Doinița Oancea a fost la un pas de a ajunge victima unei căsătorii aranjate: "A venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim"

 Cica Cristina
.

Doinița Oancea a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare din adolescența sa, când iubitul s-ar fi prezentat la ușa mamei sale pentru a o cere în căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Doinița Oancea a făcut câteva declarații neașteptate cu privire la un episod din adolescență, când a fost cerută în căsătorie. Iubitul din liceu al frumoasei brunetei ar fi mers la mama ei pentru a-i cere mâna.

„A fost ciudățel pentru un copil. A considerat că băiatul respectiv, care mă plăcea foarte mult, dar fără ca eu să îi dau de înțeles că aș dori asta, a venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim. Iar mama a zis „da'. Ușor, ușor, lucrurile s-au întâmplat cum a trebuit și nu s-au întâmplat, în cele din urmă', a declarat Doinița la Antena Stars.

Citește și: Cum a ajuns Doinița Oancea actriță.A terminat Facultatea de Jurnalism și a avut chiar și o emisiune proprie

Doinița Oancea: „Nu a acceptat ca eu să mă mărit la 18 ani”

Totul s-a întâmplat înainte de terminarea liceului și chiar dacă mama sa a avut un răspuns afirmativ la acel moment, precum era de așteptat era prea devreme pentru a se pune problema de nuntă, pentru că nici mama ei nu și-ar fi dorit ca fiica să se așeze la casa ei înainte de a-și termina studiile.

„Nu a acceptat ca eu să mă mărit la 18 ani. Ea a spus că „da, dar mai am școală de făcut'. Ea îl plăcea. I se părea o persoană foarte ok și atunci. Eu abia terminam liceul, urma facultatea și, na…', a mai precizat actrița.

Citește și: Motivul pentru care Doiniţa Oancea şi-a ascuns iubitul.Actriţa şi Adi sunt de doi ani împreună – EXCLUSIV

În prezent, Doinița Oancea trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Călin. Cei doi par să-și fi găsit fericirea unul în brațele celuilalt, numai că nu se grăbesc pentru a trece la următorul nivel în relație.

Doinita-Oancea-1Doinita-Oancea-1

Sursa foto: Facebook

Citește și: Câte operații estetice are Doinița Oancea. Actrița a spus adevărul:'Trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că îmbătrânesc'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton