Cum s-au descurcat Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, pe Drumul Zeilor de la Asia Express. Au avut parte de certuri și momente tensionate: „Mă enervează și eu țip ca să mă lase-n pace!”

 Matei Bianca
.

Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, au pornit împreună pe Drumul Zeilor de la Asia Express, iar cele două au vorbit recent despre cum s-au descurcat în aventura vieții lor. Cele două concurente ale emisiunii de la Antena 1 au avut parte de foarte multe momente tensionate și au ajuns la certuri. Cum a fost această aventură pentru vedetă și sora ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, și-au testat limitele în cadrul competiției Asia Express pe Drumul Zeilor, trăind o experiență intensă și neașteptată. Cele două au mărturisit că provocările întâlnite le-au dus dincolo de orice și-ar fi putut imagina înainte de a porni împreună în această aventură.

asia1asia1

Citește și: Carmen Negoiță își ține copiii departe de afacerile familiei. Care este motivul pentru care a luat această decizie: „Ingrid a lucrat în Londra o perioadă, iar acum lucrează aici, în țară, la o firmă”

Citește și: Ce a făcut Carmen Negoiță atunci când s-a întors din competiția Asia Express: „Am sunat-o pe mama când am venit acasă, i-am zis…”

Citește și: Ozana Barabancea și-a serbat ziua de naștere la munte, cu cei doi copii. Ce declarație de dragoste i-a făcut fostul ei soț și cum i-a răspuns ea: 'Și eu i-am spus că îl iubesc și să nu ne mai certăm niciodată…'/ EXCLUSIV

Citește și: Sergiu Costache din Clanul, totul despre colaborarea cu Steven Seagal. Cum s-au înțeles dincolo de camere: „Am avut emoții foarte mari și m-am pregătit temeinic pentru acea întâlnire. Credeam că-l voi urma și voi traversa oceanul. Nu s-a întâmplat, dar…” / EXCLUSIV

Cum s-au descurcat Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, pe Drumul Zeilor de la Asia Express

Carmen Negoiță a vorbit despre provocările pe care le-a întâlnit în aventura Asia Express de pe Drumul Zeilor. Ea a descris cum, după o zi extenuantă, a adormit imediat, chiar și în mijlocul gălăgiei de la locul de cazare.

„Când ești în mijlocul nebuniei, nu simți nici durere, nici oboseală. Și-abia când se oprește toată nebunia îți dai seama cât de obosit ești. Ieri seară, la cazare, am adormit lemn după 10 minute, deși de obicei nu adorm repede seara. Dar ieri dormeam profund în timp ce, în cealaltă cameră, se făcea focul, gazdele se spălau, mâncau, vorbeau, tușeau, era o gălăgie…', a mărturisit vedeta.

La rândul ei, Andreea, sora lui Carmen Negoiță, a subliniat cât de mult a învățat despre sine în această călătorie. Ea a transmis că această aventură a pus-o în multe ipostaze și a testat-o la maxim.

„Aventura asta te pune în toate ipostazele, te testează în toate formele posible și descoperi, de fapt, cine ești tu cu adevărat, lucru pe care n-ai putea să-l faci în zona ta de confort. Asia Express este mai mult decât ne-am imaginat. Totul este neașteptat pe Drumul Zeilor. Oricât ai încerca să-ți faci scenarii înainte și eu am obiceiul acesta prost – nu se potrivește cu ceea ce urmează să se întâmple', a spus sora ei.

Cele două concurente au avut parte de momente tensionate și au ajuns la certuri

Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, au mărturisit că au avut parte de momente tensionate în emisiunea Asia Express de la Antena 1 și au ajuns la certuri. Celor două concurente nu le-a fost deloc ușor în această aventură.

„Noi știam cam cum vom fi și cum ne vom înțelege. Știam că, la un moment dat, ne vom ieși din sărite, ne vom enerva și vom țipa. Pur și simplu este o metodă de a ne descărca și a elimina din sistem energiile negative, care nu ne folosesc, ca să ne facem treaba cum trebuie. Mie îmi place foarte mult că eu și Carmen suntem diferite. Eu văd lucrurile într-un fel, ea le vede în alt fel și reușim să ne completăm', a precizat sora vedetei.

„Când sunt foarte competitivă, pot să devin fiară. Sora mea, în schimb, este mai sociabilă, mai caldă. Dar, în același timp, este mai agitată și mai tipicară decât mine. Așa că, uneori, ea mă enervează pe mine și eu țip ca să mă lase-n pace. Încerc să mă concentrez la ce am de făcut, dar ea vorbește extrem de mult, așa că, la un moment dat, ajung să țip și eu la ea', a spus vedeta.

Asia Express a început pe data de 1 septembrie 2024

Alături de Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, alte echipe curajoase care vor porni pe Drumul Zeilor sunt următoarele: Anca Țurcașiu și prietena sa, actrița Andreea Samson, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, Mihai Găinușă și colega lui de radio, Oana Paraschiv, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul său, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și partenerul său, Vlad Condurache.

Cum vor face față provocărilor, telespectatorii vor putea afla începând cu data de 1 septembrie 2024, de la ora 20:00, la Antena 1. Programul de difuzare va rămâne neschimbat, cu episoade duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30, iar în prima săptămână, premiera va include un maraton de cinci ediții consecutive: duminică, de la ora 20:00, și de luni până joi, de la 20:30.

Sursa foto: arhivă/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton