Deși Adda a terminat tratamentul pentru boala Lyme, analiza i-a ieșit tot pozitivă: "Am încercat să nu mă mai gândesc la asta. Trebuie să am însă grijă să..."/ Cum se simte artista acum

 Cica Cristina
.

Cu toate că a terminat tratamentul pentru boala Lyme, analiza i-a ieșit tot pozitivă, a anunțat artista. Adda spune că trebuie să aibă grijă să țină toată viața boala sub control. Încearcă să nu se gândească prea mult la rezultatele ce ar putea fi influențate de anticorpii, care ar rămâne câteva luni în organism și se concentrează pe pasiunea care o încarcă pozitiv.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Adda a trecut prin momente extrem de dificile, marcate de numeroase vizite la medici pentru a i se stabili un diagnostic. După ce a aflat că suferă de boala Lyme, artista a luat tratamentul corespunzător, în toamna anului trecut făcând anunțul că a terminat tratamentul, după ce în primele 5 luni de tratament a luat, în total 4650 de pastile, 31 pe zi mai exact, fiind incluse și cele de protecție hepatică, stomac și altele.

adda-4adda-4

Deși Adda a terminat tratamentul pentru boala Lyme, analiza i-a ieșit tot pozitivă

Au trecut luni bune de când a terminat Adda anunța că a terminat tratamentul, însă analiza i-a ieșit tot pozitivă, fiind posibil ca anticorpii să mai rămână câteva luni după, după cum a precizat artista. De asemenea, cu toate că acum se simte foarte bine, din fericire, Adda susține că trebuie să aibă grijă pentru a ține sub control boala toată viața.

„Analiza a ieșit tot pozitivă. E posibil ca anticorpii să mai rămână, câteva luni după. Am încercat să nu mă mai gândesc la asta. Trebuie să am însă grijă să țin toată viața boala sub control. În prezent, mă simt însă foarte bine', a declarat Adda pentru cancan.ro.

Citește și: Adda, schimbări în alimentație după ce a aflat că mai suferă de o afecțiune. De ce nu comandă mâncare: „Sunt foarte pofticioasă și nu am suportat gândul că…”

Citește și: Ce spune Cătălin Rizea după 8 ani de căsnicie cu Adda: „Așa suntem noi, aceasta este chimia noastră. Ar fi imposibil pentru noi să jucăm niște personaje”. Cum se încheie discuțiile în cuplu

Citește și: Cum a aflat soțul Vlăduței Lupău că va fi tată a doua oară și cum i-au explicat fiului lor, Iair: „A fost specială reacția lui, pentru că e extrem de mic. Câtorva persoane din familie el le-a dat vestea”. Cum l-au pregătit pentru venirea mezinului/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Cătălin Botezatu în prezent cu tatăl lui: „Între noi doi parcă a fost o concurență în ultimii ani. Niciodată nu a înțeles că…'/ Nu și-au vorbit o perioadă lungă de timp

Adda are o nouă pasiune

Artista are o nouă pasiune, care o ajută să se relaxeze. Astfel, încearcă să nu se mai gândească la rezultatele analizelor, ci să își concentreze eforturile către noua pasiune care o ajută și să mănânce sănătos: grădinăritul.

„Când nu avem concert, avem meciuri la fotbal, cu băiatul. Mă mai întreabă lumea dacă mă relaxez. Da de unde timp pentru așa ceva! Am început însă să grădinăresc. Mi-am pus de toate, roșii, castraveți. Și rozmarin, mentă, busuioc…Am mâncat primul pătrunjel și leuștean din grădina mea. Mi-am dat seama că-mi place foarte mult să fac asta. Mă încarcă pozitiv! Când stai acolo cu mâna în pământ, uiți de toate.

Îmi fac timp, pentru că am început să renunț la unele lucruri. Acum fac ceea ce e necesar. Până la urmă trăim în realitate. Vreau să trăiesc frumos și sănătos și am învățat să spun nu anumitor lucruri. Nu mai ies atât de des. O fac doar dacă e un eveniment mai special. Prefer să stau în liniște.

Abia aștept să mănânc roșiile din grădină. Mi-am pus și zmeură, măslini. Azi am luat și un corcoduș. O să facem aici grădină botanică. Mai bine să lucrez cu mâinile și să nu mă gândesc la nimic. De aceea trăiau atât de mult bunicii noștri.Pentru că măncau foarte sănătos. Păi am fost într-un super-market și aveau mărar din Iran. De aia mi-am făcut și grădina mea. Dacă reușesc să fac și zacuscă, la iarnă, ar fi perfect', a mai povestit Adda pentru sursa citată.

Mâncând sănătos, Addei i s-au schimbat gusturile

Adda susține că de când mânâncă sănătos și a renunțat la anumite alimente, acum i s-au schimbat gusturile, astfel că acum se gândește la cum se va descurca când va fi în Germania, unde urmează să plece la Euro.

„O să plecăm acum în Germania, la Euro. N-ai cum să nu mergi, mai ales la meciurile noastre. Vrem să-l ducem pe Alex (n.r. fiul artistei) și la Lagoland…E foarte amuzant. El e mâncăcios, iar aseară m-a întrebat ce o să mănânce în Germania.

La mine cred că va fi însă problema. Eu nu mai mănânc orice. Nu mai mănânc mâncare comandată în oraș, prefer să gătesc eu. Iar fast-food-uri nici atât. Și mâncând sănătos, mi s-au schimbat gusturile', a mai spus Adda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton