Doru Todoruț de la Deepcentral și soprana Irina Baianț au rupt logodna? Artistul a cerut-o în căsătorie la scurt timp după ce s-au cunoscut

 Cica Cristina
.

Doru Todoruț, solistul de la Deepecentral, și soprana Irina Baianț s-ar fi despărțit, când toată lumea aștepta nunta. Cei doi ar fi rupt logodna pe perioada pandemiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Băteau clopote de nuntă, însă, surpriză! O nouă despărțire neașteptată în showbiz s-ar arăta la orizont. A fost cerută în căsătorie de Doru Todoruț, iar cei doi păreau extrem de fericiți unul în brațele celuilalt. Mai mult, solistul de la Deepcentral a precizat la un moement că și-ar dori un copil cu logodnica lui. Cu toate acestea, în loc de nuntă cei doi par să fi ajuns la despărțire.

Potrivit unor surse apropiate cuplului contactate de cancan.ro, la numai un an după logodnă, cei di și-ar fi spus adio. Apropiații așteptau data nunții după relaxarea restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus, însă, aparent evenimentul nu va mai avea loc.

Citește și:Oana Zăvoranu a împlinit 47 de ani. Mesajul emoționant transmis de Alex Ashraf: „Tu, iubirea mea, însemni respirație, căldură, emoție, plăcere, distracție și tot ce-i mai frumos pe lumea asta'

Doru Todoruț și Irina Baianț nu ar fi trecut testul… izolării

Surse din anturajul celor doi susțin că motivul despărțirii ar fi momentele tensionate dintre cei doi din ultima perioadă, punând totul pe seama testului 'izolării', pe care cei doi nu au reușit să-l treacă.

Desigur, adevăratul motiv îl cunosc cu adevărat doar cei doi și, din păcate, se pare că nu vor mai ajunge în fața altarului.

În mod surprinzător, artistul a publicat astăzi, pe contul lui de Instagram, o fotografie cu Irina Baianț. Ceea ce înseamnă ori că vrea să disimuleze, cei doi fiind și colegi de scenă, ori că au reușit să treacă peste momentele de restricție și că s-au împăcat.

Citește și: Nu are scăpare! Mario Iorgulescu poate fi arestat preventiv.Decizia luată de procurori e definitivă

Reamintim că Doru Todoruț a divorțat de Rocsana, iar în urma mariajului au rezultat trei fiice: Rebecca și gemenele Eva și Natalia, care au rămas în grija mamei lor.

Doru-Todorut-Irina-Baiant-1Doru-Todorut-Irina-Baiant-1

Sursa foto: Instagram

Citește și: Ana Mocanu s-a despărțit de iubit. Fosta asistentă TV e din nou singură:'Eu am pus punct relației'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton