Fiica lui Liviu Vârciu, îndrăgostită nebunește la 18 ani! Cum arată iubitul Carminei

 Oana Popoiag
.

În prag de majorat, fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, a decis să arate lumii ce iubit drăguț are! Fata a postat pe Instagram imagini cu alesul ei, cu un an mai mare ca ea, oferind totodată detalii despre povestea sa de iubire. Una presărată cu despărțiri și împăcări.

Fiica lui Liviu Vârciu este, la aproape 18 ani, o brunetă incredibil de frumoasă. Fata își moștenește la frumusețe atât tatăl, cât și mama, pe Ami Teiceanu. Carmina a decis ca în prag de majorat să facă publice fotografii cu iubitul său, postând imagini în care apare alături de acesta pe Instagram.

Băiatul este cu un an mai mare decât Carmina, iar cei doi au mai avut o relație în trecut. Povestea de dragoste nu a rezistat, a urmat o despărțire, însă în urmă cu două luni au decis să mai dea o șansă idilei.

Fiica lui Liviu Vârciu a vorbit în exclusivitate pentru Spy despre iubitul ei.
'E o fire foarte romantică și mereu mă surprinde cu câte ceva. Când am o zi proasta, nu se lasă pâna nu mă face să zâmbesc, pe scurt nu ma lasa să fiu tristă. E mereu acolo când am nevoie și tin sa punctez că e foarte sincer și înțelegător.

Ne gândim la cum o sa fie, dar alegem să ne focusam pe prezent pentru ca trecutul a trecut și nu-l mai putem schimba, iar viitorul nu-l cunoaște nimeni … nu-ți aduce anul ce ți aduce ceasul. Vedem ce va fi, și până atunci we live in the moment', a declarat fiica lui Liviu Vîrciu.

Fiica lui Liviu Vârciu și iubitul eiFiica lui Liviu Vârciu și iubitul ei

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

Citește și: Mama Biancăi Drăgușanu, agresată de Alex Bodi. Madi a cerut ajutorul Poliției: 'Este agresiv cu fiica mea'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton