Dieta care l-a ajutat pe Rareș Năstase de la "România, te iubesc" să slăbească 15 kg. "Chiar am parte și de multe deserturi..."/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Rareș Năstase de la „România, te iubesc” vede partea plină a paharului și, în cazul lui, a existat și o parte bună a izolării: a reușit să slăbească 15 kilograme. Jurnalistul ne-a povestit cum a reușit să slăbească atât de mult și cum vrea să se mențină în formă pe viitor!

Rares-Nastase-1-1Rares-Nastase-1-1

Spune-ne câteva exerciții sau trucuri la care apelezi și te ajută să te relaxezi, să alungi gândurile negative sau anxietatea?

Am încercat să am un program zilnic, să am mintea ocupată cu diverse activități, să nu treacă ziua haotic, cu leneveală.

Pentru că tot a venit vorba despre exerciții, am observat că ai slăbit mult în ultima perioada. Care este „secretul'?

Nu am alergat în jurul blocului, am evitat ieșirile. Și mi-a fost nițel teamă să nu mă îngraș, cu atâta sedentarism. În schimb, am parte de un regim fain, pe care îl transform încet într-un stil de viață. De la începutul lunii februarie și până acum, am pierdut peste 15 kilograme și am postat online dovada, pe contul meu de Facebook. Totul se datorează soției mele, cei care îmi urmăresc postările știu ce am tot mâncat în această perioadă, pentru că da, e vorba de o adevărată performanță culinară cu care m-a obișnuit soția. E practic marele câștig, din această izolare, care a presupus mese regulate și extrem de gustoase. Un meniu low-carb, din care am exclus aproape în totalitate carbohidrații, mâncare diversificată. Ba am parte și de multe deserturi fără zahar. Un chin culinar. Functioneaza: „food can be medicine' cum zice francezul. Am pierdut deja… un bagaj de cală, cum îmi place să glumesc. E din vina soției și plăcerii cu care gătește.      

Citește și: Olimpia Melinte gătește ca un bucătar profesionist în izolare. Actrița din VLAD, despre cea mai ciudată dietă din viața ei:'A trebuit să mă îngraș 10 kg'/ INTERVIU

Rareș Năstase: „Am început să scriu o poveste plină de mister”

Cu ce îți umpli timpul? Ce hobby-uri mai poți practica de acasă?

M-am pus pe scris. La două cărți, dar pentru că tot am timp, nu pentru ca ar fi scurtat în vreun fel perioada asta. La una lucrez împreună cu colegii mei de la emisiunea „Romania, Te Iubesc', am mai scos alte 2 volume în echipa noastră. Dar am început să scriu și o poveste plină de mister, pe care o am în minte de câțiva ani. Am trecut de jumătate, sper să o și termin, că îmi place cum se desfășoară firul acțiunii. Sunt practic mai multe povești în una care converg spre final, are tensiune și ficțiune, dar e bine ancorată în realitate. Experiențele din viața de jurnalist mi-au fost inspirație. Inițial, mă gândeam la un scenariu de film, pentru că are mult dialog. Poate va vedea și tiparul, cine știe.

Citește și: Marina Voica are 83 de ani și aceleași kilograme ca în liceu.Dieta pe care o ține e la îndemâna oricui, chiar și în perioada de izolare

Ce intenționezi să faci în momentul în care vei afla că nu mai există niciun pericol?

Mi-e tare dor să călătoresc. Și cu familia, și cu serviciul. Cu avionul sau cu mașina. Să pot face tot ce era permis înainte. Să fiu împreună cu cei dragi. Să văd redeschise toate locurile faine în care îmi place să ajung. Să revăd oameni veseli și optimiști, apropiați, mai puțin îngrijorați și frustrați de vremuri. Vreau să ne întoarcem cu toții la viața de dinainte de pandemie. Va fi bine!

Sursa foto: PR, Facebook

Citește și: Lavinia Pârva ține o dietă care o va ajuta să slăbească 4 kg într-o lună. Cum și-a propus soția lui Ștefan Bănică să arate perfect:a publicat regimul, detaliat!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton