Denis Ștefan, tată pentru a doua oară. Soția lui, bebelușa Cristina, este însărcinată

 Mirea Roxana
.

Clipe magice pentru Denis Ștefan și Cristina Zegan. Cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară. Vestea a fost dată chiar de către actor, care a publicat o fotografie pe Instagram cu familia sa, alături de care a scris un mesaj emoționat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Denis Ștefan va deveni tată pentru a doua oară. Soția lui, „bebelușă' la Cronica Cârcotașilor, este însărcinată pentru a doua oară. Cei doi sunt împreună din anul 2012 și au o fetiță pe nume Delia.

bun-2bun-2

Minunata veste a fost oferită chiar de către actorul de telenovele, care a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de bebelușa Cristina și fiica lor, Delia. Alături de fotografia în care burtica de graviduță este vizibilă, Denis Ștefan a scris un mesaj prin care își mărturisește fericire.

„Dragilor, Familia Stefan se mareste!

Bucurie nemarginita in familia noastra! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emotionati, bucurosi si recunoscatori pentru aceasta binecuvantare pe care o primim a doua oara!', a scris Denis Ștefan pe Instagram.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere, de Paștele Catolic.A atras toate privirile

Citește și: Cătălin Didu a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19.Fostul fotbalist avea doar 43 de ani

Citește și: Cătălin Moroșanu s-a accidentat grav la Survivor:„Nu mai am stabilitate pe picior'

Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19 și au stat două săptămâni în spital.„Simți că îi pierzi pe cei dragi'

Bebelușa Cristina este însărcinată pentru a doua oară

Soția lui Denis Ștefan a dat și ea marea veste pe contul personal de Insatgram. Aceasta a publicat o fotografie cu burtica de graviduță și a dezvăluit că are de gând să danseze până în iunie.

„Explozie de sentimente!

Am incercat sa mai aman momentul dezvaluirii , credeti ca mi-a iesit? Si sa stiti ca o sa dansez pana in Iunie!', a scris bebelușa Cristina pe Instagram.

Diferență 15 ani între Denis Ștefan și Cristina

În urmă cu mai bine de 12 ani, Denis Ștefan interpreta rolul lui ‘Codruț în serialul românesc ‘Inimă de țigan. Actorul a divorțațt de Iuliana în anul 2013, după o relație de 13 ani, refăcându-și viața alături de Cristina, bebelușa de la Cronica Cârcotașilor.

Diferența de vârstă dintre cei doi este de 15 de ani, însă se pare că aceasta nu a fost deloc un impediment în relația lor, care s-a dovedit a fi una de lungă durată, de peste 8 ani.

Denis Ștefan este pasionat de cai

Actorul a dezvoltat o pasiune pentru cai, dar și pentru echitație. Este și dresor de cai și îi salvează să nu fie duși la abator. Mai mult, el și-a învățat fetița să călărească încă de la vârsta de 2 ani.

‘Eu sunt un om destul de reticent. Eu nu o las pe fata mea să facă tot ce vrea ea. Delia vrea să alerge și să sară. La 4-5 ani să facă doar trap cu calul., a declarat Denis Ștefan.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton