Emily Burghelea are COVID-19! Cum se simte: "Știu foarte bine cât de tare te poate doborî acest virus"

 Cica Cristina
.

Emily Burghelea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus! Cum se simte acum fosta asistentă TV și ce simptome a avut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emily Burghelea are COVID-19. Fosta asistentă de la Antena 1 s-a infectat după ce a intrat în contact cu o persoana infectată cu COVID-19.

Vedeta se află în izolare cu soțul ei de pe data de 2 decembrie și a precizat că a avut simptome ușoare. A mai precizat că doar testul ei a ieșit pozitiv, nu și al partenerului, cu toate că locuiesc împreună.

„De pe data de 2 decembrie sunt în carantină alături de iubitul meu, după ce am intrat în contact cu o persoană pozitivă. Din păcate, virusul nu iartă pe nimeni și, în urma procedurilor legale, am aflat că sunt pozitivă însă, spre surprinderea noastră, doar eu. Deși locuim în aceeași casă și dormim în același pat, testul lui Andrei a ieșit negativ. Eu am avut, slavă Domnului, simptome ușoare. Dureri în gât, o stare de oboseală cronică și febră 37,5 într-o singură seară, dar acum mi-am revenit. Știu foarte bine cât de tare te poate doborî acest virus', a transmis Emily Burghelea pentru cancan.ro.

Emily Burghelea și soțul ei, în carantină

În loc de lună de miere, Emily Burghelea și soțul ei sunt nevoiță să stea în carantina.

Și unde plecați în luna de miere? Unde să plecăm… În carantină 14 zile, din păcate. For real!” , a scris fosta asistentă pe rețelele de socializare.

Citește și: Scandalul dintre Emily Burghelea și Antena 1 continuă! Fosta asistentă TV, somată să plătească pentru denigrarea emisiunii Acces Direct:”Fiecare postare costă 5.000 de euro”

Citește și: Cine este Cosmina Adam, noua asistentă Tv la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia.Cântăreața a fost curtată de Dani Oțil

Citește și: Cum a aflat Adi Nartea din VLAD că va fi tată pentru a doua oară și cum se simte soția lui:„Au fost grețuri și dureri de spate'/ EXCLUSIV

Citește și: Soprana Felicia Filip, poveste dramatică de viață:„Dacă nu ar fi murit sora mea, probabil că eu nu aş fi existat!'

Emily Burghelea: „Mama a fost internată la ATI”

Emily a mai povestit că și mama ei a contractat virusul care a făcut ravagii în lume, fiind internată la Terapie Intensivă în Constanța. De asemenea, și bunica ei a avut COVID-19, însă, din fericire, acum toți membrii familiei se simt bine.

„Mama mea, în urmă cu trei luni, a fost internată la ATI în Constanța și doar o minune a făcut să își revină. Bunica mea a luat și ea virusul la scurt timp după ce mama și-a revenit dar, mulțumim lui Dumnezeu…suntem toate bine acum. Eu și iubitul meu respectăm întocmai regulile, însă trebuie să spun că ne este peste mână să stăm în casă în aceste 14 zile.

Andrei trebuia să plece la Timișoara, la un curs de programare neurolingvistică la care încearcă să prindă loc de mai bine de doi ani, iar eu aveam de onorat câteva contracte destul de importante.Suntem totuși recunoscători că ne simțim bine. Pe restul le facem noi, sănătate să avem. Sper ca oamenii să conștientizeze gravitatea situației prin care trece omenirea acum. Este extrem de important să ne protejăm. Poate că cei tineri trec mai ușor de acest hop, dar trebuie să ne gândim la cei mai în vârstă și cu anumite probleme de sănătate, pentru care infectarea cu coronavirus poate fi, din păcate, fatală', a mai transmis Emily Burghelea.

Emily Burghelea s-a căsătorit

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Antena 1, s-a căsătorit weekend-ul trecut și a postat primele imagini de la fericitul eveniment din viața ei.

Vedeta a pus mai multe imagini cu verighetele și cu ea din timpul slujbei de la Biserică, iar Emily nu și-a putut stăpâni lacrimile de emoție și fericire. Fosta asistentă le-a promis fanilor că va mai posta fotografii și cu rochia în întregime.

Emily-Burghelea-1Emily-Burghelea-1

„Cred că acestea sunt cele mai expresive fotografii pe care le-am făcut vreodată. Slujba a fost dumnezeiască, nu m-am putut opri din plâns iar sentimentele trăite nu se pot compara cu nimic. O combinație de o profunzime nemaiîntâlnită. Fiecare cuvânt vibra atât de puternic încât simțeam că-mi străbate tot corpul, și-mi face pielea de găînă. Aveam impresia că totul strălucește și suntem în altă lume. Îl țineam de mâna pe iubitul meu și parcă deveneam unul și același, binecuvântați de Dumnezeu. Mirosul, cântecul, cuvintele rostie de preot, totul era mai frumos. Știu că va doriți să vedeți poze cu rochia în întregime, urmează să le postez și pe acelea însă până atunci… va invit să retrăiti alături de mine fiecare moment emoționant din biserica', a scris Emily pe rețelele de socializare la acel moment.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton