Fiul lui Anghel Iordănescu va deveni tătic! Soția lui Andrei este însărcinată

.

Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, va deveni tătic! Aleasa inimii lui Andrei, Oana, este însărcinată cu primul lor copil. Andrei Iordănescu și Oana s-au căsătorit la începutul acestui an, în luna ianuarie, însă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andrei Iordănescu și soția lui, Oana, trec prin clipe magice! La câteva luni după ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, cei doi au anunțat că vor deveni părinți. Fiul lui Anghel Iordănescu, în vârstă de 28 de ani, va deveni tătic pentru prima dată. Oana Lavinia este însărcinată deja în cinci luni de zile, iar bebelușul va veni pe lume în această toamnă pentru a însenina fiecare zi din viața părinților lui. Minunata veste a fost oferită chiar de către Andrei Iordănescu prin intermediul rețelelor sociale.

a7-3a7-3

Fiul lui Anghel Iordănescu a publicat pe Instagram o superbă fotografie în care apare alături de Oana, frumoasa lui soție. În respectiva imagine, amândoi țin mâinile pe burtica de graviduță, iar pe chipurile lor se citește fericirea în starea ei pură. Chiar dacă este deja însărcinată în cinci luni, Andrei Iordănescu nu a precizat dacă bebelușul este băiețel sau fetiță.

Citește și: Zanni a fost bruscat de Maria în semifinală, la Survivor:„Ticăloasa asta mică…'

Citește și: Mirabela Dauer împlinește azi 74 de ani. Care este cel mai mare regret al ei:„E dureros'

Citește și: Alexandra Stan și soțul ei își doresc un copil:„Ne-am gândit să fim căsătoriți și copilul să fie botezat'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce s-a întâmplat între Elena Marin și Costi Ioniță, înainte de Survivor!Erau de nedespărțit, dar în competiție s-au evitat

Andrei Iordănescu și Oana s-au căsătorit la începutul anului

În noaptea dintre ani, băiatul lui Anghel Iordănescu și-a cerut iubita în căsătorie. Momentul a fost unul cu atât mai inedit, cu cât atât Andrei, cât și viitoarea lui soție erau îmbrăcați în straie populare. „Oana Lavinia, vrei să fii soția mea pentru toată viața? Oana Lavinia Iordănescu?‘, i-a spus Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, iubitei sale, atunci când a cerut-o în căsătorie.

La fel de emoționată, Oana i-a spus DA iubitului ei, după care cei doi îndrăgostiți s-au sărutat pasional.

Ulterior, Andrei Iordănescu și Oana Lavinia și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu pe 17 ianuarie. La eveniment, care a avut locla o biserică din centrul Bucureștiului, au participat apropiații cuplului, evenimentul fiind unul destul de restrâns din cauza pandemiei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton