„Simțeam teroare! Loviturile în corp sună într-un anume fel...”. Drama neștiută a Monicăi Bârlădeanu din copilărie. Tatăl actriței a fost violent cu Minodora Tătărușanu, mama ei

.

Monica Bârlădeanu a fost întotdeauna o persoană discretă, care a ales să nu vorbească prea des despre viața ei personală. Cu toate acestea, la un moment dat, actrița și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama neștiută prin care a trecut. Tatăl vedetei a fost violent cu Minodora Tătărușanu, mama ei, iar ea a trecut prin momente foarte grele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Monia Bârlădeanu se află pe primele pagini ale ziarelor, deoarece a făcut nuntă în weekendul care tocmai a trecut. Actrița s-a căsătorit cu medicul militar Valeriu Gheorghiță și a avut parte de un eveniment de poveste. Cu toate că nu a avut o copilărie ușoară și a trecut prin drame, acum este mai fericită ca niciodată și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei de viață.

monica-barladeanu-suparatamonica-barladeanu-suparata

Citește și: Monica Bârlădeanu a făcut cunoștință cu cei doi copii ai soțului ei, Valeriu Gheorghiță. Cum au fost surprinși împreună la o sesiune de shopping, în București

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Cristina, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță. După divorț, medicul a început relația cu Monica Bârlădeanu: „Viața noastră a fost foarte afectată de…'

Citește și: Anna Lesko, despre greutățile de la începutul carierei. S-a mutat în România când era adolescentă, fără să știe limba: „Nu am avut niciodată o viață ușoară. Munceam pe rupte, deși am avut foarte multe decepții. Am fost mințită…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Roberta de la Casa iubirii cu fetița lui Sebastian, iubitul ei. Cum s-au fotografiat cele două după descalificarea ei din emisiune

Drama neștiută a Monicăi Bârlădeanu: „Simțeam teroare!'

Monica Bârlădeanu a trecut printr-o adevărată dramă în copilărie, iar aceste momente din viața ei sunt mai puțin știute. Cu toate că a ales întotdeauna să fie o persoană discretă și să nu vorbească prea des despre viața ei personală, în anul 2018 a vorbit deschis despre drama prin care a trecut.

Actrița a mărturisit că tatăl ei a fost violent cu Minodora Tătărușanu, mama sa. Vedeta auzea mereu cum cei din jurul ei o criticau pentru faptul că nu are o figură paternală în viața ei și a suferit mult din această cauză.

„Zgomotele înfundate, știi cum e când lovești un corp și corpul ăla se lovește de altceva, dar e un perete și e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simțeam teroare. Mai mare teroare era când după un episod din ăsta nu mai zicea niciunul nimic și atunci îmi era frică să deschid ușa. El stătea la 38-40 km de Iași și odată am fost și pe jos până la el cu fratele meu sau cu bicicleta sau cu autostopul. A fost ultima lui vizită la noi acasă. El a murit după o lună. Și când te gândești că toată lumea se uita la noi și zicea că suntem prințese.

Nimeni nu vorbește despre lucrurile astea și nu înțelege de ce, pentru că lucrurile astea chiar i-ar putea ajuta pe ceilalți să înțeleagă situația. De cele mai multe ori te uiți la ele din poziția victimei și ai senzația că având acest bagaj nu ai cum să faci pași înainte în viață și mie mi se pare că nu e deloc așa, că, de fapt, toate lucrurile astea îți dau un complex extraordinar, pentru că în primul rând te duci la școală și auzi copii care vorbesc despre tine, că ești orfan, ăla e primul lucru care te complexează.

Ei au un tată, tu nu ai. Ei au covor persan, tu nu ai. Eu de asta am fost atât de ambițioasă să fiu prima, pentru că voiam să-mi câștig dreptul să stau în rând cu ceilalți copii', a declarat actrița atunci, în cadrul campaniei Ştirilor PRO TV „Rătăcit în sine: Depresia, boala mileniului'.

Actrița nu a avut o copilărie ușoară

Și asta nu este tot! Monica Bârlădeanu a vorbit despre cum a fost vremea când ea era doar un copil. Nu a avut o copilărie ușoară, însă a știut cum să se ridice de una singură și, odată cu trecerea timpului, a reușit să fie o femeie puternică din toate punctele de vedere.

Când avea frumoasa vârstă de 16 ani, actrița a decis să se angajeze, deoarece familia ei nu se descurca prea bine cu banii.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a X-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta?

Astăzi nici nu pot să-mi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii 90', a mai adăugat vedeta.

Monica Bârlădeanu s-a căsătorit cu medicul Valeriu Gheorghiță

În weekendul care tocmai a trecut, pe data de 5 octombrie 2024, Monica Bârlădeanu s-a căsătorit cu medicul militar Valeriu Gheorghiță. Cei doi au făcut nunta la Palatul Snagov și au avut parte de un eveniment de poveste. Nașii lor au fost Mariana și Ionuț Tudorache.

Printre invitați s-au numărat următoarele vedete: Adelina Pestrițu și soțul ei, Daciana Sârbu, Dana Rogoz, Andreea Raicu, Elvira Deatcu, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Teodora Tompea, Geanina Ilieș și Gina Pistol.

Pentru ziua nunții, actrița a ales o rochie de mireasă pe corp, de tip bijuterie. Ținuta vedetei a avut detalii frumoase, iar ea a reușit să atragă toate privirile.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton