Decizia luată de băieții Ileanei Ciuculete pentru a recupera averea mamei lor. Ce se întâmplă cu apartamentul lui Cornel Galeș

 Cica Cristina
.

Băieții Ilenei Ciuculete vor să recupereze averea mamei lor, care li se cuvine. Acum, au luat o nouă decizie, iar un executor judecătoresc se ocupă deja de formalități.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș au murit, iar băieții regretatei artiste încearcă să recupereze partea de avere care li s-ar cuveni de drept. În acest sens au luat o nouă decizie: să vândă apartamentul lui Cornel Galeș.

ciucu

Locuința se află în incinta unui complex rezidențial de lângă Capitală.

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:„Le-am explicat că au câștigat și ei bani' / EXCLUSIV

Mugurel și Cristian Sfetcu, băieții Ilenei Ciuculete, au solicitat în 2017, în instanță, să detalii despre averea pe care le-ar fi lăsat-o mama lor. Astfel, a ieșit la iveală că fostul soț, Cornel Galeş, a vândut locuința în care a stat cu regretata artistă cu suma de 182.000 de euro. El declarase că ar fi încasat, de fapt, suma de 91.000 de euro.

Astfel, după decizia magistraților, Cornel Galeș le-ar fi datorat băieților
34.000 de euro, cotă-parte din vila vândută, precum și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor, potrivit Click!

Citește și: Olimpia Melinte, protagonista din serialul Vlad, este însărcinată a doua oară:„Acest bebeluș mi-a adus liniștea și echilibrul'. Primele imagini cu burtica de gravidă / EXCLUSIV

Fiica lui Cornel Galeș le-a intentat proces băieților Ilenei Ciuculete

Fata lui Cornel din prima căsnicie a acestuia a intentat proces pe numele celor doi băieți ai Ilenei Ciuculete.  Cei trei s-au judecat pentru un apartament, asta după ce judecătorii i-au spus lui Cornel Galeș să nu îl vândă. 

Ileana-Ciuculete-Cornel-Gales-1Ileana-Ciuculete-Cornel-Gales-1

El a decis să îl închirieze, deși se afla în proces cu copiii cântăreței. După ce soțul Ilenei Ciuculete a murit, apartamentul a rămas fără proprietar. 

Cât valorează apartamentul

Apartamentul se află într-un cartier rezidențial iar Cornel Galeș a plătit la achiziție suma de 91.000 euro. Finisajele și mobilierul au mai costat încă 22.000 euro, după cum spunea chiar Galeș într-o emisiune de televiziune. Imobilul a fost cumpărat la câteva săptămâni după moartea Ilenei Ciuculete dar și după vânzarea casei din sectorul 1 contra sumei de 182.000 euro.

Citește și: Lily Collins, protagonista serialului Emily in Paris, se mărită!Cum arată inelul de logodnă pe care i l-a oferit iubitul ei, Charlie McDowell

Apartamentul din Ilfov nu a intrat ca masă succesorială la procesul pe care Mugurel și Cristi Sfetcu i l-au intentat lui Galeș.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton