Drama neștiută a lui Omar Arnaout. Artistul trebuia să mai aibă o soră: „Am fost din gemeni. Mama a pierdut celălalt copil...”

.

Omar Arnaout a trecut printr-o dramă neștiută. Artistul trebuia să mai aibă o soră, însă aceasta s-a stins din viață când se afla în placenta mamei lui. Cântărețul mărturisește că a fost norocos, deoarece se afla într-o altă placentă, iar el a supraviețuit. Iată ce declarații a făcut Omar Arnaout despre acest subiect sensibil!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Omar Arnaout a făcut recent o dezvăluire emoționantă despre un moment dureros din viața lui. Cântărețul a povestit că, înainte de naștere, mama lui a pierdut unul dintre gemeni. Deși această dramă i-a marcat familia, artistul privește cu recunoștință faptul că a supraviețuit și a reușit să-și urmeze visurile de-a lungul timpului.

Omar Arnaout4Omar Arnaout4

Citește și: De ce Omar Arnaout și soția lui nu își vor boteza fiul: „Nu are nevoie de niciun ritual de curățare. Pentru noi, băița de seară e suficientă' / Cum li s-a schimbat viața de când au devenit părinți

Citește și: De ce a vrut Omar Arnaout să renunțe la muzică, după ce a câștigat Next Star: „Am avut un colaps pe la 15 ani. Eram tare speriat, au început să arunce agresiv în mine cu…'

Citește și: Cum a ales Șerban Pavlu actoria, deși inițial voia să se facă regizor de teatru: „Mi s-a sugerat că trebuie să îmi fac o meserie de viitor. În regimul comunist, devenise o obsesie a părinților…” Cum și-a câștigat primii bani în facultate / EXCLUSIV

Citește și: Liam Payne, fostul membru One Direction, a murit la 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel

Drama neștiută a lui Omar Arnaout

Omar Arnaout a dezvăluit recent un episod emoționant și mai puțin cunoscut din viața lui. Este o dramă neștiută a artistului. Cântărețul a povestit despre șocul pe care familia lui l-a trăit chiar înainte de nașterea sa.

El a explicat că pierderea surorii sale a fost dureroasă, dar subliniat și cât de recunoscător este pentru faptul că a supraviețuit.

„Eu am fost din gemeni. Când eram foarte mic în burtică, mama a pierdut celălalt copil. Cred că era fată. Era prea mic copilul. Norocul meu a fost că eram în două placente diferite și am scăpat cu bine, Doamne ajută! A plecat doar sora mea', a povestit cântărețul pentru wowbiz.ro.

Artistul s-a căsătorit cu Miruna Diaconescu

În anul aprilie a anului 2022, Omar Arnaout s-a căsătorit cu Miruna Diaconescu. Artistul a făcut declarații importante despre nunta cu partenera lui de viață și a vorbit despre tradițiile care sunt respectate în zona lui.

Cântărețul și soția lui au un copil împreună și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În luna aprilie a acestui an, artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

„Noi ne-am căsătorit la Moschee, pentru că la final am ajuns la concluzia că așa e bine pentru amândoi. Pentru mine care sunt musulman, căsătoria valabilă este doar asta la Moschee. Cumva s-a creat obiceiul de a se face compromisuri pe care eu am ales să nu le fac și soția mea m-a susținut 100% cu treaba asta, adică nu e nevoie să facem căsătorie și în biserică și în Moschee. La final, cred că argumentul care a câștigat este faptul că la noi la musulmani căsătoria durează foarte puțin. Ar fi trebuit să pregătim niște lucruri dacă voiam să o facem în biserică.

Ne-ar fi oprit din agitație în care suntem acum, lumea în care predomină munca. La Moschee în fața lui Dumnezeu treaba asta durează nici mai mult, nici mai puțin de 5-10 minute. Pentru mine contează doar să fiu căsătorit și să fiu curat în fața lui Dumnezeu', a mai spus el.

Omar Arnaout este primul câștigător Next Star

Omar Arnaout este primul câștigător Next Star. Artistul a luat marele premiu al emisiunii în anul 2013, iar de atunci a devenit foarte cunoscut. El cântă atât în România, cât și în străinătate și este un artist apreciat.

În prezent, cântărețul are frumoasa vârstă de 23 de ani și poate spune că este împlinit din toate punctele de vedere, deoarece are o familie frumoasă, la care a visat mereu, dar și un succes răsunător în domeniul muzical.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton