Eva Kiss, despre revederea cu fiul ei după 20 de ani: "A fost o întâlnire dificilă, cu multe reproșuri din partea lui, venite din această situație particulară a noastră, cauzată de interdicția tatălui său". Cum se înțelege artista cu fiicele ei stabilite în Danemarca / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Eva Kiss, despre revederea cu fiul ei după 20 de ani. A fost adorată de milioane de români într-o vreme în care muzica era un panaceu pentru suflet… și chiar dacă sunt 34 de ani de când nu mai este în țară, Eva Kiss nu a fost uitată. Aflată acum în Danemarca, alături de familie, artista ne-a povestit ce a determinat-o să renunțe la o carieră de succes în țară, dar și cum s-a schimbat viața ei în ultimele decenii, precum și ce relație are cu cei trei copii, cu fiul ei Andrei ce locuiește în România și cele două fiice stabilite în Danemarca.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

„Tăcutele iubiri, „Puterea dragostei sau „Anotimpul speranţelor au rămas în memoria multora dintre români, care, cu siguranță, s-ar bucura să vă revadă și să vă asculte din nou cântând. Ce mai faceti, doamna Eva Kiss? Cum sunteți?

Mulțumesc frumos! Sunt foarte bine, încă trăiesc din emoția de a fi cântat în fața publicului din România chiar la sfârșitul lunii aprilie, pe 29 aprilie mai precis, deci foarte recent, la Gala Premiilor Gopo, un adevărat moment de grație și de împlinire. Trebuie să recunosc că am avut niște emoții uriașe și pentru piesa pe care am cântat-o, dar mai ales pentru această minunată reîntâlnire cu publicul din România. Și a contat foarte mult că m-am reîntâlnit cu mulți prieteni și colegi de scenă dragi mie, o bucurie pe care i-o datorez domnului Tudor Giurgiu, căruia doresc să-i mulțumesc încă o dată pentru asta.

eva-kiss-1eva-kiss-1

Citește și: Cum arată Eva Kiss acum. Apariție rară la Gala Premiilor Gopo 2024. Ce îi lipsește artistei, stabilită de ani buni în Danemarca: „România o găsesc foarte mult schimbată în bine. Acum nu aș mai face pasul să plecăm din țară' / EXCLUSIV

Citește și: Cântăreața Eva Kiss dezvăluie cel mai greu moment din viața ei și ce regret are, la 30 de ani de la plecarea din România: „M-a despărțit de băiatul meu. Mi-a lipsit și-mi lipsește…”

Citește și: Oana Roman, declarații surprinzătoare după ce s-a afișat alături de un bărbat misterios în vacanță, la mare: „Adevărul din spate…'

Citește și: Erika Isac, amenințată cu moartea înaintea unui concert: „Au fost avertizați să nu urce pe scena. Au luat aceste amenințări în serios și au depus plângere….” / Evenimentul a fost anulat

Cum se înțelege Eva Kiss cu fiicele și cu fiul ei

În ce relații sunteți cu cele două fiice și cu fiul dvs. în prezent?

Avem relații ca exact în orice familie obișnuită, cu problemele și realizările ei, uneori ne înțelegem mai bine sau mai puțin bine, dar îmi place să cred că toți trei copiii mei simt cât de mult înseamnă pentru mine, pentru familia noastră. Aș fi vrut să fac mult mai mult, dar atât am putut eu să fac.

Ei sunt în România sau tot peste hotare?

Andrei este în România, are o familie frumoasă, iar Eva și Alexandra sunt în Danemarca. Eva are și ea o familie frumoasă, de asemenea și Alexandra.

Eva Kiss, despre revederea cu fiul ei după 20 de ani

Cum a fost revederea cu fiul dvs. după 20 de ani? Bănuiesc că nu a fost ușor…

A fost o întâlnire dificilă pentru amândoi, cu multe emoții, cu multe reproșuri din partea lui, venite din această situație particulară a noastră, cauzată de interdicția tatălui său de a ne lăsa să avem niște relații normale. Sigur că toate acestea au lăsat în urmă niște traume, dar am speranța că, atât cât vom trăi, vom încerca și vom reuși să le dăm uitării, să le vindecăm.

Câți nepoți aveți?

Am doi nepoți. Unul din partea fiicei mele, Eva, și al doilea din partea lui Andrei. Sunt o bunică mândră de nepoții ei.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton