EXCLUSIV! Fotografii nemaivăzute cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu din adolescență. Atunci erau două puștoaice inocente, acum au mari probleme în amor

 Oana Popoiag
.

După ce în vara lui 2019 s-au reunit sub numele 'Andre', Andreea Bălan și Andreea Antonescu par să treacă ambele prin perioade grele în același în timp. Ambele sunt acum în centrul atenției cu problemele de cuplu. Avem fotografii de mult uitate cu fetele de pe vremea când erau două puștoaice celebre, pentru care 2020 părea un concept foarte îndepărtat.

După ce s-au reunit sub egida 'Andre', ca o ironie a sorții, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ajuns să treacă în același timp prin momente dificile.

În urmă cu câteva zile au apărut zvonuri că Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, ar fi la un pas de divorț, însă niciunul dintre ei nu au confirmat speculațiile. Semnele că situația nu este atât de roz în căsnicia lor sunt destul de clare. De două nopți, George Burcea nu a mai dormit acasă, iar acesta a preferat să-și petreacă timpul alături de colegii de la teatru.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, probleme amoroase în același timp

În același timp, Andreea Antonescu traversează o perioadă tulbure în viața de cuplu, relația cu Ștefan Manolache fiind una extrem de agitată. Cireașa de pe tor a fost telefonul dat de brunetă la 112, unde a anunțat că este sechestrată, ca mai apoi, când polițiștii au ajuns la fața locului, să-și retragă spusele.

În urmă cu aproape 20 de ani, fetele nici nu ar fi luat în calcul astfel de probleme, iar ideea de dificultăți în amor nici nu exista în capul celor două puștoaice ocupate șă-și facă o carieră în muzică, prin proiectul Andre.
Avem fotografii cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu de pe vremea când nu deveniseră majore, fotografii uitate care vă vor trezi nostalgii.

Andreea Bălan și Andreea AntonescuAndreea Bălan și Andreea Antonescu

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton