Dumitru Moroșanu va fi înmormântat astăzi, la cimitirul Bellu Catolic. Ce a povestit Iuliana Tudor despre regretatul om de televiziune: ”După cinci minute de discuții...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Celebrul om de televiziune Dumitru Moroșanu, organizatorul festivalului internațional 'Cerbul de aur', va fi înmormântat azi, la Cimitirul Bellu Catolic. Apropiații lui, dar și cei care l-au admirat, îl pot conduce pe ultimul drum. Ce a povestit Iuliana Tudor despre regretatul om de televiziune, în exclusivitate pentru VIVA!.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iulian Tudor, în doliu! Când are loc înmormântarea lui Dumitru Moroșanu și ce i-a spus vedetei tv organizatorul 'Cerbului de Aur'. Regretatul om de televiziune va fi îngropat azi în Cimitirul Bellu Catolic.

120846741_208394743975104_5606147512863039969_n120846741_208394743975104_5606147512863039969_n

Citește și: Cum l-a cunoscut Iuliana Tudor de la TVR pe soțul său, în urmă cu 26 de ani: „Mă întreabă lumea cum de rezistă relația'

Citește și: Iuliana Tudor dezvăluie secretul siluetei sale: Gene bune, somn și disciplină / Ce a exclus din alimentație

Citește și: Cum și-a cunoscut CRBL soția și în ce mod inedit a cerut-o în căsătorie: „Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, pentru că…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Raluca Bădulescu și cum gestionează bullying-ul, după ce a slăbit: „Fac sacrificii din punct de vedere culinar. Mănânc…' / EXCLUSIV

Iuliana Tudor suferă după bunul ei prieten

Iuliana Tudor este în doliu. Prezentatoarea emisiunii 'Vedeta populară' și-a amintit că regretatul om de televiziune, Dumitru Moroșanu, a încurajat-o la începutul carierei. Organizatorul Festivalului 'Cerbul de Aur' din anii 1990 i-a spus vedetei tv că va reuși în meseria pe care și-a ales-o și i-a dat încredere. Dumitru Moroșanu s-a stins la 80 de ani, în urmă cu două zile, și va fi înmormântat azi, în Cimitirul Bellu Catolic, la ora 14.00.

'Dumitru Moroșanu a fost omul care după 5 minute de discuții mi-a spus : „Vei reuși în meseria asta! Ai tot ce-ți trebuie!” Venind de la unul dintre cei mai mari realizatori de televiziune a însemnat o doză puternică de încredere! L-am admirat pentru pricepere, pentru echilibru, pentru zâmbetul larg cu care te întâmpina tot timpul și pentru tot ce a lăsat pe meserie în fiecare dintre cei cu care a lucrat! Drum lin!', a declarat Iuliana Tudor, pentru viva.ro.

'Domnul Moroșanu a  fost un profesionist veritabil, un șef corect și drept și un om extraordinar. Dumnezeu să-l odihnească!', a spus și Elise Stan.

Cum l-a păcălit Dumitru Moroșanu pe Tom Jones

Tom Jones a concertat la Brașov, la Festivalul Cerbul de Aur, în anul 1996. Celebrul artist a avut o cerere banală, să bea o anumită apă, care însă, la noi nu se găsea.

Așa că, directorul festivalului, Dumitru Moroşanu, a rugat nişte piloţi de la Tarom să cumpere produsul din aeroporturile din străinătate. Avionul a avut întârziere, iar piloții nu au mai avut timp să coboare și să cumpere apa cerută de Tom Jones.

Din păcate însă, aeronava a întârziat, iar piloţii nu au mai avut timp de cumpărături. Ei aveau totuşi, câteva sticle de apă goale, pe care le-au trimis la Brașov. Eu le-am cerut braşovenilor să le umple cu apă de izvor, iar Tom Jones a fost extrem de mulţumit de apă şi nu a bănuit absolut nimic„, a povestit, la momentul respectiv, regretatul Dumitru Moroșanu.

Iuliana Tudor și-a cunoscut soțul de Paște

Iuliana Tudor și-a făcut debutul în cinematografie prin realizarea primului film documentar despre Ia românească, pe 1 decembrie ora 16 la TVR1. Vedeta a fost „croită” pentru o carieră în modelling. Măsoară 1,80 m înălțime și de ani de zile își păstrează aceeași greutate de 56 de kg. Recunoaște că este foarte strictă în privința alimentației. Dar face și sport.

Iuliana Tudor s-a născut la Băicoi, în județul Prahova, la 16 iunie 1977 în Zodia Gemeni. Prezentatoarea de la TVR este căsătorită de 24 de ani cu același bărbat Răzvan Văcăroiu și au împreună un băiat. Soțul ei nu are nicio legătură cu fostul ministru Văcăroiu, așa cum multă lume ar crede.

Vedeta și-a întâlnit iubitul la o slujbă de Paști în urmă cu mulți ani de zile. Stăteau umăr la umăr și ascultau slujba și Iuliana l-a întrebat cât este ceasul. Amuzat, Răzvan s-a mărginit să îi arate cu privirea ceasul din biserică, care era fixat pe un perete în fața lor. Vedeta abia absolvise liceul. A urmat cursurile Liceului Pedagogic din Ploiești și apoi a venit în capitală pentru studiile la facultate. S-a înscris la Drept și la Pedagogie Muzicală.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton