Decizia luată de Lora înainte de a îmbrăca rochia de mireasă: „Nu accept să port ținute care nu îmi plac doar pentru că spune un stilist să fac asta!”

 Oana Popoiag
.
Lora mireasăLora mireasă

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, urmează să se căsătorească, după o relație de trei ani, și abia încep să se ocupe de detalii. Rochia de mireasă va avea, cu siguranță, prioritate, toată lumea așteaptă să afle la ce s-a gândit artista. Până atunci, ne-am făcut o părere despre gusturile sale în materie de fashion din interviul acordat în VIVA! de septembrie.

 Care este prima amintire legată de modă?

Îmi amintesc că mereu o vizitam pe tanti Felicia, croitoreasa de la etajul patru, și, pentru că îi eram dragă, îmi făcea tot felul de fustițe și rochițe. Prima fustă pe care mi-a făcut-o era o fustă mini de blug, mulată, și avea un fermoar mare în față, la vedere, pe toată lungimea ei. Aveam 8 ani și o purtam cu teniși și tricou larg până în talie.

coperta VIVA! de septembrie

Cel mai bun sfat stilistic pe care l-ai primit vreodată?

Să fiu curajoasă, pentru că sunt artist, și să nu accept să port ținute care nu îmi plac doar pentru că spune un stilist să fac asta. Stilistul trebuie să creeze potrivit personalității tale.

Cum îți alegi ținutele de zi?

Ținutele de zi trebuie să fie cool. Ori port tricouri oversized cu adidași sau bocanci, ori tricou cu boyfriend jeans, teniși și geacă de piele.

Ce nu ai purta niciodată?

Pantaloni eva-zați cu pantofi arlechin.

Ce se găsește pe lista ta de cumpărături sezonul acesta?

Cizme foarte înalte cu toc cui și geci de piele.

Foto: PR, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton