De ce face Ioana Ginghină ședințe de terapie: „Există frustrare față de anumite lucruri...”. Actrița a mers la psiholog după ce a divorțat de fostul soț, Alexandru Papadopol

 Matei Bianca
.

După divorțul dureros de fostul soț, Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a luat decizia de a merge la terapie, deoarece și-a dorit să se vindece și să înțeleagă mai bine unele lucruri din viața ei. Acum, actrița a reluat ședințele de terapie. Ea a mers o perioadă lungă de timp la psiholog, dar a făcut o pauză, iar acum a revenit iar. De ce face Ioana Ginghină terapie în prezent.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Ioana Ginghină a deschis discuția despre importanța terapiei în viața ei, explicând cum a ajutat-o să depășească provocările personale. După o perioadă de absență de la ședințele de terapie, actrița a revenit la acest proces. Într-un interviu, vedeta a vorbit despre motivul pentru care a decis să meargă din nou la psiholog.

ioana0ioana0

Citește și: Ioana Ginghină critică modul în care vedetele își etalează vacanțele scumpe. Cum a reacționat când fanii i-au dat-o exemplu pe Adela Popescu: „Chiar nu o văd…'

Citește și: Cum se răzbuna Ioana Ginghină pe foștii ei parteneri, în adolescență, după ce se despărțeau: „Făceam urme pe mașină, era o dramă, o poveste. Acum vreo 10-15 ani m-am întâlnit cu un fost iubit din liceu și mi-a zis…'

Citește și: O postare Netflix despre Insula Iubirii a stârnit un val de reacții amuzante pe internet: „Să nu spargi TV-ul diseară la bonfire. Mai ai filme de văzut…”. IGSU, MAI, Crucea Roșie, echipa națională de fotbal, artiști și influenceri au comentat subiectul

Citește și: Marina Almășan susține că despărțirea de Victor Socaciu a apropiat-o foarte mult de fiul lor: „Deși a avut o adolescență marcată de plecarea părintelui său, Victor a reușit să țină cârma drept, s-a pregătit…”. Cu ce se ocupă el în Dubai și ce relație are prezentatoarea cu fiica ei, Marinuș / EXCLUSIV

De ce face Ioana Ginghină ședințe de terapie

Ioana Ginghină a făcut declarații despre motivele pentru care a reluat ședințele de terapie, după o pauză de câțiva ani. Actrița a început să meargă la psiholog după divorțul de fostul soț, Alexandru Papadopol, pentru a face față mai ușor perioadei dificile.

După o pauză, ea a reluat ședințele acum jumătate de an și a vorbit acum despre importanța acestora pentru dezvoltarea sa personală.

„Atunci am mers pentru a trece mai ușor și mai înțelept prin acea perioadă, care nu a fost deloc ușoară. Am făcut pauză câțiva ani și acum jumătate de an am reluat ședințele pentru mine și dezvoltarea mea personală. Există frustrare față de anumite lucruri și persoane pe care poate nu o înțelegi și nu înțelegi de ce simți ceea ce simți și atunci e bine să ai o părere obiectivă avizată. Mă ajută mult în relațiile mele interumane să înțeleg asta', a explicat actrița pentru ciao.ro.

Actrița se ocupă de carieră: „Nu sunt niciodată în pauză'

Ioana Ginghină a mai vorbit și despre cariera ei. Actrița a mărturisit că se ocupă de locul de muncă de la Teatrul Ion Creangă, iar acum are un proiect la care participă, însă nu a vrut să ofere prea multe detalii despre acest aspect.

„Este meseria mea și nu am renunțat, dar nu a fost să fie. Am dat castinguri anul acesta și chiar am un proiect nou despre care voi vorbi la momentul potrivit. Meseria de actor este și cu castinguri pe care nu le iei, face parte din joc. Însă eu sunt angajată la Teatrul Ion Creangă, deci nu sunt niciodată în pauză. Apoi mai e și firma de organizat evenimente și școala de actorie Miniartshow by Ioana Ginghina, așa ca sănătoși să fim că treaba este', a mai adăugat ea.

Ce face Ioana Ginghină pentru a se menține în formă

Ioana Ginghină are o siluetă de invidiat, la care multe femei doar visează. Actrița are mare grijă de aspectul ei fizic și a explicat ce face pentru a se menține în formă. Ea este atentă la alimentație și să facă sport.

„Am 7 ani de zile de când mă mențin la aceeași greutate si asta doar disciplinei . Dieta care este un stil de viață nu doar o dietă și da, mișcare, sport, activitate. Toate acestea fac parte din viața mea zilnică, inclusiv în vacanțe', a precizat vedeta pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton