De ce Simona Pătruleasa și-a mutat fiica de la școala de stat la una privată: "Am avut niște dezamăgiri și am ales pentru siguranță. Îmi doream mai multe reguli..."

 Cica Cristina
.

De ce Simona Pătruleasa și-a mutat fiica de la școala de stat la una privată. Nu este prima vedetă din România care a luat o astfel de decizie, iar prezentatoarea de știri a explicat motivul pentru care a decis astfel. A ținut să sublinieze că a avut parte de anumite dezamăgiri și a luat decizia din motive de siguranță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Simona Pătruleasa este o mamă atentă, care pune siguranța copilului ei pe primul loc. Prezentatoarea de știri a luat recent decizia de a o muta pe Ingrid, fetița ei și a lui Sabin Ivanof, de la o școală de stat la una privată. A ținut și să-și motiveze decizia luată, dat fiind că a făcut mutarea punând pe primul lor siguranța fiicei sale în vârstă de 12 ani.

simona-patruleasa-7simona-patruleasa-7

De ce Simona Pătruleasa și-a mutat fiica de la școala de stat la una privată

Simona Pătruleasa a decis în toamnă să-și mute fiica de la școala de stat la una privată. Prezentatoarea de știri a vorbit despre dezamăgirile pe care le-ar fi avut cu privire la sistemul de stat și a precizat că dorința de mai multe reguli a făcut-o să-și mute fetița la o școală privată.

Ingrid este acum la privat. Am avut niște dezamăgiri în sistemul de stat și am ales pentru siguranță. Îmi doream mai multe reguli, îmi doream uniformă, îmi doream să nu fie telefon la școală și pentru că în sistemul de stat nu existau regulile astea, am preferat să o mutăm undeva unde există', a spus Simona Pătruleasa pentru Cancan.ro.

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof, în urmă cu 19 ani: „Am fost la o înghețată. Pe vremea aia se întâmplau și astfel de lucruri”

Citește și: Cum trece Simona Pătruleasa peste certurile cu Sabin Ivanof, după 19 ani de relație: „Se întâmplă să ne mai și ciondănim, însă…”

Citește și: Lavinia Pîrva, după 7 ani de căsnicie cu Ștefan Bănică: „Relația noastră se bazează pe încredere, respect, spațiu, pasiune și multă iubire”. Cât de mult i-a afectat să fie mereu în lumina reflectoarelor, cu paparazzi pe urme/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Liptak, declarații neașteptate la 12 ani de când a plecat de la PRO TV: „Mi s-a spus: Ai intrat pe post astăzi și ai ieșit de pe post tot astăzi'. Adevărul despre rivalitatea cu Andreea Esca

Simona Pătruleasa: „Încerc să îi explic că trebuie să avem grijă de bani, că nu e ușor să câștigi bani”

În egală măsură, fiica soților Ivanof are și numeroase activități extrașcolare, fiind constant încurajată de părinți să exploreze cât mai multe domenii, astfel încât să-și dea seama ce îi place cel mai mult. La 12 ani, Ingrid cântă în continuare la pian, ca sport a ales să joacă tenis, și, de asemenea, învață și germana.

Simona a mai povestit că, în ciuda situației financiare bune și cu toate că ar putea să nu-i refuze nimic fiicei sale, Ingrid are un anumit buget pentru școală și nu-i acordă bani în plus, fiind nevoită să se încadreze în suma fixă.

Are niște bani la școală pentru a-și lua ceva de mâncare, dar are o anumită sumă pe care nu trebuie să o depășească. Dacă o depășește, asta e, nu are alți bani în plus, trebuie să se încadreze în suma respectivă. E o sumă mică, cât să își cumpere ce are nevoie. Încerc să îi explic că trebuie să avem grijă de bani, că nu e ușor să câștigi bani, e ușor să-i risipești', a mai spus vedeta Kanal D.

Simona Pătruleasa: „În momentul în care își dorește ceva, îi dau un interval de o lună, în care ea trebuie să câștige acei bani”

De asemenea, a povestit și cum procedează în cazul în care fiica ei își dorește ceva, oferindu-i un răgaz de o lună pentru a-și câștiga banii respectivi, pentru a-și îndeplini dorința.

În momentul în care își dorește ceva, de exemplu niște adidași sau ceva să își cumpere, îi dau un interval de o lună de zile, în care ea trebuie să câștige acei bani. Trebuie să îmi aducă puncte de la școală, să citească mai mult, să facă niște lucruri', a mai povestit Simona Pătruleasa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton