Elena Ionescu și Emanuel Neagu de la Survivor formează un cuplu? Gesturile care îi dau de gol că îi leagă mai mult decât o prietenie

 Cica Cristina
.

Emanuel Neagu și Elena Ionescu, foști concurenți la Survivor România, ar putea forma următorul cuplu în showbiz. Cel puțin, asta reiese din ultimele lor postări și filmulețe pe rețelele de socializare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tot mai mulți consideră că pe Emanuel și Elena de la Survivor i-ar lega mai mult decât o simplă prietenie! Zvonurile sunt alimentate și de faptul că cei doi se poartă ca și când ar fi deja într-o relație.

În ultima perioadă, și-au petrecut tot mai mult timp unul în compania celuilalt. Mai mult, cei doi au postat mai multe filmulețe pe Tik Tok. Într-unul dintre ele, cei doi apar chiar împărțind același pat. Totul a plecat de la o glumă, în care Emanuel visează că a câștigat trofeul Survivor, însă când se trezește este în pat cu Elena și este întrebat direct: 'Iar visezi, mă?'.

Citește și: Până la urmă sunt împreună! Edward Sanda și Cleopatra Stratan, declarații de dragoste fără perdea:„E tot ceea ce am căutat!'

Lucrurile nu se opresc aici. În weekend, cei doi au filmat împreună pentru vlogul Elenei. Una dintre întrebările venite din partea fanilor a fost dacă vreunul dintre ei este îndrăgostit de cineva. Răspunsul lui Emanuel a fost afirmativ, făcând un semn discret către Elena. În momentul în care câștigătoarea Survivor a observat, a schimbat rapid subiectul. O altă curiozitate a vizat eventuale planuri de căsătorie. Surprinzător, răspunsul a fost unul afirmativ, cei doi invitându-se, tot în glumă, unul pe celălalt în fața ofițerului stării civile.

Citește și: Sânziana Buruiană vorbește despre neplăcerile întâmpinate în cea de-a doua sarcină:„Am avut o lună de greață. La ecografie…'

În plus, cântăreața deja i l-a prezentat fiului ei pe Emanuel. Micuțul apare în multe dintre înregistrările pregătite de cei doi și pare destul de apropiat de Emanuel.

Emanuel nu și-a ascuns sentimentele față de Elena

Nu ar fi deloc o surpriză ca cei doi să formeze un cuplu, mai ales că Emanuel nu și-a ascuns în totalitate sentimentele și a recunoscut la un moment dat, în timpul competiției, că o place pe Elena: „Este o femeie foarte frumoasă, interesantă, o mamă foarte foarte puternică, îmi place de ea! Este un om pe care l-am apreciat în concurs, dar și în camp de când taberele s-au reunit'. Singura reținere a războinicului pare să fie diferența de vârsta, care ar putea avea un rol decisiv.

Citește și: Annes și-a anulat nunta în ultimul moment! Cântăreața visa de 23 de ani la momentul acesta:„Toate pregătirile erau gata'

Dilema dacă există sentimente dintre cei doi încă persistă, însă mama lui Emanuel a spus tranșant că a observat că fiul ei o place pe artistă: ‘Din fața televizorului și cât îl cunosc eu pe Emanuel, mi-am dat seama de apropiere suflească din partea lui. Nu știu în cazul Elenei. Cred totuși că sunt doar prieteni’, a declarat Cristina Neagu pentru Wowbiz.ro.

Elena-Ionescu-1-5Elena-Ionescu-1-5

Sursa foto: Instagram, Captura TikTok

Citește și: O altă victimă a violenței domestice! Roxen a obținut ordin de protecție împotriva iubitului.De ce a sunat câștigătoarea Eurovision România la Poliție, în miez de noapte

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton