Ecaterina Ladin susține alăptatul în public: "Cu ce se diferențiază hrănitul unui bebeluș de cel al unui om care mănâncă în mall sau pe stradă, de exemplu? Exact! Cu nimic. Ba, mai mult..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Ecaterina Ladin susține alăptatul în public. Mamă a trei copii, Dalida din Las Fierbinți povestea în urmă cu ceva vreme că și-a alăptat băieții pe platourile de filmare. Actrița e de părere că hrănitul unui bebeluș nu se diferențiază cu nimic de cel al unui adult și își susține punctul de vedere cu argumente.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ecaterina Ladin se numără printre vedetele de la noi care susțin alăptatul în public. Actrița a devenit mamă a treia oară și curând urmează și botezul mezinului, Roman Casian, iar până acum nu s-a ferit nici să vorbească despre provocările cu care s-a confruntat de când în casă are trei băieți.

ecaterina-ladin-5ecaterina-ladin-5

Ecaterina Ladin: „Da, și pe Roman îl alăptez”

Ecaterina Ladin ne-a spus că îl alăptează și pe mezinul Roman Casian, pe care îl hrănește în rulotă atunci când îl ia cu ea la filmările celebrului serial. Actrița a acționat la fel și în cazul celorlați doi băieți, astfel că acum experiența își spune cuvântul.

Da, și pe Roman îl alăptez. Dat fiind faptul că este frig, încă, îi trimit lapte la casa din Fierbinți, când sunt la filmări. Mai vine prietena mea care are grijă de el și îl hrănesc și în rulotă, dar nu pot ține toată producția după mine și apelez la aparatul de muls, de cele mai multe ori, pentru că este un proces mai scurt și eficient. Și pe ceilalți băieți ai mei i-am alăptat în timpul filmărilor. Experiență bogată!”, a spus Ecaterina Ladin, în exclusivitate pentru VIVA!

Citește și: „Am ajuns să avem momente doar pentru noi doi cu programare. Pasiunea s-a transformat în timp…”. Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, despre schimbările din viața de cuplu, după 10 ani de căsnicie/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Ecaterina Ladin să interpreteze rolul Dalidei din Las Fierbinți: „Am întârziat cumplit la casting, tare rușinată m-am simțit. Îmi amintesc…” Cum și-a descoperit pasiunea pentru actorie/ EXCLUSIV

Citește și: Ramona Bădescu va juca într-un film românesc filmat în Italia: „Este un alt vis al meu care s-a îndeplinit”

Citește și: Alina Pușcaș, surprinsă într-o ipostază romantică alături de soț. Cei doi s-au mutat într-o casă nouă: „Tot mai rar îl prind în poze de cuplu. Să rămână posterității”

Ecaterina Ladin susține alăptatul în public

De asemenea, Ecaterina Ladin a expus și motivele pentru care susține alăptatul în public.

Bineînțeles că susțin alăptatul în public. Cu ce se diferențiază hrănitul unui bebeluș de cel al unui om care mănâncă în mall sau pe stradă, de exemplu? Exact! Cu nimic. Ba, mai mult, un om matur se poate abține, de exemplu, să mănânce pe stradă ceva. În schimb, un bebeluș nu știe să își gestioneze senzația de foame”, ne-a mai spus actrița.

De ce a ales Ecaterina Ladin numele Roman Casian pentru al treilea copil

Vedeta PRO TV ne-a spus, cu altă ocazie, că numele ales pentru mezin are o semnificație importantă pentru ea. În primul rând, împpreună cu soțul ei, au căutat un nume care să aibă în componență și litera „r', asemenea fraților lui, Marcu și Petru. În plus, întâmplarea a făcut ca Roman să fie și numele nașului. Ecaterina Ladin și-ar fi dorit numele Cassian încă de la primul născut, însă a fost să fie abia acum.

Nu am vrut să îl țin secret. Mi-ar fi plăcut să îl dezvălui eu prima, ce e adevărat. M-am supărat, nițeluș, atunci, dar este nepoata mea și am trecut peste moment. A fost foarte emoționată și a făcut-o cu intenții bune, să îi ureze „Bun venit! verișorului ei. Da, Roman Casian l-am numit pe mezinul familiei. Roman am ales pentru că ne-am dorit să aibă un nume cu „R, așa cum și ceilalți doi au litera „r în numele lor. Casian era un nume pe care îl voiam încă de la primul născut. Iată că nu a fost nici la al doilea și, probabil, de asta a venit și al treilea copil, să nu rămână numele nepus. Și pentru că nimic nu e întâmplător, Roman este și numele nașului nostru„,ne-a povestit cu altă ocazie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton