Emily Burghelea revine în televiziune, la PRO TV: “Mă bucur enorm că am reluat colaborarea!”. Va prezenta o rubrică specială la „Vorbește lumea”

 Matei Bianca
.

Emily Burghelea revine în televiziune, după o perioadă de pauză. Influencerița va prezenta o rubrică specială la emisiunea „Vorbește lumea'. Fosta asistentă de la Acces Direct a semnat cu Pro TV și va putea fi văzută la televizor de două ori pe săptămână, marțea și vinerea. Ea va avea invitați în emisiune specialiști și va aborda diverse subiecte importante.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Emily Burghelea revine pe micile ecrane, după o perioadă în care a făcut pauză. Ea a anunțat o nouă colaborare cu PRO TV. Influencerița va prezenta o rubrică specială de două ori pe săptămână, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', unde va aborda subiecte legate de parenting, lifestyle și wellbeing, alături de mai mulți specialiști.

emily3emily3

Citește și: Emily Burghelea și-a făcut o schimbare radicală de look! Și-a lăsat breton și s-a vopsit altfel: „Sunt puțin pariziană'

Citește și: Emily Burghelea l-a fotografiat pe soțul ei fără mască: „Binecuvântată!'. Andrei nu s-a afișat până acum pe internet fără mască și ochelari de soare

Citește și: MasterChef România 10 septembrie – Tot ce s-a întâmplat în prima ediție. Anunțul făcut de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea: „Este unul singur, atenție…' / Un concurent a gătit pietre

Citește și: Tudor Chirilă, implicat într-un scandal cu un șofer, care a parcat pe trecerea de pietoni. Bărbatul i-a smuls telefonul din mână artistului: „M-a înjurat, am sunat la Poliție, dar fără succes'

Emily Burghelea revine în televiziune, la PRO TV, tot la emisiunea Vorbește Lumea

Emily Burghelea revine pe micile ecrane, după o pauză semnificativă. Fosta asistentă de la Acces Direct a anunțat că își reia colaborarea cu PRO TV, urmând să prezinte o rubrică specială în cadrul emisiunii „Vorbește lumea'.

Rubrica va fi adresată nevoilor pe care tinerele mame le au și va include discuții cu specialiști din diverse domenii, oferind soluții practice și sfaturi utile.

„Mă bucur enorm că am reluat colaborarea cu PRO TV pentru că mi-era dor să mă întorc în televiziune. Voi avea o rubrică de două ori pe săptămână la emisiunea «Vorbește lumea», marțea și vinerea, rubrică în care vom oferi, alături de specialiști, sfaturi în zona de parenting, lifestyle, wellbeing etc. Ne propunem să aducem conținut de calitate, atât de util mamelor care au nevoie mereu de informații și de idei despre cum să aibă o viață mai bună împreună cu familiile lor.

Eu am și pe rețelele sociale o comunitate minunată, formată în special din femei tinere, mame tinere, care au multă nevoie de informație credibilă care să le răspundă la miile de întrebări pe care le au și care să le ofere sfaturi ca să își facă viața mai ușoară, mai frumoasă. Pentru ele voi oferi conținut atât prin intermediul rubricii de la PRO TV, cât și printr-o serie pe care am lansat-o deja în online', a mărturisit influencerița, conform click.ro.

Ce schimbări a făcut Emily Burghelea, după accidentul din Mauritius

Emily Burghelea a vorbit despre ce a realizat ea, după accidentul din Mauritius. Influencerița a subliniat faptul că experiențele personale, inclusiv accidentul pe care l-a avut alături de nașa ei, au fost esențiale în redefinirea priorităților sale și în accentuarea importanței familiei.

„Accidentul a fost pentru mine un punct de cotitură care mi-a arătat cât de prețioasă e viața, cât de importantă e familia și cum îți poți găsi echilibrul doar înăuntrul ei. Așa că, urmăriți-mă toamna aceasta pe rețelele de socializare și la TV pentru că voi aduce multă bucurie, energie și idei prețioase pentru fiecare dintre voi', a mai completat ea.

Emily Burghelea și-a făcut o schimbare radicală de look

Emily Burghelea a trecut printr-o schimbare radicală de look, după ce a vizitat un salon de înfrumusețare. Influencerița a optat pentru o schimbare de culoare a părului, astfel că s-a făcut brunetă și și-a lăsat breton. Ea este acum foarte mulțumită de noul ei aspect fizic.

„Cum a reacțioant Andrei când m-a văzut puțin mai brunetă, eu fiind blondă toata viața?! Și mie îmi place foarte mult. Râdeam cu fetele de la machiaj, acum sunt puțin pariziană, până acum eram mai pe America, mai blonduță așa, country style. Acum sunt mai pe Paris, cu breton. Andrei, când m-a văzut, a zis, Doamne Dumnezeule, tu ești, iubire?! Da, îi place, i-a plăcut foarte mult. Copiii m-au recunoscut, ăsta e un lucru foarte bun…', a spus aceasta, în urmă cu doar câteva zile, la „Vorbește lumea'.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton