Cum arată Miruna, fiica lui Sorin Bontea, la 22 de ani. Și-a schimbat look-ul radical: s-a vopsit, și-a pus piercing în nas și pozează ca un model

 Matei Bianca
.

Fiica lui Sorin Bontea, Miruna, a apelat la schimbare radicală de look! La frumoasa vârstă de 22 de ani, fata juratului de la MasterChef a vizitat salonul de înfrumusețare, deoarece s-a vopsit și și-a pus piercing în nas. Nu mulți o mai recunosc pe tânără acum și asta pentru că este foarte schimbată în prezent, față de cum era în urmă cu șase ani, atunci când a participat la emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Sorin Bontea poate spune că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă și împlinită, dar și o carieră de succes în domeniul televiziunii și cel al bucătăriei. Fiica lui, Miruna, este o tânără domnișoară foarte frumoasă, care și-a făcut o schimbare radicală de look. Fata juratului de la MasterChef și-a pus piercing în nas și s-a vopsit. Este de nerecunoscut în prezent!

sorin1sorin1

Citește și: MasterChef România 10 septembrie – Tot ce s-a întâmplat în prima ediție. Anunțul făcut de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea: „Este unul singur, atenție…' / Un concurent a gătit pietre

Citește și: Ce spune Sorin Bontea despre copiii lui pe care îi expune public foarte rar: 'Sunt buni de însurat, de măritat, mâine-poimâine voi fi bunic…' Fiul lui împlinește 30 de ani, iar fiica lui, 23 / EXCLUSIV

Citește și: Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor au făcut parastas la 9 ani de la moartea politicianului, dar mama lor nu a putut participa. De ce a lipsit Doina Vadim: „Un prilej de aducere aminte și de rugăciune pentru sufletul celui care a făcut atât de mult bine cât a trăit pe pământ”/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Raicu, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia: „Nefericirea mea pentru mulți ani a fost legată de faptul că nu eram măritată și nu am un copil. Am fost atât de tristă…'

Cum arată Miruna, fiica lui Sorin Bontea, la 22 de ani. Și-a schimbat look-ul radical

La frumoasa vârstă de 22 de ani, Miruna Bontea este complet diferită de adolescenta care, în urmă cu șase ani, visa să primească un cuțit de la tatăl ei, când a participat la emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1. Pe atunci, ea își dorea să-l impresioneze pe părintele său cu desertul ei, un Lava cake cu fructe.

Fiica lui Sorin Bontea și-a făcut o schimbare radicală de look. Ea s-a transformat într-o tânără atrăgătoare, cu o siluetă de fotomodel, la care multe femei doar visează. Acum are părul lung, vopsit într-o nuanță de castaniu și poartă un piercing în nas.

Cu toate că nu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate impresionantă de persoane, fiecare fotografie pe care o postează atrage mii de aprecieri și comentarii.

Miruna Bontea a participat la Chefi la cuțite

Miruna Bontea a câștigat atenția publicului acum șase ani, mai exact în anul 2018, atunci când a participat la emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1 și a pregătit un Lava cake cu fructe. Atunci, fiica lui Sorin Bontea își dorea să-și impresioneze tatăl cu acest preparat delicios.

La acea vreme, fata juratului de la MasterChef mărturisea că îi place foarte mult să gătească, moștenind această pasiune de la tatăl ei.

„Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar', a declarat ea atunci.

Ce spune Sorin Bontea despre fiul lui, Iulian, și fiica lui, Miruna, pe care îi expune public foarte rar

Sorin Bontea a vorbit despre fiul lui, Iulian, și fiica lui, Miruna, pe care îi expune public foarte rar. Juratul de la MasterChef a mărturisit că realizează că îmbătrânește atunci când cei doi copii ai lui cresc și urmează să se căsătorească.

„Fata trece în al treilea an de studii, la Barcelona. Cresc copiii. Mă uit la ei și văd cât au azi… Dacă fiul meu merge pe 30, înseamnă că eu am îmbătrânit foarte tare. Fiica mea are 22 de ani, merge pe 23 de ani. Sunt buni de însurat, de măritat, mâine-poimâine voi fi bunic. Cum ar fi? Nici nu mă văd în postura aceasta. Tot am impresia că sunt tânăr, dar nu prea mai sunt. Se simte așa, pe la spate, că nu prea mai sunt tânăr!', a precizat juratul de la MasterChef, în exclusivitate pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton