Scandal la Acces Direct... pe bune! Emily Burghelea și-a dat demisia și a făcut o dezvăluire halucinantă: "Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă?" Cum a reacționat prezentatoarea TV

 Stamen Diana
.

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct, când toată lumea se aștepta mai puțin. Asistenta TV a dezvăluit cu ochii în lacrimi motivul pentru care a ales să facă acest pas, iar totul are legătură cu Vulpița.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nimic nu prevestea ieri ce se va întâmpla ieri la sfârșitul emisiunii prezentate de Mirela Vaida la Antena 1. Emily, tânăra pe care o vedeați mereu în platoul emisiunii alături de prezentatoarea TV, a luat o decizie care i-a șocat cel mai probabil și pe cei de la Acces direct.

La finalul emisiunii asistenta TV a încercat să spună prin ce trece Vulpița cu adevărat și că aceasta ar fi agresată fizic de Viorel, soțul. Emily nu a putut să-și termine ideea, pentru că emisiunea s-a încheiat.

Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot… Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine', a spus Emily Burghelea.

https://www.youtube.com/watch?v=s2ib4JIKT8g&feature=emb_title

Tânăra a mărturisit că Vulpița i-a povestit că a fost bătută de Viorel, ba chiar aceasta ar fi văzut și urmele agresiunii. După ce și-a dat demisia, Emily Burghelea susține că echipa de la Acces Direct ar fi știut de această situație, însă nu au făcut nimic în acest sens.

„Ultima poza facuta in acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum sa accept ce se intampla! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umana ca o femeie sa ne spuna ca este agresata si noi sa fim obligati sa ne facem ca ploua doar de dragul artei. Eu nu pot sa fac asta. Am zis in direct asta si imi asum! Chiar daca voi fi data in judecata. Imi pare rau dar nu pot sa tac. A fost o experienta frumoasa pana la un punct cand lucrurile au inceput sa degenereze. Atat am avut de zis… La revedere!', a scris Emily Burghelea pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Mirela Vaida, adevărul din spatele fenomenului Vulpița:”E vorba despre povestea ei. Care a început cu o minciună și…” / INTERVIU

Reacția Mirelei Vaida când a văzut ce se întâmplă în emisiune

După ce Emily Burghelea a început să spună cu lacrimi în ochi prin ce trece Vulpița, Mirela Vaida a încercat să evite acest subiect și să încheie emisiunea cât mai repede.

O agresează? O vedem, da. Vedem în fiecare zi că o agresează verbal. Am înțeles, liniștește-te și tu. Am înțeles, liniștește-te și tu. O să vorbesc imediat…', a spusprezentatoarea TV. Când a auzit cele spuse, Viorel a avut și el o reacție: 'Emily, vrei să intru în subiect acum?'.

După încheierea emisiunii, Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct și a povestit ce i-a spus Veronica Stegaru. 'Veronica mi-a zis clar, cu subiect și predicat, că este agresată de Viorel. Mi-a arătat urmele, am încercat să semnalez chestia asta, toată lumea s-a făcut că plouă. Nu înțeleg de ce, nu înțeleg de ce! Ei spun că nu ar fi așa, dar nu ai cum să ai ochiul vânăt și să ai ditamai vânătaia pe mână fără să te fi bătut cineva', a spus tânăra.

Emily-Burghelea-și-a-dat-demisia-de-la-Acces-Direct-6Emily-Burghelea-și-a-dat-demisia-de-la-Acces-Direct-6

Decizia șefilor de la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia

Curioși de cele întâmplate, telespectatorii au căutat momentul în care Emily a început să spună în direct despre tratamentul violent la care este supusă Vulpița. Însă… surpriză! Partea pe care voia toată lumea să o vadă nu a fost încărcată pe site-ul oficial.

Pe Antena Play am putut vedea emisiunea fix până la partea în care Emily își dă demisia, iar acum nu mai pot accesa deloc emisiunea de azi. Foarte urât din partea lor!', este mesajul primit de fosta asistentă Acces Direct.

Citește și: Vulpița s-a îmbogățit de când a apărut la Acces Direct. A devenit vedetă peste noapte și a câștigat mii de euro

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton