De ce face Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, ședințe de terapie, la 6 luni de când a plecat din Gașca Zurli: „Am fost exploatat! Să procesez despărțirea, schimbarea...”

 Matei Bianca
.

Ionuț Varodi și-a deschis sufletul și a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat după plecarea sa din Gașca Zurli. La 6 luni după despărțire, Bucătărașul Lulu a recunoscut că a fost supus la exploatare și abuz, dar a decis să investească în sănătatea lui. Actorul a mărturisit că face ședințe de terapie de când a renunțat la această carieră. Iată de ce merge Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, la terapie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

În urmă cu 6 luni, Ionuț Varodi a decis să părăsească Gașca Zurli, iar ulterior a vorbit și despre motivele pentru care a făcut acest lucru. Toată echipa de actori s-a destrămat atunci, iar prima care a decis să plece a fost chiar Vero Căliman, alias Fetița Zurli. După ea au urmat și restul, rând pe rând.

bucatarasul-lulu-mirela-retegan2bucatarasul-lulu-mirela-retegan2

Citește și: Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, adevăratul motiv pentru care a părăsit Gașca Zurli: „Am fost exploatat. Aveam un job anormal și extrem de solicitant. A mai existat și abuz'

Citește și: Mirela Retegan anunță un nou personaj pentru Gașca Zurli, după ce Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli au demisionat: „O să apară la toamnă și se va numi…”

Citește și: Cazul accidentului din parcul Pantelimon. Minorul de la volan, care lovit mortal un copil și a lăsat-o fără un picior pe sora lui, era drogat

Citește și: Răzvan Exarhu, explicații și scuze după ce a fost surprins parcând pe trotuar, în București, și l-a înjurat pe cel care l-a filmat: „Am înțeles lecția. Cred că ne putem aborda și fără agresivitate”

De ce face Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, ședințe de terapie, la 6 luni de când a plecat din Gașca Zurli

La 6 luni după plecarea sa din celebra Gașcă Zurli, Ionuț Varodi a decis să împărtășească cu sinceritate provocările pe care le-a întâmpinat în urma despărțirii. Actorul a recunoscut că ruptura de Gașca Zurli, și mai ales de Mirela Retegan, a fost cel mai greu moment din viața lui.

Bucătărașul Lulu a mărturisit că face ședințe de terapie. El nu s-a obișnuit cu tot ceea e i s-a întâmplat în ultima perioadă, astfel că a ales să apeleze la un specialist pentru a-l ajuta.

„Probabil ruperea de Zurli (n.r.: a fost cel mai greu moment din viața lui). De Mirela, de fapt. Să accept că am fost exploatat, să accept că m-am lăsat condus de promisiuni nerealiste, să accept ca am fost supus la abuz și multe altele. Să spun pa muncii mele, să mă gândesc cu ce trăiesc după ce se termină puținii bani de la Zurli. A trebuit să-mi găsesc un job și să intru direct în altceva, fără să am timp de pauză. Să procesez despărțirea, schimbarea, să accept toate cele enumerate mai sus.

Să accept că, dacă spun în online ca am fost exploatat, nu înseamnă că vreau scandal, înseamnă ca am impus niște limite. Recent m-am apucat de terapie, din fericire mi-am echilibrat bugetul și am reușit să fac această investiție în mine. Încă muncesc la a merge mai departe', a spus actorul pentru fanatik.ro.

Ce a însemnat Bucătărașul Lulu pentru Ionuț Varodi

Ionuț Varodi a mai explicat și ce a însemnat Bucătărașul Lulu pentru el. Faptul că a fost iubit de copiii din întreaga țară a contat foarte mult pentru actor, iar acest lucru l-a întărit de fiecare dată și l-a ajutat să meargă mai departe.

„Eu sunt el și viceversa. Bucătărașul Lulu înseamnă suma tuturor trăirilor mele, împreună cu cele mai pure și frumoase sentimente. Bineînțeles, costumul a rămas acolo, iar eu mi-am luat bagajul emoțional și am pornit la drum.

Am înțeles, într-un final, că nu tot ce zboară se mănâncă și că trebuie să mă ghidez după fapte, nu doar după vorbe. Iubirea pentru copii a fost ceea ce a îngreunat decizia plecării. Pentru că să plec ar fi însemnat să las totul acolo, toată munca mea din ultimii ani. Toate filmările, cântecele, întâlnirile cu copiii. Am fost foarte fericit și recunoscător că, deși am fost ultimul venit, am ajuns foarte repede în inimile copiilor, iar asta a fost confirmarea clară că fac bine ceea ce fac', a mai adăugat el.

Ionuț Varodi a părăsit Gașca Zurli în urmă cu 6 luni

Ionuț Varodi a părăsit Gașca Zurli în urmă cu 6 luni, iar în aceeași lună, întreaga echipă de actori s-a desființat. Vero Căliman, cunoscută drept Fetița Zurli, a fost prima care a ales să plece, iar ulterior au urmat și ceilalți membri ai echipei.

La 5 luni de când a plecat din această gașcă, Ionuț Varodi a vorbit deschis despre adevăratul motiv pentru care a luat această decizie. El a spus că a fost supus unei exploatări intense și unor abuzuri. Actorul a dezvăluit că, deși a fost iubit de mulți copii, a fost afectat de condițiile de muncă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton