Anne Hathaway a povestit că a suferit un avort spontan, în timp ce juca rolul unei femei însărcinate: "Era prea mult ca să ţin totul în mine"

 Cica Cristina
.

Drama neștiută a actriței Anne Hathaway. Vedeta a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, după ce a suferit un avort spontan, chiar când juca rolul unei femei însărcinate. Rolul presupunea ca ea să nască pe scenă în fiecare seară. Totul s-a petrecut în urmă cu nouă ani, iar celebra actriță a făcut publice detaliile acum, într-un interviu acordat revistei Vanity Fair.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anne Hathaway a trecut prin momente extrem de grele, dar a ținut totul ascuns de opinia publică, până acum. Vedeta internațională s-a destăinuit acum, în cadrul unui interviu pentru celebra revistă Vanity Fair. Și-a pus sufletul pe tavă și a spus cum a suferit un avort spontan, în timp ce juca rolul unei femei gravide, într-un spectacol de teatru. Drama de acum 9 ani a ieșit la iveală abia acum.

anne-hathaway-6anne-hathaway-6

Anne Hathaway a suferit un avort spontan, în timp ce juca rolul unei femei însărcinate

Anne Hathaway, care este în prezent mamă a doi copii și care s-a luptat cu infertilitatea, a povestit prin ce a trecut pe când juca rolul unui pilot, o femeie gravidă, în spectacolul off-Broadway Grounded. Acesta a rulat timp de o lună și jumătate în 2015, iar actrița trebuia să pretindă că naște în fiecare seară. Era însărcinată în acea perioadă și, din păcate, nu a putut să ducă sarcina la termen.

„Jucam pe atunci într-un spectacol de teatru şi rolul presupunea că eu trebuia ‘să nasc’ pe scenă în fiecare seară”, a povestit Anne Hathaway.

În tot acest timp și pe când interpreta rolul în spectacol, Anne „s-a prefăcut că totul este în regulă'. La un moment dat, însă, nu a mai rezistat și le-a dezvăluit prietenilor ei, în culise, cu ce situație se confruntă, potrivit bbc.com.

„Era prea mult ca să ţin totul în mine”, a declarat ea.

Citește și: Anne Hathaway vorbește despre discriminările de la Hollywood: „Hollywood nu este un loc al egalității!'

Citește și: Anne Hathaway – Cum a renunţat la dieta vegetariană

Citește și: Oana Roman, nevoită să își mute fiica de la școala privată: „A fost o perioadă foarte grea. Un eșec total. În ziua în care am înmormântat-o pe mama am aflat că Isabela…'

Citește și: Ce spune Cătălin Scărlătescu despre noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Nu sunt niște necunoscuți, nu sunt născuți ieri. Sunt oameni care…”

Anne Hathaway are doi copii

Din fericire, actrița a reușit să se pună pe picioare după acel episod marcant și a rămas din nou însărcinată, fiind în prezent mama a doi băieți. Jonathan s-a născut în primăvara anului 2016 și are 8 ani, iar mezinul Jack s-a născut în toamna anului 2019, urmând să împlinească anul acesta 5 ani. Anne a devebit mamă pentru a doua oară la 37 de ani, în mare secret.

 Actrița s-a confruntat cu probleme de infertilitate și a lăsat să se înțeleagă că nu a conceput ușor niciunul dintre copii.

Nu este pentru un film .. #2. Lăsând gluma la o parte, pentru toate cele dintre voi care treceți prin probleme de infertilitate sau concepție, vă rog să știți că niciuna dintre sarcinile mele nu a fost rezultatul unei traiectorii drepte. Multă iubire vă transmit!„, a transmis Anne Hathaway la acel moment pe Instagram.

Reamintim că actrița este căsătoriță din 2012 cu actorul Adam Shulman, cunoscut pentru Seesaw Monster, The Shower și Song One.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton