Florentina Opriș se pregătește pentru nunta fiului ei: ”Va fi un moment special la biserică, l-am văzut într-o biserică în Seychelles...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Florentina Opriș se pregătește pentru nunta fiului ei. Blondina susține că la nunta fiului ei din vară va avea loc un moment special în biserică, pe care ea l-a văzut într-o vacanță în Seychelles. Într-un interviu pentru viva.ro, aceasta vorbește despre emoțiile pe care le are odată cu noul rol, cel de soacră, dar și despre ceea ce mănâncă și totodată despre sărbătorile pascale din copilărie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Florentina Opriș se pregătește pentru nunta fiului ei. Vedeta postului Kanal D abia așteaptă să îmbrace rochiile elegante pe care și le pregătește pentru nuntă. Într-un interviu pentru viva.ro, Florentina face declarații despre evenimentul din vară, dar și despre modul în care se întreține și cum arătau sărbătorile pascale când era mică.

331501519_1530713547413942_1887596375791329273_n331501519_1530713547413942_1887596375791329273_n

Citește și: Ce dietă ține Florentina Opriș și ce trucuri de frumusețe are, la 54 de ani: „Am un secret. Mănânc doar…' / EXCLUSIV

Citește și: Florentina Opriş: Viaţa mea acum începe!

Citește și: Cum gestionează Dana Rogoz și Radu Dragomir diferența de vârstă și cum mențin pasiunea în cuplu, după 11 ani de căsnicie: „Astea sunt nebuniile noastre. Serile, dacă mai avem forță…' / EXCLUSIV

Citește și: Văduva lui Cornel Patrichi a venit din Italia ca să-i facă parastas de 7 ani regretatului coregraf: „O să împart mâncare de post și…' / EXCLUSIV

Florentina Opriș: 'Îmi voi conduce fiul pe drumul spre noua lui viață, alături de soția lui'

Florentina Opriș are mari emoții. Vedeta postului Kanal D se pregătește pentru rolul de soacră mare. Vara aceasta ea își va conduce fiul la altar și abia așteaptă să vină acest eveniment. Blondina susține că la nunta fiului ei din vară va avea loc un moment special în biserică, pe care ea l-a văzut într-o vacanță în Seychelles.

Ce ai mai făcut de când nu ne-am văzut? Jucăm la nuntă?

F.O: A trecut un an și mă bucur tare mult că tot anul acesta a fost un an plin de lucruri minunate care s-au întâmplat. Și, cred că cel mai minunat lucru, care se va întâmpla anul acesta, este că îmi voi conduce fiul pe drumul spre noua lui viață, alături de soția lui. Nunta e programată.

Și când va avea loc, mai exact, fericitul eveniment?

F.O: La sfârșitul verii. Și sunt foarte bucuroasă. Am emoții de nu mai pot. Am emoții pentru el. Și acesta este evenimentul care îmi va marca anul acesta, iar următorul eveniment care e cât de curând și pe care mă bucur că îl fac este Gala femeilor care dăruiesc sănătate. Pentru că așa cum bine știi, de 20 de ani promovez un stil de viață sănătos și cred că nu doar femeile dăruiesc sănătate, dar cumva ele sunt motoarele. La gală vom avea și bărbați invitați, ca să susțină femeile, pentru că eu cred că femeile sunt puternice, dacă sunt susținute de bărbați.

Florentina Opriș: 'Nu sunt o feministă…'

Ai fost dintotdeauna o feministă? Eu așa te văd…

F.O: Nu sunt o feministă. Eu știu că femeile au rolul lor în societate foarte important. Dar bărbații sunt cei care le susțin în tot ceea ce fac. Eu cred că femeile singure nu ar putea face absolut nimic.

Și totuși, sunt și femei care se descurcă singure. Sunt și mamă și tată…

F.O: Asta nu înseamnă că ele nu sunt susținute de o parte masculină, nu știu care e aceea. În fiecare familie există o parte masculină. La mine, partea masculină a fost multă vreme oarecum, fiul meu. Asta nu înseamnă că bărbatul acesta trebuie să fie soțul tău. Poate să fie tatăl tău, un prieten foarte bun, un mentor foarte bun, dar eu cred că femeile trebuie să stea în echilibru, alături de o parte masculină.

Eu nu cred în femeia care se descurcă doar ea singură. Femeia are nevoie de un umăr pe care să plângă, are nevoie de un sfat, cumva, dincolo de emoții. Pentru că noi femeile suntem tributare emoțiilor. Bărbații sunt un pic mai cerebrali și e bine câteodată, să nu fii atât de emoțională și, dacă ai un prieten sau un mentor bărbat, el, cumva, te poziționează să nu asculți tot timpul inima, să fi un pic și rațională.

Florentina Opriș, dezvăluiri despre nunta fiului ei

Cum te pregătești pentru rolul de soacră?

F.O: Pentru momentul acela special mă pregătesc, fiind alături de ei. Va fi un moment deosebit la biserică, nu vreau să îl divulg, dar eu l-am văzut într-o biserică în Seychelles și vreau ca acel moment să fie prezent și la nunta fiului meu. E un moment care pe mine m-a marcat atunci. Și mă pregătesc și pentru momentul acela. Dar cel mai mult încep să îi pregătesc pe ei, să înțeleagă că viața în familie e ca o afacere, în care unul dă, celălalt primește și invers.

Și trebuie să fie une echilibru, tot timpul. Ca într-o afacere, trebuie să faci tot ceea ce ține de tine ca lucrurile să meargă. Altfel, nu au cum să funcționeze. Așa este și într-o căsnicie. Trebuie să fie fiecare atent la tot ceea ce face. Așa am avut eu căsnicia și cred că așa ar trebui să gândească toți. Căsnicia nu este doar despre unul sau despre celălalt, ci este despre o echipă, care se formează ca să înflorească.

Florentina Opriș: 'Dintotdeauna sărbătorile pascale au fost cu mare însemnătate'

Ți-ai pregătit rochița pentru nuntă?

F.O: Ce drăguță întrebarea. Să știi că am în minte două ținute și nu o să divulg tot, dar mă văd în rolul de mamă care să nu epateze, dar care să iasă în evidență prin eleganță și stil. Ca să epatezi e foarte simplu. Vreau să găsesc ținuta aceea care să scoată în evidență faptul, că atitudinea mea a fost tot timpul cea corectă.

Sărbătorile pascale unde le petreci?

F.O: Pentru noi acasă, dintotdeauna sărbătorile pascale au fost cu mare însemnătate. Mie îmi place să gătesc la aceste sărbători și să știi că fac de la ciorba de miel până la drob. Și îmi place. De două ori pe an gătesc, iar sărbătorile acestea pascale mă prind oarecum în bucătărie. Știu să fac și cozonac și îl fac foarte bun. Și o să stau în preajma Bucureștiului. O să fiu și acasă la noi, dar și la Snagov, pentru că acolo va fi a doua mea casă.

Florentina Opriș și-a amintit, cu drag, de copilărie

Cum erau sărbătorile în copilărie?

F.O: Până la 9 ani, sărbătorile erau cu părinții și sora mea și erau niște sărbători în care toată lumea se străduia să pregătească masa, și mama și tata. Și noi eram pe acolo pe lângă ei și era pentru noi o bucurie imensă. Înainte să mergem la biserică se punea friptura la cuptor… Așa se făcea în Ardeal; se punea mielul la cuptor, se pregătea masa și noi imediat cum veneam de la biserică serveam masa după 12 noaptea și ciocneam ouă roșii. Așa fac și acum, dar a fost o perioadă când eram sportivă, în care mă prindea Paștele în cantonament de foarte multe ori sau la concursuri. Și atunci eram la hotel sau la restaurant și tânjeam după momentele acestea.

Din momentul în care am terminat cu sportul de performanță și m-am căsătorit, lucrurile au mers în aceeași direcție, cum eram eu obișnuită. Până atunci și încă menținem ritualul acela de masă de după miezul nopții. Încă păstrez asta. La noi în casă, înainte să mergem la biserică e masa plină, casa împodobită cu tot felul de ornamente și este așa, un festin.

Și asta ține de respectul pe care îl avem pentru acel moment al anului. Dar să știi că la noi masa e mereu pregătită… Eu am o masă mare în sufragerie, e una rotundă și tot timpul e pregătită pentru musafiri. La noi în casă, 'momentul mesei' tot timpul a fost un moment special. Fie că e dimineața mic dejun, fie că e prânz sau pentru cină, dar masa la noi e pregătită de fiecare dată ca pentru o mare sărbătoare.

Florentina Opriș: 'Nu mai gătesc acum, ca atunci…'

Ești gospodină. Observ că ești atentă la detalii…

F.O: Nu mai gătesc acum, ca atunci când era fiul meu mic, dar îmi place să fie ritualul acela, ca atunci când te așezi la masă, să te bucuri cu cei dragi și să savurezi fiecare clipă. Zilele trecute vorbeam despre lucrul acesta, că noi nu suntem conștienți că de fapt, tot ceea ce suntem noi, de la piele, oase, sânge… Tot organismul nostru se construiește în fiecare zi, cu tot ce noi mâncăm. Și ar trebui să fim atât de atenți la tot ceea ce mâncăm și la momentul în care mâncăm.

Nu știu de ce oamenii nu sunt atenți la aceste detalii. De exemplu, dacă mănânci pe fugă și stai într-o stare de stres și de nervi la masă, te transformi tu într-un om rău, agitat. Iar acest lucru se vede și pe tine și pe piela ta, pe fața ta și pe fizionomie. Pe când, dacă tu conștientizezi că momentul acela e foarte important pentru tine și te dedici lui, 10 minute sau 20 de minute, altfel se vede în atitudinea ta și pe tot corpul. Așa că ar trebui să fim foarte atenți la aspectul acesta.

Ce sfaturi le dai femeilor care vor să fie elegante?

F.O: Femeile, în primul rând, trebuie să aibă atitudine. Când ai o atitudine potrivită și mergi cu capul în sus și ești sigură pe tine, parcă orice ai pune pe tine stă foarte bine. În primul rând trebuie să ai atitudine când mergi undeva, când stai, când vorbești, când porți ceva. Și apoi, eu cel puțin, nu am ținut seama de modă atât de mult, ci de ceea ce mă avantajează pe mine.

Port ce îmi place sau de ceea ce mă face să simt eu bine. Am momente când simt să port doar rochie sau doar pantaloni și atunci doar asta port. Dar port ceea ce mă face să mă port eu bine. Și asta cred că e important să porți ceea ce te face să te simți bine și să ai atitudinea potrivită. Eu asta aș da ca sfat femeilor, să aibă atitudine de femei împlinite, să nu se simtă frustrate de absolut nimic.

Foto: Kanal D, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton