Dinu Maxer recunoaște că a înșelat-o pe Nicoleta Luciu: „Relația noastră a fost foarte tumultuoasă. Am avut împăcări, despărțiri...”

 Matei Bianca
.

Dinu Maxer recunoaște că a înșelat-o pe Nicoleta Luciu. Artistul a vorbit deschis despre acest subiect și a explicat că nu este deloc deranjat să explice ce s-a întâmplat la acea vreme, deoarece a trecut mult timp, iar acum privește totul ca un simplu spectator. Cântărețul și vedeta au avut o relație de opt ani, timp în care s-au despărțit și împăcat de mai multe ori.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Dinu Maxer a făcut dezvăluiri sincere despre dificultățile întâmpinate în relația cu Nicoleta Luciu, mărturisind că nu a reușit să fie fidel în primii ani în care au fost împreună. Artistul a vorbit despre aventurile sale și a explicat că, deși relația lor a fost marcată de despărțiri și împăcări, infidelitățile sale au fost justificate.

dinu1dinu1

Citește și: Dinu Maxer susține că frumusețea i-a pus piedici în carieră, iar datorită relației cu Nicoleta Luciu a ajuns să fie și mai invidiat: „Am fost declarat cel mai râvnit bărbat al anului 2002. Frumusețea la bărbat nu ajută aproape deloc”

Citește și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia vor să se logodească și la biserică, dar nu își doresc copii, momentan: „Aș fi vrut să mergem la un preot pe care îl cunoaștem amândoi” / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Raicu, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia: „Nefericirea mea pentru mulți ani a fost legată de faptul că nu eram măritată și nu am un copil. Am fost atât de tristă…'

Citește și: Jon Bon Jovi a salvat o femeie de la sinucidere. Momentul a fost filmat și artistul a fost felicitat de poliție: „A convins-o să revină în siguranță de pe marginea podului”

Dinu Maxer recunoaște că a înșelat-o pe Nicoleta Luciu

Dinu Maxer a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Nicoleta Luciu. Artistul a mărturisit că a fost infidel în primii ani ai relației lor. Cei doi au fost împreună opt ani, timp în care s-au despărțit și împăcat de mai multe ori.

„Da, mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit! În primii ani nu am reușit. Relația noastră oricum a fost foarte tumultuoasă. Am avut împăcări, despărțiri. A plecat de la mine, s-a mutat înapoi. Cumva justificate infidelitățile. Nu am de ce să mă ascund! În primul rând, sunt persoane publice infidelitățile mele. Sunt lucruri care nu mă mai ating. E trecut și privesc totul ca un spectator', a explicat cântărețul la „Tare de tot cu Viorel Grigoriu'.

Artistul a fost îndrăgostit de Alexandra Dinu

Un moment-cheie în relația lor a fost atunci când Nicoleta Luciu a participat la concursul Miss World, iar Dinu Maxer a rămas singură. În acest timp, el s-a îndrăgostit de Alexandra Dinu, colega sa de trupă.

Artistul a explicat că aceasta părea să-i ofere o deschidere pentru a avea o relație, dar nu și-a dorit să forțeze lucrurile.

„În plină relație cu Nicoleta, în perioada în care a fost plecată la Miss World, m-am îndrăgostit de Alexandra Dinu, colega mea de trupă. Nu s-a întâmplat nimic între noi. Ulterior am aflat că ea era într-o altă relație sau era îndrăgostită de cineva. Problema a fost că și ea mi-a deschis o portiță. Eu sunt genul de bărbat care nu insistă. Nu mi-a plăcut niciodată să insiști, nu am fost genul. Dacă nu am văzut un zâmbet, o privire, o ușă deschisă, nu am insistat', a mai adăugat el.

Dinu Maxer se căsătorește cu Magdalena Chihaia anul viitor

Dinu Maxer se căsătorește cu Magdalena Chihaia anul viitor. Artistul este pregătit să facă marele pas cu femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

„Trebuie să recunosc că eu am descoperit-o ca și dansatoare, apoi ca și coregraf, apoi mi-am dat seama că sunt fanul ei ca și actriță, mi-a plăcut mai ales reprezentația și momentul ei de la iUmor. Așadar, a trebuit să elimin toate lucrurile astea și să o descopăr ca femeie. Astfel, m-a impresionat de la A la Z. Atunci, m-am lăsat purtat de val sau, mai bine zis, m-am aruncat cu totul în ceea ce numim noi relația noastră', mărturisea Dinu Maxer despre iubita lui, în exclusivitate pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton