De la ce a pornit, de fapt, scandalul dintre Alin Simoiu și Cornel Luchian de la Insula Iubirii. Romeo Vasiloni a intervenit între ei: „Am mesaj de la el când îmi spune să...”

 Matei Bianca
.

Alin Simoiu a explicat de la ce a pornit, de fapt, scandalul cu Cornel Luchian. După ce ispita de la Insula iubirii a mărturisit că fostul concurent l-a înjurat și amenințat, acum a simțit nevoia să clarifice tot ceea ce s-a întâmplat între ei. După ce s-au terminat filmările pentru emisiunea de la Antena 1, Romeo Vasiloni a intervenit între cei doi, iar la momentul începerii conflictului, acesta i-a dat numărul de telefon al lui Alin Simoiu lui Cornel Luchian.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Scandalul dintre Alin Simoiu și Cornel Luchian a luat amploare după o serie de declarații și tensiuni care nu au fost rezolvate între ei, asta după ce s-au terminat filmările de la Insula iubirii. Totul a pornit de la o întâlnire liniștită, dar situația a degenerat rapid pe fondul unor comentarii făcute de ispita de la Insula iubirii, care l-au deranjat profund pe fostul concurent. Romeo Vasiloni a intervenit în acest conflict, dar nu a reușit să calmeze spiritele, iar conflictul s-a mutat pe rețelele de socializare.

alin-simoiu5alin-simoiu5

Citește și: „M-a înjurat, mi-a dat mesaje de amenințare!'. Conflict între Alin Simoiu și Cornel Luchian, după ce s-au terminat filmările de la Insula Iubirii. Ispita face acuzații grave la adresa fostului concurent

Citește și: Cine este Ruxit, fosta iubită a lui Babasha. Cântăreața apare în ipostaze tandre cu Alin Simoiu de la Insula iubirii în noul ei videoclip

Citește și: Cum se simte Iustina de la Insula Iubirii în ultima lună de sarcină și cu ce se ocupă acum: 'Câștig bine, mă întrețin singură…'. Reacția lui Cornel / EXCLUSIV

Citește și: Replica Denisei Filcea după ce s-a spus că Flick s-a certat cu prietenii lui din cauza ei: „Eu nu-i cunosc, nu i-am văzut în viața mea, eu nu știu cine sunt oamenii ăștia…'

De la ce a pornit, de fapt, scandalul dintre Alin Simoiu și Cornel Luchian de la Insula iubirii

Scandalul dintre Alin Simoiu și Cornel Luchian a început într-un mod liniștit, dar a degenerat rapid în tensiuni publice. Conform declarațiilor făcute de ispita de la Insula iubirii, totul a pornit de la o seară petrecută într-un local, la finalul emisiunii de la Antena 1, unde aceștia s-au întâlnit împreună cu alți colegi și susținători. Atmosfera a fost una liniștită, iar fostul concurent chiar l-a rugat pe Alin Simoiu să-i confecționeze un compleu din locația lui, deoarece își dorea să cumpere.

Două zile mai târziu, situația s-a schimbat radical, atunci când Cornel Luchian a aflat că Alin Simoiu a declarat public că nu ar accepta o femeie precum Iustina Loghin și că nu ar accepta ce a acceptat acesta. În acel moment, Romeo Vasiloni l-a contactat pe Alin Simoiu pentru a-i spune că fostul concurent cere insistent numărul său de telefon.

„La un local, atunci când Insula Iubirii era pe final, eu am împărțit aceeași masă cu Iustina, Cornel, dar și cu alți participanți și alte ispite. Totul bine și frumos, așa cum am mai și povestit pe acest subiect. Am glumit, am socializat, ba chiar m-a rugat Cornel să-i fac și lui un compleu, i-am răspuns pozitiv și m-am bucurat de seara pe care am petrecut-o împreună, cu toții, dar și cu susținătorii emisiunii. De acolo am plecat împreună spre Centrul Vechi. 2 zile mai târziu, atunci când Cornel a văzut că eu am povestit că nu mi-aș dori o femeie ca Iustina lângă mine și nu aș accepta ce a acceptat el, m-a sunat Romeo Vasiloni să-mi spună că numărul meu de telefon este cerut cu insistență de Cornel.

I l-am dat fără probleme, însă la câteva zile de la momentul respectiv, am început să primesc o mulțime de mesaje de la susținătorii mei, mesaje în care îmi spuneau că el, Cornel, a ieșit pe TikTok și a început să povestească în cadrul live-urilor că eu nici măcar ispită nu pot să fiu. Desigur, au fost și alte cuvinte neplăcute.

În urma episodului cu pricina, am încercat să-i scriu lui Cornel pe Instagram, dar nu mi-a răspuns, așa că i-am scris și Iustinei. La scurt timp după aceea a fost un eveniment în Herăstrău, eveniment la care am participat și eu, dar și Cornel și Iustina. Mi-am dorit mult să lămuresc bărbătește lucrurile cu el, însă nu am avut cu cine. M-am dus către Cornel și am încercat să discut, să știu ce anume l-a deranjat, însă mi-a spus răspicat să-l las în pace și a început să înjure', a povestit ispita de la Insula iubirii pentru click.ro.

Ispita a făcut acuzații grave la adresa fostului concurent

În urmă cu doar o zi, Alin Simoiu a făcut acuzații grave la adresa lui Cornel Luchian. Ispita de la Insula iubirii a mărturisit că fostul concurent l-a amenințat și înjurat, însă el și-a dorit să clarifice lucrurile cu calm, dar acest lucru nu a fost posibil.

„Asta cu Cornel nu am vrut să o spun, dar trebuie să afle și lumea ce fel de persoană este el, să vadă fața lui, dar și a Iustinei. Cornel imediat după ce eu am spus că nu mi-aș dori o femeie ca Iustina, el a intrat pe Instagram, m-a înjurat, mi-a dat mesaje de amenințare.

Am încercat să-l fac să înțeleagă că nu ne putem certa prin live-uri și mesaje, cel mai bine ar fi să ne vedem personal și să rezolvăm personal ce avem de împărțit, că nu înțeleg. Am mesaj de la el când imi spune să mă uit după umăr pentru că toți care s-au pus cu mine s-au terminat sau au terminat-o urât. Eu tot încercam să-l conving să ne vedem, să discutăm despre asta', a explicat Alin Simoiu pentru „Xtra Night Show'.

Ce s-a întâmplat între cei doi când s-au întâlnit la un eveniment

Alin Simoiu a explicat și ce s-a întâmplat între el și Cornel Luchian când s-au întâlnit la un eveniment. Ispita de la Insula iubirii a spus că fostul concurent nu și-a dorit să vorbească față în față și l-a înjurat atunci când l-a chemat să discute.

„Și acum, cred că în urmă cu o săptămână, m-am întâlnit cu el personal și l-am rugat să vină să discutăm. El m-a înjurat. Toată lumea se uita, să mă jignească, eu doar rugându-l să mergem să vorbim ca bărbații, să nu mai stăm prin mesaje. Și nu a vrut. Bineînțeles că a fugit de discuție. Și eu vreau să lămuresc asta, pentru că eu nu sunt certat cu nimeni și nu am dușmani', a mai completat el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton