Diana Munteanu, ținută strălucitoare la VIVA! Influencers Party 2024. A purtat un costum alb, care i-a scos în evidență silueta

 Matei Bianca
.

Cel mai așteptat eveniment al anului, VIVA! Influencers Party 2024, a avut loc în urmă cu doar o seară, mai exact pe data de 18 septembrie. Diana Munteanu a acceptat invitația la petrecerea noastră de toamnă, unde a fost premiată pentru activitatea impresionantă din mediul online. Vedeta a avut o ținută strălucitoare la eveniment. Coprezentatoarea emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani' de la Antena 1 a purtat un costum alb, care i-a scos în evidență silueta de invidiat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Diana Munteanu a făcut senzație la VIVA! Influencers Party 2024, unde a apărut într-un costum alb impecabil, ce i-a pus în valoare silueta de invidiat pe care o are. Vedeta a impresionat prin eleganță și rafinament, atrăgând toate privirile la evenimentul de toamnă care a reunit cele mai influente personalități din mediul online.

diana3diana3

Citește și: Cum își educă Diana Munteanu fiul adolescent: „Normal că spun nu! Și încă de multe ori. Dar în rest sunt ca o soră mai mare”. Cât de implicat e Claudiu Niculescu în creșterea lui David / EXCLUSIV

Citește și: De ce Diana Munteanu nu e implicată într-o relație la 45 de ani: „Eu sunt singură și e ok așa. Încerc să…'. S-a zvonit că s-a logodit în secret

Citește și: Andreas Koundourakis, celebrul influencer din Dubai, apariție neașteptată alături de Xonia la VIVA! Influencers Party 2024. A venit pentru prima oară în România

Citește și: Premiile VIVA! Influencers Party 2024. Vedetele au fost premiate la marele nostru eveniment pentru activitatea remarcabilă din mediul online

Diana Munteanu, ținută strălucitoare la VIVA! Influencers Party 2024

Diana Munteanu a atras toate privirile la evenimentul VIVA! Influencers Party 2024, unde a strălucit într-o ținută impecabilă. Vedeta a optat pentru un costum alb elegant, care i-a subliniat perfect silueta de invidiat.

Cu un machiaj discret și accesorii minimaliste, coprezentatoarea emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani' de la Antena 1 a demonstrat încă o dată că este un exemplu de eleganță. Actrița a optat pentru o coafură lejeră, lăsându-și părul întins pe spate.

La evenimentul nostru de toamă, vedetele, influencerii și toți cei care au activitate impresionantă pe rețelele de socializare și-au dat întâlnire. Aceștia au ales ținute speciale și au fost gata să fie filmați și fotografiați din toate unghiurile. Majoritatea vedetelor au respectat dress code-ul „Sicilian Inspiration'.

Coprezentatoarea, premiată la evenimentul nostru pentru activitatea remarcabilă din mediul online

Diana Munteanu a fost premiată la marele nostru eveniment, VIVA! Influencers Party 2024, pentru activitatea remarcabilă din mediul online. Vedeta are o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare.

Actrița și coprezentatoarea emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani' reușește să impresioneze nu doar prin carisma și discursul său energic, ci și prin aparițiile sale deosebite. Cu un fizic admirat de mulți, Diana Munteanu primește frecvent laude din partea fanilor săi, dovadă fiind miile de comentarii de apreciere de pe internet.

Ce alte vedete au fost premiate la VIVA! Influencers Party 2024

VIVA! Influencers Party 2024 recompensează personalitățile cu o activitate notabilă în mediul online, care au devenit vedete prin cariera lor și care au influențat diverse domenii. Pe scenă au urcat nume mari din lumea mondenă.

Daniel Pavel, prezentatorul nostru apreciat, nu doar că a deschis evenimentul, dar a și acordat fiecărei vedete premiul, însoțit de o prezentare remarcabilă a fiecărei personalități în parte.

Pe lângă Diana Munteanu, următoarele vedete au mai fost premiate la evenimentul nostru de toamnă: Ilinca Vandici, Carmen Brumă, Anca Serea, Larisa Iordache, Andreea Mantea, Andreea Ibacka, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Radu Ștefan Bănică, Ioana State, Karmen, Bibi și Doinița Oancea.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping Center, Ploom, Herbalife, Birra Moretti, Domeniile Franco Romane, Purple Flowers.

Sursa foto: VIVA!/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton