Dorian Popa, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan. Riscă până la 5 ani de închisoare sau amendă și anularea permisului de conducere

 Cica Cristina
.

Dorian Popa a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, după ce a fost prins de polițiștii rutieri când conducea sub influența drogurilor, în luna octombrie a anului trecut, iar acum riscă până la 5 ani de închisoare sau amendă, precum și anularea permisului de conducere. Reamintim că a fost oprit după ce s-a urcat la volan în halat de casă și lenjerie intimă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În toamna anului trecut, Dorian Popa a fost protagonistul unui scandal de proporții, după ce a fost prins la volan sub influența drogurilor. La acel moment se afla la volanului bolidului său Lamborghini, fiind îmbrăcat doar în lenjerie intimă și halat de casă. A fost de îndată testat de oamenii legii cu aparatul DrugTest, iar artistul a ieșit pozitiv la canabis. Autoritățile au decis atunci să-i suspende pe loc permisul și a fost dus imediat la spital, pentru a i se efectua analize amănunțite.

dorian-popa-6dorian-popa-6

Dorian Popa, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan

Medicii au trimis plicul cu rezultatul analizelor efectuate lui Dorian Popa la Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov, Apoi polițiștii i-au anunțat pe procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, iar procurorii au întocmit rechizitoriul și au deci trimiterea în judecată a cântărețului, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Pentru această faptă, riscă până la 5 ani de închisoare sau amendă, precum și anularea permisului de conducere, potrivit gândul.ro.

Citește și: 'Dorian ar trebui să iasă din viața publică, să își pună cenușă în cap sau, dacă rămâne, să facă doar campanii antidrog…' Adriana Bahmuțeanu l-a criticat dur pe Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan / EXCLUSIV

Citește și: Călin Donca l-a dat în judecată pe Dorian Popa, după afacerea cu panouri solare: „Cu ce l-am păcălit? Se consideră păgubit, dar a luat bani de la mine”

Citește și: Cum a arătat Irina Columbeanu la balul de absolvire. Adolescenta de 17 ani a purtat o rochie elegantă și s-a fotografiat în vila de lux a lui Mr. Pink

Citește și: Geta Sterp s-a filmat pe muzica fostei sale cumnate, Carmen de la Sălciua, iar fanii au taxat-o imediat: „Până acum nu o suporta! Zici că îi face în ciudă Danielei…” / Replica ironică dată de sora lui Culiță Sterp

Dorian Popa a recunoscut că a consumat canabis

Dorian Popa a recunoscut că a greșit și că a consumat canabis și a cerut scuze publice tuturor.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atenuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, lucru pe care îl regret și am ieșit pozitiv chiar și la câteva zile după ce am consumat', spunea el la acel moment.

Dorian Popa: „M-am trezit la realitate”

„M-am trezit la realitate când am fost într-un spațiu public, nu de mult, undeva într-o piață, și un domn extraordinar de dulce, în etate, peste 60 de ani, a venit și mi-a spus, îmi dau și acum lacrimile: «Dorian, eu te urmăresc de foarte mult timp, ești un băiat senzațional, n-ai nevoie, mă, de așa ceva».

Și, când mi-a zis «n-ai nevoie de așa ceva», am luat-o retrospectiv și am zis: «bă, dar care era nevoia care genera chestia asta?». Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales în ceea ce-l privea și privea familia noastră și știu că o să sune dur și mulți o să se supere și o să zică:

«Aoleo, nu mai aprinzi un cui, nu mai ești al meu», dar din cauza faptului că mi-a deranjat atât de mult liniștea sufletească pe care o prețuiesc mai mult decât orice și probabil asta am crezut când am aprins cuiul, că mă liniștesc un pic sufletește, pot să spun cu tărie în suflet, fără să am un gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de-aici înainte cât voi trăi.

Și, dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut până acum’, a mai povestit apoi Dorian Popa, în cadrul podcastului găzduit de Micutzu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton