Fiica lui Eminem, Hailie Jade, este însărcinată. Modul inedit prin care tânăra l-a anunțat pe celebrul rapper că va deveni bunic

 Matei Bianca
.

Este vestea momentului în showbiz-ul internațional! Fiica lui Eminem, Hailie Jade, este însărcinată! Artista și Evan McClintock așteaptă primul copil împreună. Rapper-ul radiază de fericire în aceste momente și a împărtășit marea veste cu fanii lui. Iată cum l-a anunțat cântăreața în vârstă de 28 de ani pe celebrul rapper că va deveni bunic!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Eminem a anunțat că fiica sa, Hailie Jade, așteaptă un copil cu Evan McClintock. Vestea a fost făcută publică într-un mod cu totul și cu totul special, mai exact în videoclipul celebrului rapper pentru piesa „Temporary', unde tânăra în vârstă de 28 de ani i-a oferit tatălui său un tricou special. A fost un moment emoționant din toate punctele de vedere pentru cântărețul în vârstă de 51 de ani.

eminem-familie7eminem-familie7

Citește și: Eminem, de nerecunoscut la 48 de ani. Depresia, dependența de droguri și medicamente și-au pus amprenta! Cum arată artistul acum

Citește și: Povestea lui Mihai Mălaimare Jr., cel mai bun director de imagine de la Hollywood. A lucrat cu Justin Bieber şi Eminem şi este prieten cu Francis Ford Coppola!

Citește și: Karmen Minune, despre relația cu Bogdan de la Ploiești, după ce s-a zvonit că formează un cuplu: „Poveștile noastre au coincis”. Cum au apărut în direct, la Măruță

Citește și: Ce relație are fiica lui Mihai Albu cu actuala lui iubită, Elena: „Și ea are o fetiță de nouă ani, se cunosc, se și joacă uneori'. Designerul vrea să se căsătorească din nou, după divorțul de Iulia Albu

Fiica lui Eminem, Hailie Jade, este însărcinată

Este motiv de sărbătoare în familia lui Eminem! Fiica sa, Hailie Jade, este însărcinată cu primul ei copil, iar anunțul a fost făcut ieri, pe data de 3 octombrie 2024, chiar de celebrul artist. Celebrul rapper și-a surprins fanii cu un mesaj emoționant legat de viața personală a familiei sale.

Vestea a fost dezvăluită într-un mod emoționant din toate punctele de vedere, mai exact în cel mai recent videoclip al rapper-ului pentru piesa „Temporary', o colaborare cu Skylar Grey. Într-o secvență emoționantă din melodie, Hailie Jade i-a oferit tatălui său o ecografie a bebelușului și un tricou albastru cu mesajul „bunic' pe el. Artistul a privit ecografia copilului și tricoul, iar acesta a fost cu adevărat emoționat.

În videoclipul melodiei există o călătorie nostalgică, care îmbină imagini din copilăria lui Hailie Jade cu secvențe de arhivă alături de tatăl său, până la momente recente, inclusiv imagini de la nunta ei, care a avut loc cu doar câteva luni în urmă.

Hailie Jade și Evan McClintock s-au căsătorit în luna mai

Hailie Jane și partenerul ei de viață, Evan McClintock, s-au căsătorit în urmă cu doar câteva luni, mai exact în luna mai a acestui an. Cei doi au sărbătorit într-o ceremonie intimă la Greencrest Manor din Battle Creek, Michigan, și au fosr înconjurați de familie și prieteni apropiați.

În ziua cea mare, fiica lui Eminem a strălucit într-o rochie albă, a avut un voal delicat și o fustă din tul. Artista a ales un machiaj discret, dar de efect, iar coafura a fost una specială. Pe de altă parte, mirele a ales un costum negru, cămașă albă și papion negru.

Povestea de dragoste dintre Hailie Jade și Evan McClintock

Hailie Jade și Evan McClintock trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se înțeleg de minune unul cu celălalt. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu opt ani, mai exact în anul 2016.

În luna februarie a anului 2023, Evan McClintock a cerut-o în căsătorie pe partenera lui de viață și, așa cum era de așteptat, aceasta a spus marele „DA'. Ei s-au căsătorit în luna mai a acestui an, iar evenimentul a fost unul de neuitat.

Acum, fiica lui Eminem și soțul ei vor deveni părinți pentru prima dată. Ei nu au anunțat până acum care este sexul bebelușului din burtica lui Hailie Jade.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton