Fiul Anei Baniciu s-a născut pe melodiile trupei The Rolling Stones: "S-a pus muzică în sala de operație, cântecul pe care s-a născut are un mesaj așa subliminal" / De ce evită să expună chipul micuțului pentru moment

.

Fiul Anei Baniciu s-a născut pe melodiile trupei The Rolling Stones. Artista a povestit că s-a pus muzică în sala de operații, iar cântecul pe care micuțul a venit pe lume are și un mesaj cu semnificație, fiica lui Mircea Baniciu subliniind că experiența nașterii este unică. De asemenea, a ținut să explice de ce evită să expună chipul micuțului ei pentru moment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ana Baniciu povestea recent de ce nu a putut naște natural așa cum și-a dorit. Vedeta a fost nevoită să facă operația de cezariană, dat fiind că în ultima săptămână bebelușul s-a agitat, punându-și cordonul ombilical în jurul gâtului, acesta fiind foarte strâns. Artista spunea că a fost singurul moment în care s-a simțit copleșită și a început să plângă, dar, din fericire, totul a decurs bine, bebelușul fiind perfect sănătos.

355443921_831943628298123_8125305584031790626_n355443921_831943628298123_8125305584031790626_n

Fiul Anei Baniciu s-a născut pe melodiile trupei The Rolling Stones

Fiica lui Mircea Baniciu a povestit că fiul ei s-a născut pe melodiile trupei The Rolling Stones, iar în mod special cântecul pe care a venit pe lume e unul special.

„Deci vreau să vă zic că bebelușul nostru s-a născut pe Rolling Stones, pentru că domnul doctor m-a întrebat ce playlist vreau să ascult în timpul nașterii, a pus muzică în sala de operație și i-am zis că vreau să aleagă dânsul ce consideră. Știu și melodia pe care s-a născut și e foarte mișto, pentru că cumva e un mesaj așa subliminal„, a povestit Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Citește și: Mircea Baniciu, despre relația cu ginerele său, Edy Kovacs: „Familia lui este foarte bine aranjată. Ei au un business cu restaurante, o treabă bănoasă'. Ce a spus artistul și despre fiica lui, Ana Baniciu

Citește și: Cum arată casa moștenită de Ana Baniciu de la bunicii ei: „Începe să prindă contur. E un proiect îndrăzneț'. Locuința veche de 100 de ani este în plină renovare

Citește și: Anamaria Ferentz, pictorial incendiar de modă, în Revista VIVA!, în ipostaze cum nu a mai fost văzută. La 48 de ani, are un trup impecabil și a pozat ca un model profesionist / EXCLUSIV

Citește și: Inna, topless pe plajă! Artista a renunțat la sutien și s-a fotografiat doar în bikini, în vacanță

Ana Baniciu: „Experiența nașterii e unică și nu o poți explica în cuvinte”

Ana mai spune că experiența nașterii e una extrem de frumoasă, unică, care nu poate fi sub nicio formă explicată în cuvinte până când nu e trăită.

Experiența nașterii e foarte frumoasă, așa cum de fapt sunt toate, fie ele cezariene sau nașteri naturale. Experiența nașterii e unică și nu o poți explica în cuvinte până când nu o trăiești. E clar, nici eu nu am înțeles asta până acum, n-am înțeles ce înseamnă să ai copil până acum, chiar dacă am purtat un copil nouă luni în burtă, habar n-aveam ce urmează. Este superb', a mai spus Ana Baniciu.

De ce evită să expună chipul micuțului pentru moment

Fiica lui Mircea Baniciu își laudă puiul, susținând că e superb, însă deocamdată evită să-l expună pe rețelele de socializare. Nu vrea să-l ascundă și promite că va veni momentul când se va lăuda cu micuțul ei.

„Avem un bebeluș superb pe care nu știu când o să-mi fac curaj să vi-l arăt. Vi l-aș arăta cu mare drag, dar nu știu, e o chestie, nu știu s-o explic. Cu siguranță îl veți vedea la un moment dat, dar acum am preferat să-l ținem așa pentru că e nou-născut și e mic. Vi l-aș arăta ca să mă fălesc, să vă arăt cât de frumos e', a conchis artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton