Emily Burghelea continuă atacul către Acces Direct! Noi declarații grave despre ce se întâmplă spatele camerelor: ”O păcălește pe Vulpița cu locul de asistentă ca să mușamalizeze toată situația”

 Stamen Diana
.

După ce, ieri, la Acces Direct s-a dezbătut demisia lui Emily Burghelea, fosta asistentă TV nu s-a oprit din a face declarații. Vedeta a făcut dezvăluiri șocante, care dacă se vor dovedi că sunt adevărate vor avea umări grave.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a declarat în emisiunea de ieri de la Acces Direct, că Emily Burghelea a fost dată afară, după ce aceasta i-ar fi luat pe Vulpița și Viorel la o petrecere pentru a-și bate joc de ei. Prezentatoarea TV a mai povestit că fosta ei colegă de platou a fost chemată la ședință de șefi în urma acestei întâmplări, iar ea a făcut o întreagă scenetă pentru a ieși basma curată din această problemă internă.

După cele auzite, Emily Burghelea nu a vrut să lase lucrurile așa și a făcut mai multe dezvăluiri pe care le-a făcut publice pe canalul său de YouTube, dar și pe contul de Instagram. Tânăra a povestit că ar fi amenințată și că este sunată cu număr ascuns, în mod obsesiv.

Citește și: Mirela Vaida, primele declarații după acuzațiile asistentei Emily Burghelea: „Sunt primul om care sună la poliție dacă Vulpița este victima violenței”

Emily Burghelea susține în continuare că și-a dat demisia și că nu a fost dată afară, așa cum au spus cei de la Acces Direct. Într-adevăr, petrecerea la care Viorel și Vulpița au fost invitați au avut loc, dar susține că nimeni nu i-ar fi obligat pe aceștia să consume băuturi alcoolice.

'Ei spun că m-ar fi dat afară, dar eu vă arăt documentul prin care mi-am dat demisia. Ei spun că am plecat la alt post, dar în realitate eu filmez din curte. Acces Direct minte! Ei spun că eu i-am îmbătat pe cei doi, în realitate nu i-a obligat nimeni să bea. Într-adevăr, li s-a pus vin în pahar, dar nu au fost obligați să bea. Fiecare a băut cât a vrut și cum a vrut. Ei spun că tot scandalul ar fi pornit de la faptul că eu i-am invitat pe cei doi la petrecere, însă nu este adevărat. Tot scandalul a început de la faptul că ei ascund că Veronica este bătută. Eu nu pot să accept ca o femeie să fie bătută. Am sunat-o pe Vulpița, nu pe Viorel, pentru că eu am prieten și nu sun bărbați. Da, i-am chemat la grătar și nu cred că am greșit cu nimic. Le-am spus să nu povestească nimic despre treaba asta în emisiune, pentru că nu voiam cameramani la petrecere', a spus tânăra.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care asistenta Emily Burghelea și-ar fi dat demisia de la Acces Direct. „I-a îmbătat pe Vulpița și Viorel și…” ce a urmat i-a scos din sărite pe șefii ei

A fost a doua oară când Vulpița mi-a spus că a fost bătută

Emily Burghelea face acuzații grave și susține că echipa Acces Direct știa despre bătăile Vulpiței. Fosta asistentă TV a făcut publică o conversație de pe WhatsApp care susține varianta ei, însă nu poate demonstra, momentan, veridicitatea acestei conversații.

Citește și: Un martor susține varianta asistentei Emily Burghelea, că Vulpița ar fi fost agresată de Viorel: „Avea ochiul vânăt pe partea dreaptă, urme pe picior și pe mână”/ FOTO

'Acum, la grătar, a fost a doua oară când Vulpița mi-a spus că este bătută. Prima dată mi-a spus chestia asta când a venit la mine acasă, atunci când a dormit la mine acasă. Cei de la Antena 1 au pus-o să doarmă la mine acasă. De ce? Pentru că se certa cu Viorel. A dormit la fiecare din redacție, pe rând.(…) Eu, sinceră să fiu, după ce am băut un pahar de vin… nu m-am mai abținut, pentru că nu mă plătesc cu un milion de euro ca să știu eu exact ce minciună trebuie să zic ca să le iasă lor regia.', a mai spus Emily.

Emily-Burghelea-și-a-dat-demisia-de-la-Acces-Direct-1-1Emily-Burghelea-și-a-dat-demisia-de-la-Acces-Direct-1-1

Fosta asistentă TV a comentat și declarațiile făcute de Mirela Vaida în emisiunea de ieri. Emily Burghelea nu mai ține cont de nimic și o atacă dur și pe prezentatoarea de la Acces Direct. De asemenea, tânăra susține că cei de la Antena 1 ar încerca să o păcălească pe Vulpița cu rolul de asistentă TV, pentru a îi închide gura.

Citește și: Scandal la Acces Direct… pe bune! Emily Burghelea și-a dat demisia și a făcut o dezvăluire halucinantă: „Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă?” Cum a reacționat prezentatoarea TV

'Mirela, eu te iubesc și te respect pentru că ești un artist. Dar văd că te-ai schimbat la 180 de grade de ieri până astăzi. Ieri mă bălăcăreai și știi foarte bine ce mi-ai zis când camerele s-au stins și astăzi spui că ți-am fost ca o soră, ca o fetiță. De ce? Ca să atragi admirați publicului? Crezi că, dacă faci chestia asta, oamenii nu vor mai vedea? Acces Direct minte și o păcălește pe Vulpița cu locul de asistentă ca să mușamalizeze toată situația, să tacă din gură. Durerea de la bătăi cum puteți să o mușamalizați? Astea sunt doar 2% din dovezile pe care le am', a mai spus Emily Burghelea.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton