Filmulețul cu Rareș Petre, când a plecat pe 7 cărări și s-a clătinat pe scări până în cameră, viral pe internet! Concurentul de la Insula iubirii a consumat mult alcool și s-a distrat cu ispita Flori Olar

 Matei Bianca
.

Filmulețul cu Rareș Petre, când a plecat pe 7 cărări și s-a clătinat pe scări până a ajuns în camera lui din vilă, a ajuns viral pe internet! Concurentul de la Insula iubirii a consumat mult alcool și s-a distrat cu ispita Flori Olar, iar apoi a fost nevoit să meargă de unul singur în camera lui. Momentul său a fost unul amuzant, astfel că fanii s-au distrat pe cinste să-l vadă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Filmulețul cu Rareș Petre, când a plecat pe 7 cărări și s-a clătinat pe scări până în cameră, a ajuns viral pe internet, mai exact pe platforma TikTok! Concurentul de la Insula iubirii a consumat mult alcool și s-a distrat cu ispita Flori Olar.

rares1rares1

Citește și: Rareș Petre a dezamăgit-o pe Daiana Prodan, la Insula iubirii! Concurentul și ispita Flori Olar s-au atins în timp ce dansau: „S-a apropiat atât de tare. Cred că atunci când bea are mai mult curaj. Îmi punea mâna pe fund…'

Citește și: Cine este Rareș Petre, concurent la Insula iubirii 2024. Are o relație de doi ani și este student

Citește și: De ce s-a întors Kira Hagi în România, deși plecase la studii în America cu gândul de a rămâne definitiv: „Acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că…” Ce spune despre cariera de actriță, dar și despre pasiunea pentru pictură / EXCLUSIV

Citește și: Giovanni Becali, detalii neștiute din triunghiul amoros Cristi Borcea – Valentina Pelinel – Alina Vidican, pe când se aflau la închisoare: „Îi dădeam din telefoanele noastre, din minutele noastre, să vorbească”

Filmulețul cu Rareș Petre, când a plecat pe 7 cărări și s-a clătinat pe scări până în cameră, viral pe internet

Rareș Petre a reușit să devină subiect de discuție pe internet, după ce un filmuleț în care apare vizibil afectat de consumul de alcool a ajuns viral pe rețelele de socializare. Petrecerea la care el a luat parte alături de ispita Flori Olar a fost, se pare, una de neuitat pentru acesta.

Concurentul de la Insula iubirii nu a ezitat să se bucure de moment și să se apropie de ispită. Iubitul Daianei Prodan a fost surprins într-o stare în care picioarele nu păreau să mai coopereze, iar drumul său către cameră a fost plin de provocări. Aburii alcoolului și-au făcut simțită prezența, iar tânărul a avut dificultăți evidente în a urca scările, ținându-se încontinuu de balustradă.

Cu toate acestea, Rareș Petre a reușit, cu pași nesiguri, să ajungă în pat, unde a încercat să se hidrateze înainte de a se culca. Filmulețul care surprinde fiecare moment al „călătoriei' sale de pe scări până în cameră a stârnit hohote de râs în rândul internauților, care nu au ratat ocazia de a face glume pe seama situației.

Concurentul și ispita Flori Olar s-au atins în timp ce dansau

În ediția din data de 19 august 2024 a emisiunii Insula iubirii de la Antena 1, Rareș Petre și Flori Olar s-au distrat de minune. Concurentul și ispita s-au atins încontinuu în timp ce au dansat, după ce el a consumat o cantitate mai mare de alcool.

„M-am distrat, s-a distrat și ea’, a zis Rareș Petre la testimonial.

„Mamă, ce bandită ești’, i-a zis Rareș Petre lui Flori Olar.

„L-am testat, dar m-a șocat așa puțin că s-a apropiat atât de tare… că știam că e foarte speriat de Daiana. Cred că atunci când bea are mai mult curaj’, a spus Flori Olar la testimonial.

Daiana Prodan și Rareș Petre au o relație de 2 ani

Daiana Prodan și Rareș Petre și-au început relația în urmă cu 2 ani. Pentru concurentă, aceasta este prima relație de durată, însă de la bun început gelozia a fost o problemă majoră. Cei doi au decis să participe la Insula iubirii în încercarea de a găsi o soluție pentru această dificultate.

Participarea la emisiune a fost pentru ei o modalitate de a-și pune relația la încercare. Înainte de a pleca în Thailanda, el a declarat că o iubește foarte mult pe partenera lui, însă recunoaște că i-a oferit și motive să aibă îndoieli în privința lui.

Daiana Prodan are 22 de ani și lucrează ca barman, în timp ce Rareș Petre are 25 de ani și este student.

Sursa foto: TikTok/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton