Ce trucuri de frumusețe are Emilia Dorobanțu și cum își menține silueta: „Nu țin diete. Singura regulă pe care am descoperit-o, ca să nu iau în greutate, este...”

 Matei Bianca
.

Solista Emilia Dorobanțu a explicat care sunt trucurile sale de frumusețe. Cântăreața are un ritual strict de frumusețe și știe de fiecare dată cum să se țină de el, deoarece își dorește să arate impecabil. Fosta „Miss' a vorbit și despre secretul ei pentru o siluetă de invidiat. Multe femei și-ar dori să arate ca artista.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Emilia Dorobanțu, fostă câștigătoare a titlului de „Miss', își dezvăluie secretele de frumusețe și modul în care își menține silueta de invidiat pe care o are. Cu o rutină simplă de îngrijire a pielii și un stil de viață echilibrat și sănătos, solista reușește să îmbine utilul cu plăcutul. Fără diete stricte, dar cu reguli clare în alimentație și sport, ea știe perfect ce trebuie să facă pentru a arăta foarte bine.

emilia1emilia1

Citește și: Emilia Dorobanțu, prima femeie din România care dirijează fanfara militară. Toți cei 17 instrumentiști sunt bărbați

Citește și: Azi se împlinește un an de la moartea lui Benone Sinulescu: 'Nu ne dăm seama cât de mare a fost'

Citește și: Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, cere în instanță ca Reghe să facă partajul cu Anamaria Prodan, din cauza unei datorii neachitate: „Vom face dovada…” / Reacția impresarei

Citește și: Florin Prunea a dezvăluit cum a aflat soția lui, de la televizor, că el a înșelat-o: „A început să plângă, săraca!”. Ce s-a întâmplat apoi

Ce trucuri de frumusețe are Emilia Dorobanțu

Deși recunoaște că a avut o perioadă în care era „obsedată de produsele cosmetice', Emilia Dorobanțu și-a găsit acum o rutină simplă și eficientă pentru îngrijirea pielii. Fosta „Miss' a mărturisit că își curăță tenul, apoi se dă cu ser și cu cremă.

„Recunosc că am avut o perioadă în care eram obsedată de produsele cosmetice. Însă, în acest timp, am învățat și ceea ce are nevoie tenul meu, iar în momentul de față am o rutină, de câțiva pași simpli, de curățare, ser și cremă. Când simt că pielea mea are nevoie de respiro folosesc doar gel natural de aloe Vera', a explicat solista pentru click.ro.

Care este secretul fostei „Miss' pentru o siluetă de invidiat

În ceea ce privește silueta, Emilia Dorobanțu a precizat faptul că nu recurge la diete stricte, deoarece nu are nevoie de ele. Pe lângă alimentația echilibrată, fosta „Miss' își menține forma fizică prin activități sportive.

„Nu țin diete, singura regulă, pe care am descoperit-o, ca să nu iau în greutate, și în același timp să-mi satisfac poftele, este aceea de a mânca, până în orele 14.00 -15.00, orice îmi place. Seara m-am dezobișnuit să mănânc, dar, dacă îmi este foame, mănânc o salată, grătar, ceva ușor. Iarna merg la sală, iar vara mă relaxează înotul și alergatul dimineața sau seara', a mai adăugat ea.

Cât de important este pentru solistă să arate bine

Emilia Dorobanțu a vorbit și despre importanța îngrijirii atât a aspectului fizic, cât și a sănătății interioare. Solista a explicat că în acest domeniu în care activează este extrem de important să arate bine, astfel că este mereu atentă la aspectul său fizic.

„În zilele noastre, este esențial să ai o prezență impecabilă, mai ales în acest domeniu. Primul impact cu publicul este înfățișarea și e important să fie surprins plăcut', a spus cântăreața pentru sursa citată mai sus.

Emilia Dorobanțu este prima femeie din România care dirijează fanfara militară. Toți cei 17 instrumentiști sunt bărbați. Solista a fost numită director al Ansamblului Artistic Doina, al Armatei. Primul spectacol Suflet de Roman a avut loc în urmă cu doi ani, mai exact pe data de 26 noiembrie 2022, la ora 18, la Sala Radio. 

„Am fost instruită să fac asta și le aduc mulțumiri îndrumătorilor mei de la Centrul de Instruire pentru muzici militare. Sunt onorată să conduc Muzica Militară din Timișoara, este o nouă provocare pentru mine și o fac cu pasiune', a spus ea atunci pentru ego.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton