Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost prezis de Carmen Harra în urmă cu 4 ani: "Nu cred că se poate face nimic la ora actuală"

 Cica Cristina
.

Carmen Harra a prezis încă din anul 2016 că Andreea Bălan și George Burcea vor avea doi copii și că în cele din urmă vor divorța.

Carmen-Harra-1Carmen-Harra-1

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost previzibil pentru Carmen Harra, care a declarat în anul 2016 că relația lor nu va fi una de lungă durată, cu toate că vor avea doi copii.

Citește și: Andreea Bălan a dezvăluit motivul despărțirii de George Burcea.Ce reproșuri îi făcea tatăl fetițelor sale: 'Mă gândeam că are pe altcineva'

„În 2016 m-a întrebat cineva, ei chiar erau la început, vorbesc de patru ani în urmă și prima mea reacție a fost: este o relație de scurtă durată, o relație care nu o să meargă și ea este cea care o să pună punct foarte curând acestei relații, dar vor avea doi copii. Și exact așa s-a întâmplat. A avut acești doi copii, dar relația nu avea cum să continue și să supraviețuiască energetic pentru că ei doi, din punct de vedere energetic nu erau dloc compatibili și iată că compatibilitatea asta și-a spus cuvântul la un moment dat. Nu cred că se poate face nimic la ora actuală, să găsească o soluție ca acești copii să aibă și tată și mamă și să se înțeleagă, să rămână prieteni, pentru că asta le rămâne de făcut', a spus Carmen Harra, potrivit wowbiz.ro.

Carmen Harra: „Sunt atât de diferiţi încât e greu să reziste în timp”

Încă de la începutul relației dintre cei doi, Carmen Harra a spus că cei doi nu se vor putea obișnui unul cu celălalt, că vor avea o relație complicată, chiar toxică. A ținut să precizeze că George Burcea este un bărbat dificil și că nu vor rezista mult timp împreună.

Citește și: Andreea Bălan vrea să se împace cu George Burcea.Ce condiție i-a pus vedeta soțului ei pentru a-l primi înapoi: 'Eu am tot așteptat să-și revină'

„Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celălalt. 7 cu 6 se bat cap în cap şi înseamnă o relaţie foarte dificilă, o relaţie toxică. Pe undeva s-ar completa, dar potrivirea între aceste două numere e imposibil de realizat. Nu sunt de mult împreună şi nu ştiu cât de mult vor rezista. E genul de relaţie pentru care trebuie să lucreze amândoi ca să meargă. Sunt doi oameni care văd lumea diferit; sunt atât de diferiţi încât e greu să reziste în timp. Nu văd un mariaj cu acest bărbat, ci doar o relaţie. El e un băiat foarte bun, dar într-o căsnicie trebuie să te potriveşti. Anul acesta nu-l prea ajută pe el pentru că e unul mai dificil. E un tip familist, generos, dintr-o bucată, norocos din multe puncte de vedere, inclusiv material. El i-ar putea fi un sprijin în viaţă dacă ea vrea să balanseze. Decizia acestei relaţii îi aparţine doar ei', a mai spus Carmen Harra.

Sursa foto: Facebook

Citește și: George Burcea, primele declarații după despărțirea de Andreea Bălan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton