Elena Chiriac a postat prima imagine cu iubitul ei. Cum arată bărbatul și în ce ipostază romantică s-au afișat: „Eu, mai fericit...”

 Matei Bianca
.

Elena Chiriac este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei! Fosta concurentă de la Survivor România s-a afișat pentru prima dată alături de partener. Ea a publicat o fotografie specială pe rețelele de socializare. Iată cum arată bărbatul care o face să radieze de fericire, dar și ce imagine emoționantă a postat pe pagina de Instagram!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Elena Chiriac este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei! Fosta concurentă de la Survivor România s-a afișat pentru prima dată alături de partener. Aceasta a postat o poză cu el pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate impresionantă de persoane.

elena1elena1

Citește și: De ce nu participă Elena Chiriac la Survivor All Stars: „Am ieșit din sfera televiziunii. Mi-am dedicat un an din viață…'. Decizia ei are legătură cu lista concurenților

Citește și: Elena Chiriac, după ce s-a zvonit că are o relație cu fiul Madonnei, Rocco Ritchie: 'Îl văd ca pe un potențial iubit. Ne-am simțit bine împreună' / S-au afișat împreună la SAGA Festival

Citește și: Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, a împlinit 71 de ani. Cum arată, cu ce se ocupă în Costa Rica, și ce păstrează cu sfințenie de la regretatul artist Ion Dolănescu: 'Mereu îl visez…'/ EXCLUSIV

Citește și: Marius Florea Vizante, aniversare de pomină la 50 de ani: „Am făcut un fel de nuntă, soția și fiica au insistat să mă sărbătoresc, așa că am avut 100 de invitați”. Care sunt marile sale regrete

Elena Chiriac, îndrăgostită până peste cap de iubitul ei

Elena Chiriac, cunoscută din competiția Survivor România, a făcut publică relația cu iubitul ei, afișându-se pentru prima dată împreună cu acesta pe rețelele de socializare. Cu un zâmbet larg și plină de fericire, fosta concurentă a postat o fotografie în care cei doi sunt surprinși într-o atmosferă intimă și romantică. Din această imagine se poate observa că ea este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei.

Cu toate acestea, fosta concurentă de la Survivor România nu l-a fotografiat complet și nici nu l-a etichetat în postarea pe care a făcut-o pe Instagram, ceea ce arată că nu vrea ca lumea să știe despre cine este vorba.

„Eu, mai fericit…', a scris Elena Chiriac la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Fosta concurentă de la Survivor România se află în vacanță

După ce a absolvit „Universitatea Westminster' din Anglia, acolo unde au studiat în trecut designerul Vivienne Westwood, scriitorul Charlie Brooker și muzicianul Roger Waters, Elena Chiriac a decis că are nevoie de liniște și relaxare.

Zis și făcut! Fosta concurentă de la Survivor România și-a luat iubitul și au plecat împreună în Santorini, Grecia. Cei doi îndrăgostiți se bucură acum de plaje cu nisip fin, peisaje superbe și locuri romantice.

Elena Chiriac apare în „Haită de acțiune', filmul lui BRomania

Elena Chiriac apare în „Haită de acțiune', filmul lui BRomania, unde joacă alături de o rivală. Ea și Antonia sunt implicate în scene de violență, desfășurate într-un club exclusivist din București, totul fiind realizat într-un cadru controlat, sub supravegherea specialiștilor.

În vârstă de 20 de ani, Elena Chiriac, cunoscută din Survivor România, este o sportivă de elită, campioană internațională la Taekwondo. A început să practice sportul de mică, descoperind o mare pasiune pentru acesta.

În afară de cariera sportivă, de care este foarte mândră, Elena Chiriac este și model și a studiat actoria la un colegiu din Londra. Locuiește acolo împreună cu mama ei, dar revine în România frecvent. A fost familiarizată cu lumea showbiz-ului încă din copilărie, apărând în reclame încă de la vârsta de 5 ani, conform fresh24.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton