DJ Pascal va fi înmormântat de prieteni. Familia refuză să vină în România

 Stamen Diana
.

DJ Pascal a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Pitești, iar acum artistul va fi înmormântat de către prieteni. Familia sa refuză să vină în România, mama și sora lui fiind stabilite în Franța.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

DJ Pascal a murit la vârsta de 62 de ani, în urma unui infarct miocardic. Artistul va fi înmormântat astăzi, 19 ianuarie, la Predeal de către prietenii săi, pentru că familia refuză să vină în România. Toate cheltuielile înmormântării vor fi suportate de către prietenii săi din Pitești și de câteva cluburi în care DJ-ul a pus muzică în ultimii ani.

DJ Pascal înmormântat (2)DJ Pascal înmormântat (2)

„Au fost rezolvate toate problemele ce au apărut după moartea bunului nostru prieten Pascal. Atât cele întâmpinate cu familia sa, cât și cele de organizare a înmormântării. Va transmitem aici locul, data și ora înmormântării. Așa cum probabil vă așteptați, locul va fi Predeal pentru că marea parte din timpul petrecut în România a fost acolo. Data înmormântării este marți 19.01, iar ora aproximativă este ora 12.00, la biserica Constantin și Elena din Predeal. Cine va avea plăcerea să fie aproape de el, pe ultimul drum, vă așteptăm la Predeal', au anunțat prietenii dj-ului pe pagina oficială de Facebook a lui Pascal Di Fazio.

Familia DJ-ului nu poate veni din Franța din cauza carantinei. Mama Pascal Di Fazio, în vârstă de 92 de ani, și sora acestuia, în vârstă de 72 de ani, nu vor participa la înmormântare. Familia artistului a semnat o procură prietenilor DJ-ului, pentru ca trupul acestuia să fie scos de la morgă și pentru a putea fi organizate funerariile. „Le-am propus să vină pe cheltuiala noastră, dar au refuzat din cauza pandemiei', au declarat prietenii lui Pascal Di Fazio, pentru Click!.

Citește și: Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani: „Când ajung prin piață, iau mai ieftin'/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Halep, primele declarații despre copil: „Va depăși orice senzație pe care am trăit-o în tenis'

Citește și: Cu ce se ocupa Culiță Sterp de la Survivor înainte să devină faimos: „Nu îmi plăcea această muncă'

Citește și: Brian Austin Green și iubita lui și-au oficializat relația! Prima fotografie de cuplu

DJ Pascal a fost găsit mort în camera de hotel

Pascal Di Fazio, cunoscut publicului ca DJ Pascal, a murit la 62 de ani. Artistul a fost găsit fără suflare într-un hotel din Pitești. 

Ușa ar fi fost încuiată pe dinăuntru, pe trup nu s-au observat urme de violență, iar banii erau în cameră. Se pare că artistul a suferit un infarct miocardic pe data de 10 ianuarie.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton