Diandra Moga și Andrei Rotaru s-au certat la Insula iubirii, după ce el a dezvăluit că o iubește pe soția lui, Cristina Rotaru: „Cum să ne despărțim? Nu erai deja căsătorit cu cineva? Mult noroc!”

 Matei Bianca
.

În ediția din data de 12 august 2024 a emisiunii Insula iubirii de la Antena 1, Diandra Moga și Andrei Rotaru s-au certat, după ce el a dezvăluit că o iubește pe soția lui, Cristina Rotaru, cu care este căsătorit de 9 ani și are o relație de 10 ani. Ispita a fost deranjată de ce a auzit, astfel că i-a reproșat mai multe lucruri concurentului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Diandra Moga și Andrei Rotaru s-au certat în emisiunea Insula iubirii de la Antena 1, după ce el a dezvăluit că o iubește pe soția lui, Cristina Rotaru. Ispita a fost profund deranjată de ce a auzit. Între cei doi au apărut deja primele tensiuni.

insulainsula

Citește și: Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună în Barcelona, deși mama ei a anunțat că au divorțat. Ce reacție a avut ispita Diandra Moga când i-a văzut împreună: „Aveți interviurile finale…'

Citește și: Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'

Citește și: Nadia Comăneci este în doliu după moartea socrului ei. Harold Conner avea 93 de ani: „Ai fost un bărbat minunat și iubitor'

Citește și: Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril, au apărut pe coperta celei mai importante reviste de box din Mexic. Ce spune impresara: 'Patru pagini ne-au fost dedicate…'/ EXCLUSIV

Diandra Moga și Andrei Rotaru s-au certat la Insula iubirii, după ce el a dezvăluit că o iubește pe soția lui, Cristina Rotaru

Tensiunile au izbucnit la Insula Iubirii între Diandra Moga și Andrei Rotaru, după ce el a mărturisit că încă o iubește pe soția sa, Cristina Rotaru. Totul a început când cei doi se aflau în mașină.

Diandra Moga a povestit că Andrei Rotaru a rămas afară pentru a discuta cu o altă persoană, iar ea a auzit ceva care a deranjat-o profund.

Ispita de la Insula iubirii, dezamăgită de concurent: „Cum să ne despărțim? Nu erai deja căsătorit cu cineva? Mult noroc!'

Diandra Moga a fost vizibil afectată de declarațiile făcute de Andrei Rotaru, declarații care au dus la o discuție tensionată între cei doi. Ispita de la Insula iubirii este dezamăgită de concurent și a avut câteva lucruri să-i reproșeze.

„Când ne-am dus spre mașină, eu m-am urcat prima. Andrei stătea afară, povestea cu Anda, cu reporterul. Voi vă iubiți? Asta ai zis, te-am auzit. Mult noroc! Da, a fost o discuție în contradictoriu, mai tensionată pentru prima oară. Pur și simplu, eu sunt 100% prezentă cu tine, să fii și tu prezent 100% cu mine în anumite momente. Așa m-am simțit atunci. Și eu îți vreau și ție binele, și ei, tocmai de asta o să mă retrag. Cum să ne despărțim? Nu erai deja căsătorit cu cineva? Dacă vrei să îți amintesc. Nu am mai stat să îl ascult, m-a luat așa o stare de nervi și nu am mai vrut să aud', a precizat ispita în emisiune.

Cum se apără Andrei Rotaru în toată această discuție

Andrei Rotaru se apără în toată această discuție. Concurentul de la Insula iubirii a explicat ulterior că discuția sa despre Cristina Rotaru nu era menită să o rănească pe Diandra Moga, dar a recunoscut că înțelege de ce aceasta a fost afectată.

„Unele persoane, pur și simplu, nu sunt compatibile. Văd și eu la mine, în relația cu Cristina. Noi ne iubim, ne dorim binele. Povesteam despre faptul că eu și Cristina ne iubim, dar suntem incompatibili. Îi vreau binele, e normal. Era normal ca Diandra să interpreteze, mai ales că ține la mine și o doare și pe ea', a spus concurentul.

Situația a creat o ruptură între cei doi, lăsând deschisă întrebarea despre ce se va întâmpla cu viitorul relației lor pe insulă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton