Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit la 19 ani. Mara Ilinca Ancuța este însărcinată cu băiețel: „Ea e totul pentru mine”/ Primele imagini de la nuntă

 Matei Bianca
.

Sâmbătă, pe data de 28 septembrie, a fost zi de sărbătoare în familia Moianu! Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit la frumoasa vârstă de 19 ani. Mara Ilinca Ancuța și avocatul Virgil Boglea au spus marele „DA' în fața apropiaților, iar ceremonia a fost una discretă. Mireasa este însărcinată cu băiețel și se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Pe rețelele de socializare au apărut și primele imagini de la nunta discretă a celor doi îndrăgostiți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Mara Ilinca Ancuța, fiica fostei prezentatoare Raluca Moianu, s-a căsătorit la doar 19 ani cu avocatul Virgil Boglea, într-o ceremonie discretă ce a avut loc în București. Tânăra, care este însărcinată cu băiețel, a atras atenția cu o ținută elegantă, iar mama ei a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare. Imagini cu evenimentul important din viața celor doi îndrăgostiți au fost publicate pe platformele Instagram și Facebook.

Mara Ilinca Ancuța-Virgil Boglea2Mara Ilinca Ancuța-Virgil Boglea2

Citește și: Cum își câștigă Raluca Moianu banii de când nu mai apare la TV. Ce beneficii a avut după ce s-a spus că are cele mai frumoase picioare din showbiz: „Un aspect plăcut te ajută”

Citește și: Ce educație îi oferă Raluca Moianu fiicei sale, Mara: „Părinții nu trebuie să fie un stres suplimentar pentru copii'. Au participat la primul eveniment monden împreună, la VIVA! Party 2023 / EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose a refuzat proiecte pentru a petrece mai mult timp cu fiul ei: „Sufăr de fiecare dată când lipsesc mult de lângă el. Nu s-a întâmplat niciodată să…”. Mama lui Anghel Damian vine de la Paris la două săptămâni ca să aibă grijă de Sasha / EXCLUSIV

Citește și: Cum își condimentează Daniela Iliescu și Culiță Sterp viața de cuplu: „Așa păstrăm relația vie, avem mai multe…”. Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit la 19 ani

Sâmbătă, pe data de 28 septembrie 2024, Mara Ilinca Ancuța, fiica fostei prezentatoare Raluca Moianu, s-a căsătorit în mare discreție cu avocatul Virgil Boglea, într-o ceremonie restrânsă care a avut loc în București. La eveniment au participat apropiații familiei.

Pentru marele eveniment din viața fetei sale, Raluca Moianu a ales o ținută elegantă, formată dintr-o bluză albastră, o fustă bleumarin și pantofi negri. Fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!' a publicat pe rețelele de socializare câteva fotografii de la ceremonie, dar și un mesaj emoționant.

„Ea e totul pentru mine. My Precious. Să fiţi fericiţi! Să vă iubiţi mereu!', a scris fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!' la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Facebook.

Mara, în vârstă de 19 ani, a atras toate privirile într-o rochie din dantelă fină, pe care a asortat-o cu sandale elegante și un buchet superb cu flori albe, în timp ce mirele, Virgil Boglea, a optat pentru un costum maro impecabil, completat de o eșarfă la gât.

Mara Ilinca Ancuța este însărcinată

Mara Ilinca Ancuța, fiica Ralucăi Moianu, trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și asta pentru că este însărcinată și așteaptă cu nerăbdare să-și țină bebelușul în brațe pentru prima dată.

Tânăra în vârstă de 19 ani și avocatul Virgil Boglea vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi au organizat un baby shower party și au aflat că vor avea un băiețel. Astfel, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!' va deveni bunica unui băiat.

Fiica Ralucăi Moianu studiază la Facultatea de Drept din București

Mara Ilinca Ancuța este o tânără ambițioasă. În anul 2023, Mara Ilinca Ancuța a susținut examenul de Bacalaureat și, ulterior, a fost admisă la Facultatea de Drept din București. Tânăra în vârstă de 19 ani este acum studentă.

Virgil Boglea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara și a devenit membru al Baroului București în anul 2015. Printre cazurile importante pe care le-a reprezentat se numără apărarea Asociației Salvați Steaua în disputa privind palmaresul FCSB-ului, precum și reprezentarea lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, în procesul legat de tragicul accident rutier.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton