Claudia Puican a început să plângă când a vorbit despre problemele de sănătate ale lui Armin Nicoară: „M-am dus la duș și l-am găsit pe jos, tremura. Nu știam ce să fac. Trăiesc cu șocul că poate să pice din picioare”

.

Claudia Puican a dezvăluit o dramă pe care a ținut-o ascunsă până acum. Într-un moment plin de sinceritate, artista a povestit cum a trăit o experiență grea în timpul pandemiei, când Armin Nicoară a suferit o criză din cauza glicemiei scăzute. Cântăreața a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre momentul pe care l-a trăit alături de partenerul ei de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Claudia Puican și Armin Nicoară trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și sunt mai fericiți ca niciodată. Așa cum este normal, artista a fost alături de partenerul ei de viață atât în momentele frumoase, cât și în cele dificile. Recent, cântăreața a vorbit despre un moment greu pe care l-a trăit alături de partenerul ei de viață. Vedeta a izbucnit în lacrimi atunci când a început să povestească despre această întâmplare.

claudia-puican2claudia-puican2

Citește și: Armin Nicoară a plecat la emisiunea Insula de 1 milion fără acordul soției sale: „A fost foarte supărată. Noi trebuia să…'. Ce planuri avea Claudia Puican, de fapt

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican încearcă de trei ani să conceapă un copil: „Este problema la Armin. Nu suntem pregătiți pentru…'. Ce le-au spus medicii din străinătate

Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să meargă la Asia Express: „Ocupă prea mult timp și prea puțini bani. Nu mai vreau să fac televiziune”. Cu ce se ocupă în prezent

Citește și: Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul ei, Alex Gilka, după ce și-au construit o casă împreună. Mesajul postat de influenceriță: „Am luat…'

Claudia Puican a început să plângă când a vorbit despre problemele de sănătate ale lui Armin Nicoară

Claudia Puican a trecut prin momente dificile în relația cu Armin Nicoară. În timpul unei discuții sincere, artista a izbucnit în lacrimi când a povestit cum a trăit un episod legat de sănătatea partenerului său de viață.

Cântăreața și-a amintit de acea zi care a avut loc în timpul pandemiei, moment în care Armin Nicoară a avut o criză din cauza glicemiei scăzute.

„De câte ori a avut glicemia mică și a picat din picioare. M-am speriat odată foarte tare. Eram în pandemie și cum noi avem un program foarte agitat, de când a venit pandemia, relax total. S-au schimbat și glicemiile lui, își pusese deja pompa, doar că trecând de la o viață agitată la una relaxată, el cu pompa asta are niște linii care îi pompează zi de zi.

Noi nu ne-am dat seama că în pandemie corpul lui s-a relaxat atât de mult și într-o zi s-a trezit, s-a dus să își facă duș și aud o pocnitură. L-am auzit, eram în apartament, l-am strigat: «Armin, ce s-a întâmplat?» nu răspundea, m-am dus la duș și l-am găsit pe jos, tremura. Nu știam ce să fac. Știam de la mama lui că atunci când are glicemia mică trebuie să iei zahăr și îi pui pe limbă sau sub limbă și își revine, nu trebuie să te sperii', a povestit vedeta la emisiunea „În Oglindă'.

Artista este și acum speriată că Armin Nicoară ar putea cădea brusc din picioare

Din păcate, acest incident a avut și consecințe fizice pentru Armin Nicoară, care și-a luxat glezna și a fost nevoit să se sprijine de un băț timp de trei luni. Claudia Puican a spus că este foarte important ca partenerul ei de viață să își monitorizeze glicemia.

Artista este și acum speriată că soțul ei ar putea cădea brusc din picioare. Ea este alături de cântăreț în continuare și îl sprijină în orice moment.

„M-am dus repede, am închis apa de la duș, am luat zahăr și i-am băgat forțat pe gură, că nici nu voia să ia zahărul. Nu te mai înțelegi cu el când are glicemia mică. Zici că e în transă. I-am spus să deschidă gura, să-i bag zahăr, că trebuie să-i crească glicemia. Mi-a spus să-l las în pace. I-am deschis eu gura forțat să-i bag zahăr, să-i crească glicemia, că tremura.

Și acum trăiesc cu șocul că poate să pice din picioare dacă are glicemia mică. Atunci și-a luxat glezna și timp de 3 luni a mers cu un băț în mână. Se susține în el, că nu putea să meargă. L-am rugat să nu își mai țină glicemiile mici sau mari, pentru că mi-e frică', a mai completat ea.

Claudia Puican: „Când am descoperit că nu se poate să aibă copii pe cale naturală, am încercat iar'

Și asta nu este tot! Claudia Puican a mai vorbit și despre faptul că Armin Nicoară nu poate să facă copii. Artista este alături de el, iar cântărețul a făcut tratamente pentru a reuși ca el și partenera lui de viață să devină părinți pentru prima dată.

„Eu de când l-am cunoscut pe Armin și am încercat tot timpul să îi fie bine cu sănătatea. Când am descoperit că nu se poate să aibă copii pe cale naturală, am încercat iar. A devenit un alt capitol în viața mea în lupta asta de a afla de ce oare nu se poate.

Am încercat cu pastile, am făcut tratamente, l-am pus să ia vitamine. Atunci am ajuns la concluzia că singura noastră variantă de a avea copii este prin fertilizare în vitro. Am reușit să mergem la un spital din Paris, unde avem deja embrionii, doar că așteptăm momentul potrivit să mergem să vedem ce o să iasă', a precizat cântăreața pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton