m-am gândit la o revenire pe scenă. Când m-am retras, am făcut-o în deplinătatea facultăților mintale, cu toată maturitatea, așa cum am făcut și când am debutat în muzică. Nu îmi doresc neapărat să reapar, dar, când am o ocazie faină, bineînțeles că accept cu mare drag.

Acum am un proiect artistic, dar nu pentru publicul din România. Pregătesc un spectacol foarte mare, pe care îl voi avea în Florida, în decembrie. Pot oricând să reapar în muzică, dar în condițiile mele, e posibil și cu Daniel Robu, un prieten foarte bun, dar numai de dragul celor care ne-au îndrăgit și de dragul acestei cariere frumoase', a mai adăugat ea.

Cum este viața Silviei Lăuneanu în America

Silvua Lăuneanu a precizat că viața ei în Statele Unite ale Americii este foarte frumoasă, însă destul de scumpă comparativ cu România, unde prețurile la alimente sunt mai mici. Cu toate acestea, artista încearcă să ducă un stil de viață sănătos.

„Viața mea se desfășoară pe două continente, e o viață scumpă, cheltuieli am în ambele părți. Referitor la prețuri, benzina e mai ieftină în America, datorită taxelor mici la combustibil, dar la mâncare e scump. Pe o pâine poți plăti între 4 și 5 dolari, iar mâncarea nu este foarte sănătoasă. Eu fac multe salate, încerc să mănânc cât mai sănătos', a explicat cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton