Față în față cu cele mai mari temeri. Concurenții Asia Express, în fața unor noi provocări... culinare

 Cica Cristina
.

Cele opt echipe rămase în competiția Asia Express vor fi nevoite să-și înfunte cele mai mari temeri în cea de-a patra etapă – 'delicatesele' locale.

AsiaExpress-S4-Editia-11-1AsiaExpress-S4-Editia-11-1

Asia Express continuă, cum spune Gina Pistol la fiecare ediție. Toți vor să își consolideze poziția în clasamentul final, numai că până la imunitate mai este de parcurs o parte din Drumul Comorilor. Mai sunt multe misiuni de bifat, iar concurenții de la Asia Express vor fi nevoiți să treacă testul simțurilor.

Citește și: Alex Velea, în conflict cu Alex Abagiu și Radu Vlăduț la Asia Express.Până unde merge antipatia: „Lasă dragă, că vine Antonia la tine la make-up”

În cea de-a patra etapă, Gina Pistol le va face concurenților de la Aia Express o scurtă incursiune în gastronomia locală. În Filipine, de exemplu, castravetele de mare este considerat ca fiind un aliment rafinat, dovadă fiind și prețul ridicat la care este scos pe piață.

Astfel, fiecare cuplu de vedete de la Asia Express va fi nevoit să facă față cu brio unei grele provocări: vor fi puși în situația de a mânca o astfel de vietate marină astfel încât să reușească să câștige timp prețios în startul traseului de duminică seară. Rămâne de văzut în ce măsură vor face față stresului.

Citește și: Momente emoționante la Asia Express.Concurenții în lacrimi au rămas șocați: „M-a dărâmat sufletește. N-am putut să fac mai mult de atât”

Condițiile dure pe care le îndură concurenții de la Asia Express depășesc orice imaginație, lucru ce va fi validat de o probă extrem de dificilă. Ajunși la o fabrică, concurenții vor contribui la prepararea sosului bagoong, ingredient specific al bucătăriei filipineze. Se anunță un test veritabil al nervilor tari. Sosul de pește este un mix sărat lăsat la fermentat ce trebuie trecut manual printr-o sită pentru a obține textura necesară, iar mirosul său înțepător va pune 'stop' misiunii de nenumărate ori.

Cum vor face faţă echipele probelor gastronomice cu specific filipinez, telespectatorii Antena 1 pot vedea dumincă, de la 20:00, în cea mai nouă ediție Asia Express- Drumul Comorilor.

Citește și: Reacţia Addei după ce fanii au criticat-o pentru crizele de nervi de la Asia Express:„Căsătoria nu e doar despre bine…'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton