Doar în telenovele mai vezi așa ceva! Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, 20 de ani de iubire cu năbădăi. După prima despărțire, el s-a căsătorit cu altă vedetă!

 Oana Popoiag
.
Ileana Lazariuc Ion Ion Țiriac divorțIleana Lazariuc Ion Ion Țiriac divorț

Vestea că Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat a luat prin surprindere pe toată lumea. Dar la fel de surprinzătoare a fost și povestea lor de dragoste, presărată cu tot soiul de întâmplări imprevizibile și răsturnări spectaculoase de situație încă de la început, din anul 2002.

Nimeni nu se aștepta ca Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac să divorțeze, după o căsnicie de zece ani și o relație de aproape douăzeci. Dar iată că cei doi nu doar că au confirmat divorțul, dar separarea legală a avut loc, se pare, în urmă cu doi ani de zile.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, o iubire mai ceva ca-n telenovele

La fel de surprinzător ca divorțul a fost traseul iubirii lor, plin de răsturnări de situație, despărțiri și împăcări neașteptate. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil în anul 2002, povestea lor fiind de la început una intensă, cu scântei, îndeaproape urmărită de presă.

Legătura a durat câțiva ani, iar la un moment dat cei doi s-au despărțit, pentru ca fiul lui Ion Țiriac să facă în 2007 un gest total neașteptat: căsătoria cu Maria Marinescu. La fel de brusc cum a venit, la fel de repede s-a evaporat mariajul cu Maria, după doar trei luni. La ceva vreme după divorț, Ion Ion Țiriac a revenit la marea lui dragoste, Ileana, pe care a luat-o de nevastă în martie 2009, la Monte Carlo. În vara aceluiași an, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au împreună doi copii, Alexandru (11 ani) și Nicholas, cu un an mai mic decât fratele lui.

leana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, primele declarații despre divorț

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au rămas în relații foarte bune de dragul celor doi copii. Mai mult, cei doi susțin că iubirea lor nu a fost afectată de acest divorț, ci sunt în continuare o familie unită și fericită

Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum doi ani. Nu exisă secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și de discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate. Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta este singura noastră declarație cu acest subiect. Vă mulțumim pentru înțelegere.’, este declarația celor doi.

Foto: Instagram, Libertatea

Citește și:

Imagini de la petrecerea de cununie civilă a fiicei lui Gigi Becali. Teodora și soțul au fost în centrul atenției

Cum arată femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil. Nicoleta a trăit o adevărată dramă: 'Mi-a murit soțul în brațe'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton