Fiica lui Arnold Schwarzenegger a născut în secret! Chris Pratt a devenit tată pentru a doua oară

 Cica Cristina
.

Katherine, fiica lui Arnold Schwarzenegger, a născut în plină pandemie un bebeluș perfect sănătos! Vedeta a devenit mamă pentru prima oară!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Katherine născut în secret, fratele său fiind cel care a dat-o de gol. Patrick  a declarat pentru ET Online că sora sa a devenit mamă, fără a dezvălui însă sexul bebelușului: „Amândoi sunt foarte bine – şi mama şi copilul, iar eu tocmai i-am cumpărat un cadou', a declarat Patrick.

De asemenea, el a subliniat cât de tare se bucură că a devenit unchi, arătându-le jurnaliștilor cadoul pentru sora ei. Faptul că avea o fundă roz ar putea duce cu gândul că sora sa ar fi adus pe lume o fetiță.

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă:„Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani'/ EXCLUSIV

Un alt detaliu care i-a dat de gol a fost că actorul Chris Pratt, care a devenit tată pentru a doua oară, a fost surprins vineri la spitalul din Santa Monica.

Reamintim că actorul a mai fost căsătorit timp de 8 ani cu actrița Ana Farris și împreună au un băiat, Jack Pratt, care urmează să împlinească pe 25 august vârsta de 8 ani!

Citește și: Anna Lesko participă la Ferma:„Viața te pune în fața unor situații…'

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt și-au unit destinele în luna iunie 2019, în cadrul unei ceremonii restrânse în Montecito, California. Vestea că este însărcinată a venit la 10 luni de la căsătorie!

Citește și: Oana Radu, încă o intervenție estetică!Artista și-a mărit buzele din nou

Chris-Pratt-Katherine-1-801×1024Chris-Pratt-Katherine-1-801×1024

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton