Florin Dumitrescu, experiență neașteptată la MasterChef. Ce preparat inedit i-a servit un concurent în farfurie: „Bineînțeles că ne-a șocat!”

 Matei Bianca
.

Florin Dumitrescu a avut parte de o experiență neașteptată în noul sezon de la MasterChef, emisiune care se difuează la Pro TV! Când se aștepta mai puțin, un concurent i-a servit pietre în farfurie, iar lui nu i-a venit să creadă atunci când a văzut preparatul. Celebrul chef a vorbit despre această situație prin care a trecut în noul sezon al emisiunii, dar a făcut declarații și despre întregul show culinar.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Noul sezon al emisiunii MasterChef de la Pro TV a adus multe surprize pentru jurații emisiunii. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de momente frumoase, dar și de clipe neașteptate. Unul dintre acestea a fost atunci când un concurent le-a servit în farfurie pietre. Cei trei jurați au rămas surprinși de respectivul preparat și nu au știut cum să reacționeze.

florin1florin1

Citește și: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, o nouă emisiune la Pro TV după MasterChef: „Noi suntem într-o continuă competiție, în permanență, cred că și când dormim…'

Citește și: Când începe MasterChef la PRO TV și în ce zile va fi difuzată emisiunea. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea abia așteaptă să îi vadă pe concurenți la lucru

Citește și: A murit ziaristul Ștefan Olteanu, la o zi după ce-și serbase ziua de naștere: „Cel care a descoperit-o, jurnalistic vorbind, pe Nadia Comăneci” / A avut o carieră de 50 de ani

Citește și: Cum l-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea după divorț și multe procese. Victor Cornea nu a venit întâmplător în viața ei: „Trebuie să te ierți și să nu te mai biciuiești”

Florin Dumitrescu, experiență neașteptată în noul sezon de la MasterChef

În noul sezon al emisiunii MasterChef de la Pro TV, Florin Dumitrescu a avut parte de o surpriză culinară neobișnuită, care i-a lăsat pe jurați complet uimiți. Într-o provocare recentă, unul dintre concurenți a adus în platou un preparat cu totul inedit: pietre de râu servite într-un sos special.

Jurații au acceptat provocarea cu greu, dar au fost impresionați de creativitatea concurentului și de originalitatea preparatului.

„Am avut niște momente foarte interesante. Unul dintre ele a fost când un concurent care, bineînțeles că ne-a șocat, ne-a adus să sugem pietre. La propriu, da… asta a fost și reacția noastră, e o farsă. E un Dish din Asia. Sunt niște pietre de râu care se spală și se trag într-un sos. Practic iei piatra în gură și te bucuri de sosul respectiv. Noi am acceptat cu greu chestia asta. Dar am făcut-o și chiar a fost foarte interesant. Iar concurentul respectiv e unul dintre puținii concurenți pe care i-am văzut sezonul acesta și pe care eu aș paria că va intra în Horeca. Da, senzațional! Avem niște concurenți mișto, concurenți de la care avem și noi ce învăța, concurenți creativi', a spus juratul emisiunii pentru fanatik.ro.

Ce spune juratul emisiunii despre filmările de la MasterChef

Florin Dumitrescu a mai vorbit și despre filmările de la MasterChef. Într-o discuție despre vacanțele din această vară, juratul emisiunii a ținut să precizeze că acest reality show nu l-a încurcat deloc în planurile de excursie pe care le avea, deoarece nu filmează atât de mult.

„Vacanțe? Am stat 4 zile într-un loc, 4 zile într-un loc, la distanță de o lună și tocmai mi-am anulat vacanța pe care o aveam în septembrie, pentru că e greu să pui în perioada asta, s-au schimbat niște date de zbor și am preferat să renunț. Pierdeam o zi din vacanță și am zis că n-avea sens pentru 4 zile să zbor 4 ore, să merg cu mașina 6. Nu am anulat-o din cauza filmărilor. Filmările sunt bine organizate, sunt foarte bine organizate. Filmăm undeva la 8 ore, 10 ore pe zi. E foarte lejer, foarte ok. Eram obișnuiți cu mult mai multe ore', a mai adăugat el.

MasterChef a revenit la Pro TV din această toamnă

Noul sezon al emisiunii MasterChef a început la Pro TV în această toamnă. Show-ul culinar prezentat de Gina Pistol și jurizat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a avut premiera pe data de 10 septembrie 2024, la ora 20:30.

Emisiunea de la Pro TV e difuzată de două ori pe săptămână: luni și marți. Telespectatorii emisiunii vor avea parte de multe surprize.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton