Elisabeta Lipă dezvăluie secretul mariajului de 39 de ani cu soțul ei, Cornel Lipă: "Nici nu e bine să fie totul roz, pentru că te-ai plictisi. Trebuie să mai fie și un pic de ceartă, dar ce este important...". Cum a început povestea lor de dragoste și cum s-au căsătorit pe fugă, "cu perdelele trase" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Elisabeta Lipă dezvăluie secretul mariajului de 39 de ani cu soțul ei, Cornel Lipă. Marea canotoare ne-a vorbit deschis în paginile revistei VIVA! despre secretul unui mariaj echilibrat și fericit care ține de aproape patru decenii. Fosta sportivă susține că sarea și piperul nu au lipsit din căsnicia sa, ceea ce a constituit clar un plus. De asemenea, ne-a spus cum a început povestea sa de dragoste și cum au fost nevoiți să se căsătorească pe fugă, cu perdelele trase.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Nu știu dacă am socotit bine, dar cred că anul acesta ați făcut 38 sau 39 de ani de mariaj. Cum au trecut aceste aproape 4 decenii?

Anul acesta împlinim 39 de ani de la căsătoria noastră, deci 38 avem sigur împliniți. Suntem împreună de o viață. Mie nu îmi vine să cred că au trecut atât de repede anii și că am ajuns la vârsta aceasta. Nu îmi vine să cred! Mă gândesc că abia am revenit de la a VI-a ediție a Jocurilor Olimpice, cam așa, pe acolo sunt. Lăsând gluma la o parte, mă bucur că suntem sănătoși, că ne facem viața, după atâția ani de zile, împreună. Eu zic că am reușit să păstrăm acest echilibru în căsnicie, în ciuda multor ani în care am fost plecată în cantonament. După ce a venit copilul pe lume, ocupă-te de el! Nu a fost ușor. Mă bucur însă că am avut această înțelepciune să ținem un echilibru în căsnicia noastră. Uite, și acum mă sună soțul! Simte că vorbesc despre el. Iată că am ajuns la vârsta aceasta frumoși, sănătoși…

elisabeta-lipa-1elisabeta-lipa-1

Elisabeta Lipă dezvăluie secretul mariajului de 39 de ani cu soțul ei, Cornel Lipă

Care este secretul unui mariaj fericit? E clar că nu poate fi totul roz mereu…

Nu are cum să fie totul roz, așa este. Eu cred că nici nu e bine să fie totul roz, pentru că te-ai plictisi. Așa trebuie – să mai fie și un pic de sare și piper, un pic de ceartă, dar ce este important este să nu dispară respectul. În momentul în care respectul dintre parteneri nu mai există, cu siguranță că nici acea căsnicie nu poate funcționa.

Citește și: Ce sacrificii a făcut Elisabeta Lipă pentru carieră, în 24 de ani de perfomanță: „Am sacrificat tot, familie, copil, dar nu îmi pare rău. Pentru că mi-am propus să ajung undeva, dar nu m-am lăsat până ce nu am ajuns. Numai eu știu cât am muncit…” / EXCLUSIV

Citește și: Elisabeta Lipă are un mare regret. Ce și-ar fi dorit marea sportivă să realizeze în plan personal. „În viață nu le poți avea pe toate, trebuie să știi să alegi”

Citește și: De ce a lipsit Radu Drăgușin de la nunta lui Ianis Hagi, colegul său de la Națională. Cum a reacționat fiul lui Gică Hagi: „Cei care nu au putut veni…”

Citește și: Ce mesaj a transmis Kate Middleton prin intermediul rochiei mov, purtate la finala Wimbledon. A fost a doua apariție publică a Prințesei de Wales de când a fost diagnosticată cu cancer

Cum a început povestea de dragoste dintre Elisabeta și Cornel Lipă

Mi-a plăcut că ați spus, la un moment dat, că povestea dvs. a început de la o pătură…

Da, exact așa. Eram în cantonament pe munte. Tot în canonament… la Piatra Arsă. Nu mai spun că soțul meu era mare amator de cățărat pe munți, dar acum nu mai are acest nărav. Când era vremea rea, cabanierii nu lăsau turiștii să meargă pe trasee. Nu îi lăsau să coboare noaptea la Bușteni, și atunci îi cazau în sala de sport, pe hol și băteau la ușile noastre: „Aveți o pătură în plus? Aveți o pernă, ceva pe care să punem capul peste noapte?. Ne-am cunoscut atunci, dar nu a fost dragoste la prima vedere, pentru că eu eram focusată pe alte lucruri, eram și foarte tânără. Ne-am reîntâlnit după un an, după Jocurile Olimpice, când băteam pasul de defilare la 23 August, și soțul meu locuia aproape de stadion. Ne-am revăzut și de aici a plecat povestea noastră.

Elisabeta Lipă: „Nunta am făcut-o cu perdelele trase”

De ce ați spus că a fost totul pe fugă, atunci când v-ați căsătorit?

Totul s-a derulat repede. M-am căsătorit și a treia zi m-am dus în cantonament. Nunta am făcut-o cu perdelele trase, pentru că, la ora 22, se stingea lumina. Dar nu asta contează, de distracție ai tot timpul de pe lume. Important e cum, ziceau părinții mei, că „am intrat în rândul lumii. Aveau și ei o problemă, că trebuie să intri în rândul lumii. Și, zic eu, am intrat bine.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton