Drama trăită de Oana Lis. Și-a pierdut mama în copilărie, iar tatăl a violat-o: "Cei din familia mea nu au crezut"

 Cica Cristina
.

Oana Lis nu a avut o copilărie ușoară, ci dimpotrivă, a trăit lucruri dureroase și greu de perceput la o vârstă fragedă. Soția lui Viorel Lis a trecut prin momente cumplite și a vorbit deschis despre ce a trăit, după moartea tatălui ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tatăl Oanei Lis a încetat din viață, și chiar dacă nu aveau o relație bună din cauza traumelor la care a fost supusă în copilărie, soția lui Viorel Lis nu a rămas fără reacție. Moartea celui care i-a dat viață i-a trezit amintiri extrem de dureroase. A avut o copilărie marcată de lipsuri și abuzuri, de pierderea mamei sale pe când avea doar 13 ani și de un viol care a urmărit-o toată viața.

Oana-Lis-1Oana-Lis-1

„Am trecut prin multe în viață. Să trăiești fără mamă, fără familie, să treci printr-un viol, prin bătăi, prin tot felul de lucruri, dezamăgiri de la persoanele dragi, inclusiv de la fratele meu, toate aceste lucruri dor. Acum sunt bine, sunt echilibrată. Cel mai greu a fost să-mi aduc aminte de lucrurile dureroase și să pot să discut despre ele', a declarat Oana Lis.

Oana Lis: „Mi-au dat vecinii să mănânc după moartea mamei'

Acum, la mulți ani la distanță, Oana povestește că nu a fost deloc susținută de familia sa la acel moment. Cu toate acestea, a reușit să se detașeze de ceea ce i-a făcut rău, iar acum nu poartă ranchiună nimănui pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut și a reușit să-și ierte tatăl.

„Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle în cap lu mama, bătăi, vorbe grele și multe altele. Nu aveam o relație în prezent, dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a greșit în viața asta. Pare că nu-mi pasă să discut despre ele, dar au durut groaznic. Cei din familia mea nu au crezut că tatăl meu m-a violat.

Nu am niciun fel de ranchiună pe familia mea, pe oamenii care m-au rănit, care m-au bătut, nu mi-au dat să mănânc. Mi-aduc aminte că șase luni, după ce a murit mama mea, mie îmi dădeau vecinii să mănânc. Până să termin clasa a VIII-a nu aveam ce să mănânc și îmi dădeau vecinii. De aceea acum sunt gurmandă', a mai povestit Oana Lis.

Tatăl Oanei Lis a murit în Spania

Tatăl Oanei Lis avea probleme cardiace și a încetat din viață în Palos de la Frontera, oraș spaniol în care locuia cu chirie.

Nu aveam o relație apropiată cu el, dar normal că am un gust amar, pentru că este omul care mi-a dat viață, chiar dacă m-a făcut și să sufăr când eram mică. Este ciudat că am aflat de la niște oameni care stau acolo, în Spania, unde a murit el. Am înțeles că el a discutat cu preotul de acolo ca să se ocupe de înmormântare, că i-ar fi făcut o împuternicire, dar, na, mi se pare ciudat că nu a încercat să ne anunțe. Eu i-am scris fratelui meu și i-am spus, pentru că mi-a scris o prietenă din Spania și m-a anunțat.

Nu știu nici adresa bine, unde stătea el, dar am înțeles că așa a vorbit cu acest preot, ca să se ocupe de înmormântare. Am încercat să-l sunăm pe acest preot și i-a închis telefonul lui frati-miu. Fratele meu și bunica mea mai vorbeau ce el.

Oana Lis și-a văzut tatăl ultima oară în urmă cu 10 ani

Era bolnav cu inima, nu am alte informații, am aflat de la lume despre moartea lui. Eu m-aș bucura dacă se ocupă de înmormântarea lui, dar era frumos să ne anunțe el că are probleme. Nu avea familie, a murit singur, bătrân, bolnav, așa cum și-a aranjat.

Avea pensie în Spania, pentru că a lucrat mulți ani acolo, ca mulți români, și stătea undeva cu chirie la stat. Ultima dată ne-am văzut acum 10 ani, de vorbim nu vorbeam.

Nu m-am întâlnit niciodată cu o situație de genul. L-am rugat pe fratele meu să ia certificatul de deces, să se ocupe… . Nu se pune problema de așa ceva (n.r. – să aducă trupul neînsuflețit în țară) pentru că nu am cum să mă ocup, nu aveam o relație ok cu el.’, a declarat Oana Lis pentru fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton