E oficial! Megan Fox are o relație cu rapperul Machine Gun Kelly, la scurt timp de la divorț: "Inima îți aparține"

 Cica Cristina
.

Vestea că Megan Fox și Brian Austin divorțează după 10 ani de căsnicie a luat prin surprindere pe toată lumea! La acel moment, actrița fusese fotografiată în compania rapperului Machine Gun Kelly, iar acum s-a confirmat relația lor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Megan Fox, în vârstă de 34 de ani, și Machine Gun Kelly – de 30 de ani, formează un cuplu!

Cei doi s-au afișat împreună tot mai des pe rețelele de socializare, iar ultimul mesaj al actriței nu a mai lăsat nicio urmă de îndoială. Megan Fox pare să-și fi găsit rapid fericirea după divorț și s-a afișat în compania noului iubit, mai tânăr cu 4 ani!

Actrița și rapperul s-au fotografiat în prosoape, imediat după ce au ieșit din duș, iar Megan i-a făcut o declarație de dragoste noului partener: „Băiat ‘dureros de frumos, inima îți aparține', a transmis ea pe rețelele de socializare.

Citește și: Există fericire și după divorț! Cum i s-a schimbat viața Magdei Pălimariu după un mariaj eșuat:„Am atâta dragoste de dăruit'/ EXCLUSIV

Pentru a evita comentariile răutăcioase, vedeta a dezactivat comentariile din dreptul fotografiei.

La rândul lui, Machine Gun Kelly a postat recent o imagine cu Megan, în dreptul căreia a scris un mesaj de-a dreptul emoționant, semn că și el este topit după partenera lui: „Așteptând eternitatea să te găsesc din nou…”.

Citește și: Dezvăluiri halucinante în cazul morții lui Emi Pian.Avocatul clanului Duduianu spune totul despre răzbunarea interlopilor

Megan Fox, în plin divorț cu Brian Austin Green

Megan Fox și Brian Austin Green, cunoscut din Beverly Hills, 90210, sunt căsătoriți de zece ani și împreună au trei copii: Noah (7 ani), Bodhi (6 ani) și Journey (3 ani). Cei doi au mai încercat să divorțeze, în urmă cu câțiva ani, actrița invocând diferențe ireconciliabile. Totuși, cei doi s-au împăcat în cele din urmă și la scurt timp au anunțat venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

După puțin timp de tăcere, Brian Austin Green a confirmat despărțirea de soția sa, Megan Fox. Actorul a postat pe una dintre rețelele de socializare un mesaj emoționant.

Citește și: Claudiu Keșeru a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Fotbalistul a fost imediat plasat în carantină

‘O voi iubi mereu. A fost prietena mea cea mai bună timp de 15 ani şi nu vreau să pierd acest lucru’, este mesajul lui Brian Austin Green. Actorul a dezvăluit că distanțarea lor a început anul trecut, când Megan Fox era plecată mai tot timpul la filmări.

Citește și: Scandaluri la Asia Express, iubire cu patos acasă!Dovada că Adda și Cătălin Rizea nu au probleme în căsnicie!

Machine-Gun-Kelly-2-683×1024Machine-Gun-Kelly-2-683×1024

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton